szubad 25.05.06, 20:31 Na opak kopa na Copacabana! Viva Capoeira! www.andalon.net/Westside/capoeira/capoeira3G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Walki, pląsy i swawole! 25.05.06, 20:33 Sie obawiam że to sie znowu skończy mistrzostwem w kopaną. To zaczyna byc już nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Walki, pląsy i swawole! 25.05.06, 20:45 miszczostwa kopalniane?;-) ale to nie te chodzi o sztuki-walki a nie walki-sztuk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Walki, pląsy i swawole! 25.05.06, 20:49 Ja jestem facet, mnie się wszystko z jednym kojarzy :-)) Czy dostałaś Manifest? Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Walki, pląsy i swawole! 25.05.06, 21:00 a ja zapomnialam o tym na śmierć :-)) dostałam Manifest!:) I caly czas kombinuję jakim by się tu linkiem odwdzięczyć! Dziękuję! :-))) karateka na karaoke za kare? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Walki, pląsy i swawole! 25.05.06, 21:02 Tu sie nie da (zapomniec na smierć). A i tak Brazylia. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Walki, pląsy i swawole! 25.05.06, 21:08 Ehe! Panie Brezly mam litrowkowy pomysl na transparent na mecz "Brezlyia" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Walki, pląsy i swawole! 25.05.06, 21:12 albo jeszcze lepszy "A i tak Brezlyia" jako kontrtransprent :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Walki, pląsy i swawole! 25.05.06, 21:14 Transparent z literowko, no no. W ogole, ho ho ho. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Walki, pląsy i swawole! 25.05.06, 21:13 :-))) Ale kibicuje komu innemu. Tak a propos transperentow tom sie wkurzyl. Wyczytałem że hasłem "Wytarł miecz, czarna zdobi go posoka, smocza smierc rycerska rzecz", na stadionie Legii, witano klub z Krakowa. Kibole troglodyci, znaczy. Poczułem sie okradziony i znieważony. www.poema.art.pl/site/itm_3475.html Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Walki, pląsy i swawole! 25.05.06, 21:42 Moze to naiwne,co napisze ale bylam w Krakowie na zjezdzie fantastow ( prosze wizualizowac panie BR) i ten zjazd odbywal sie w akademiku naprzeciw stadionu. Akurat sobie szlam gdy kibice sie na mecz schodzili i co ja widzem? Widzem jakiegos faceta ktory zamyka elegancki samochod, otwiera bagaznik wyjmuje koszulkę, szalik i jakies jeszcze utensylia i z mlodego menago na moich oczach sie przedzieżga w okropnego kibola.Takze ja bym ich tak w czambul nie traktowala jako troglo.. Tu moze przytocze kawalek, co go juz uzylam wczoraj na judaicach,ale i dzis jak znalazl.Czytam po raz wtóry Wspomnienia prof Steinhausa i tam rozne cudnosic znajduje np. o Kozloskim przedwojennym premierze koledze ST z USB. Premier Leon Kozlowski byl niezmiernie zdziwiony kiedy dowiedzial sie ze wsrod Zydow sa klasy spoleczne:; byl on przekonany ze jest to zakon zlozony z rownych sobie osobnikow, ktorzy dla zmyslenia innych przebieraja sie; jeden za handlarza sledzi,drugi za wirtuoza pianiste. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Walki, pląsy i swawole! 26.05.06, 11:23 Nie no, pryncypialnie nie, ale czy to ci menago spowodowali obrazenia o 50 policjantow w miescie stolecznym Warszawa? Poza tym mogl sie przebrac, bo wlasnie wracal z posiedzenia Klubu mlodziezy Tradycji Narodowych. Co to skinhead w gajerze nie moze posuwac? Pomimo to, Kaczamrski na stadionach mna telepie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Walki, pląsy i swawole! 26.05.06, 18:07 Ideal na bruku... No mogl wracac z ..ale nie musial. Tzn absolutnie nie bronie tych drabow i dawno mozna bylo i powinno sie bylo zrobic z nimi porzadek ale nikt tego nie zrobi poniewaz chodzi jak zwykle o kase. Siedzialam kiedys kolo takich dwoch na przystanku i to jak oni ze soba rozmawiali wprawilo mnie w szok i podziw. Tyle wyrazic przy pomocy 3 najwyzej slow. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Walki, pląsy i swawole! 26.05.06, 18:25 Jezyk jest jak by tu okreslic, no niekoniecznie tego no co to robil w jezykach, nie Chomski tylko ten no co wymyslil ten miedzynarodowy, pono gdzies w katmandu nawet jest? Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Walki, pląsy i swawole! 26.05.06, 18:27 Macie racje, tez uzywam, wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Walki, pląsy i swawole! 26.05.06, 18:30 A kto nie uzywa. Ale tak to malo kto umie.Talenta nalezy szanowac. Tzn Jesli tu wezmiemy pod uwage Wittgensteina to oni są wolni- wszystko wyraza a jak prosto.. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Walki, pląsy i swawole! 27.05.06, 06:29 Dobre, bardzo dobre, Zielona do przodu, popieram niech bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Walki, pląsy i swawole! 27.05.06, 06:22 Strazy nocnej nie ma, co szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Walki, pląsy i swawole! 27.05.06, 06:26 olo53 napisał: > Strazy nocnej nie ma, co szukasz? Jest, jest:))) www.srcs.nctu.edu.tw/joyceliu/mworks/mw-onlinecourse/course/0109/godard/12Rembrandt.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Walki, pląsy i swawole! 27.05.06, 06:33 Wiesz ze to prowokacja bywszy straz jest oczywistosca naoczna czy jakos tak:) Odpowiedz Link Zgłoś