Gość: marek IP: *.dhcp.mant.nc.charter.com 26.06.06, 16:36 PIERDOŁY-a dzieci urodzone na wsi maja szanse na 110 lat a dzieci jedzace marchewki na 120 ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adrian Długowieczne dzieci młodych matek IP: *.ib.tcz.pl 26.06.06, 16:40 Organizm młodszy to i dziecko zdrowsze...ale dzisiaj mało kto rodzi w tym wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Długowieczne dzieci młodych matek 26.06.06, 17:13 natomiast dzieci starszych rodzicow sa inteligentniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Długowieczne dzieci młodych matek 26.06.06, 20:20 ja tam wole dluzej zyc Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Długowieczne dzieci młodych matek 26.06.06, 16:51 kolejny argument dla pedofilów śliniących się na 12latki dostarczony. Ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaganiacz poczytaj defincje pedofilii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:19 pedofilia odnosi sie do dzieci, ale w senscie rozwoju fizycznego. pedolfila podniecaja osobnicy bez widocznych drugo i trzeciorzednych cech plciowych. jesli 12 latka wyglada na dorosla kobiete to jej amator nie jest pedofilem. rozwoj intelektualny tej 12 latki nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walenty No to pedofile do dzieła . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Przede wszystkim... IP: *.botany.gu.se 26.06.06, 17:05 ...to tak "na chlopski rozum" te sto lat temu i to jeczcze na wsi, kobiety rodzily glownie przed 25 rokiem zycia... (czyli dzieci urodzonych przez mlode kobiety bylo wiecej - proporcjonalnie wiecej dozywalo setki) No chyba, ze pierwsze zalozenie jest mylne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wódka Re: Przede wszystkim... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:22 a ktoś sprawdził w jakim stanie zdrowotnym są ci stulatkowie...? bo ja dziękuję za bycie - za przeproszeniem - robiącą pod siebie staruszką, która nie wie co się wokół dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Przede wszystkim... 26.06.06, 20:22 a moj Dziadek ma 98 urodziny w przyszlym tygodniu i jeszcze na dzialke chodzi i robote robi.I co gupolu,lyso ci? Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Przede wszystkim... 26.06.06, 22:56 Kolezanka (pielegniarka) opowiadala, o imprezie w domu opieki, jaka odbyla sie w 100 urodziny pewnej pani. Stawila sie liczna rodzina, dzieci, wnuki, prawnuki, prapra...itd. Wszyscy sie ciesza, garatuluja. Pielegniarka nachyla sie nad staruszka i mowi: -widzisz babciu jak wszyscy cie kochaja... -ze niby jak? - pyta solenizantka. Wszyscy cie kochaja babciu!!! - pielegniarka prawie krzykiem do ucha solenizantki. -A nie pie*.. takich bzdur! - odparla spokojnie solenizantka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedy .... Długowieczne dzieci młodych matek IP: *.gdynia.mm.pl 26.06.06, 17:39 zwrot 'kariera zawodowa' zastapia sformulowaniem w stylu zdobycie zajecia gwaratujace choc w czesci mozliwosc utrzymania swojego potomka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niePiSaty Propaganda PiSuarowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:56 PiS od dawna chce, aby młode dziewczyny, zamiast zajmować się nauką, kiedy jest na to czas, rodziły dzieci. Najlepiej jako nastolatki. Po to zostało wprowadzone becikowe. 1000PLN może przemówić do wyobraźni tylko głupiutkiej nastolatce. Dorosłej kobiecie znacznie trudniej zaimponować. P.S. Co jest takiego atrakcyjnego w życiu 100 lat? Przez ostatnie 30 (jak się ma szczęście) i tak się jest zdziecinniałym, śliniącym się dziadziusiem, na którym rodzinka pragnie zastosować eutanazyjkę, żeby położyć łapkę na spadeczku. Jeśli przez przypadeczek jest się biedniutkim emerycikiem, to żywocik jest jeszcze bardziej marniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaganiacz Re: Propaganda PiSuarowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:22 > którym rodzinka pragnie zastosować eutanazyjkę, żeby położyć łapkę na > spadeczku. Jeśli przez przypadeczek jest się biedniutkim emerycikiem, to blad, rodzinka chce zeby dziadzio jak nadluzej wegetowal, bo od marnego spadeczku lepsza jest comiesieczna emeryturka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-snob Re: Propaganda PiSuarowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:31 > PiS od dawna chce, aby młode dziewczyny, zamiast zajmować się nauką, kiedy jest > na to czas, rodziły dzieci. Najlepiej jako nastolatki. Po to zostało > wprowadzone becikowe. 1000PLN może przemówić do wyobraźni tylko głupiutkiej > nastolatce. Dorosłej kobiecie znacznie trudniej zaimponować. ble ble ble. kiedys zdaje sie na kobiete rodzaca pierwsze dziecko po 25 roku zycia uzywalo sie medycznego okreslenia "stara pierworodka". biologiocznie najlepiej kobieta powinna urodzic miedzy 18 a 24 rokiem zycia. tak ustalila to natura. to idiotyczne wymagania wspolczesnego spoleczenstwa sprawiaja, ze kobiety rodza dopiero kolo 30 albo i 40, co konczy sie czesto wadami wrodzonymi plodu. jak juz koniecznie kobiety chca robic kariere, to czemu nie po urodzeniu dzieci, tylko przed? a juz najbardziej nienawidze hasla, ze trzeba sie najpierw dorobic, zeby potem dzieciom bylo "dobrze". po co bachorowi najdrozsze zabawki i inne bzdury. rosnie wtedy maly, bezczelny, arogancki snob. ja i moi znajomi wychowalismy sie w biednych rodzinach, ale dzieki temu jestemy uczciwi, szanujemy prace i wyksztalcenie (skonczylismy studia, ja koncze doktorat). pieniadze nie sa dla nas bogami. zeby wychowac porzadnego czlowieka pieniadze nie sa potrzebne, a wrecz - jak widze co po niektorych - sa wrecz niewskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciorob Kobieta powinna urodzic miedzy 18 a 24 r. zycia IP: *.motorola.com 26.06.06, 19:42 Hi, hi. I wlasnie dlatego moja zona urodzila przed 24-tym rokiem swojego zycia pierwsza trojke. Na druga trojke trzeba bylo czekac az do jej 29 roku zycia a ostatnie dziecko urodzila juz jako dojrzala 34 latka. Czuwaj i do roboty! Bociek sam sie nie wyrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Kobieta powinna urodzic miedzy 18 a 24 r. zyc 26.06.06, 20:25 bidna ta twoja zona,nie do pozazdroszczenia jej los...wy chlopy tylko do zapylania sie nadajecie,tylko ze po powinnyscie obumierac jak lososie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciorob Re: Kobieta powinna urodzic miedzy 18 a 24 r. zyc IP: *.motorola.com 26.06.06, 21:35 kr.mary1 napisała: "bidna ta twoja zona,nie do pozazdroszczenia jej los...wy chlopy tylko do zapylania sie nadajecie,tylko ze po powinnyscie obumierac jak lososie" Typowo kobieca logika. Jakbysmy "obumierali jak lososie" to kto by zarabial na te wychowanie dzie-cka/ci, chocby tylko po tym pierwszym i jedynym zapyleniu? Odpowiedz Link Zgłoś
daughterofrevolution Re: Kobieta powinna urodzic miedzy 18 a 24 r. zyc 26.06.06, 21:43 Pytanie retoryczne,odpowiedź prosta: kobieta.(typowo męskie myślenie) Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Kobieta powinna urodzic miedzy 18 a 24 r. zyc 26.06.06, 22:31 same bysmy se rade dawaly i spokoj by byl i waszych brudnych skarpet nie trzeba by prac!Ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciorob Re: Kobieta powinna urodzic miedzy 18 a 24 r. zyc IP: *.motorola.com 26.06.06, 23:23 kr.mary1 napisała: "same bysmy se rade dawaly i spokoj by byl i waszych brudnych skarpet nie trzeba by prac!Ot co" Tak to zawsze mowicie "na przynete". A potem jest calkiem insza inszosc. I te pranie skarpetek wychodzi chlopow tak, ze taniej by bylo za kazdym razem zamiast je prac to kupowac jedwabne ze zlotym haftem recznie robione przez krolowa brytyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maw a zapewne jestes sluchaczem RM - prawda? IP: *.acn.waw.pl 26.06.06, 22:45 dzieci to jedyne co potraficie robic. No i paciorek klepac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciorob Re: a zapewne jestes sluchaczem RM - prawda? IP: *.motorola.com 26.06.06, 23:20 Gość portalu: maw napisał(a): "dzieci to jedyne co potraficie robic. No i paciorek klepac." Z ladna kobitka klepnelo by sie nie tylko paciorek... A ze ladne i mUNdre takie ze az strach dzieci potrafie(?) a przynajmniej potrafilem robic to fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
daughterofrevolution Re: Propaganda PiSuarowa 26.06.06, 21:32 Mam 23 lata Nie czuję chęci macierzyństwa Nie dlatego,że robię karierę Studiuję coś,z czego na pewno nie będę mieć dużych pieniędzy.Nie chcę zachodzić w ciążę tylko po to,bo tak wypada kobiecie a zwłaszcza w tym wieku.Nie chcę skazywać tego dziecka na chłód emocjonalny z mojej strony (skutki znam z autopsji).Nie każda kobieta chce i powinna mieć dziecko.Też wychowałam się w biednej rodzinie.Bogata na pewno nie będę.Nie chcę dziecka bardziej z powodów psychologicznych:nie chcę powielać negatywnych wzorców.Ponadto sądzę,że gdyby podejście do kobiet w Polsce było normalne:nieutrudnianie pracy z powodu posiadania dziecka itp. więcej kobiet chciałoby mieć dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
bon_jovi Re: Długowieczne dzieci młodych matek 26.06.06, 20:08 Byl w TV program o 110 letniej babci. Moj przyjaciel buddysta powiedzial: "E, lepiej miec 2 razy po 55 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Długowieczne dzieci młodych matek IP: *.plock.mm.pl 26.06.06, 20:31 Niech badają bo ja jestem w rodzinie dlugowiecznej 95,103,105 a co do matek to wrecz przeciwnie po trzydziestce ale niech badają rodzily swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retro_stanisław kiedyś wszyscy byliśmy młodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:18 kiedyś wszystkie matki były młode, przynajmniej młodsze niż są teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciorob Re: kiedyś wszyscy byliśmy młodzi... IP: *.motorola.com 26.06.06, 23:27 Gość portalu: retro_stanisław napisał(a): "kiedyś wszystkie matki były młode, przynajmniej młodsze niż są teraz" No ale za to z wiekiem panie retro_stanislawie zwieksza sie dramatycznie ilosc pieknych kobiet na swiecie! Jak to spiewali Starsi Panowie...(cos tam o pogarszajacym sie wzroku tez bylo, ale juz moja pamiec nie taka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RM Re: Długowieczne dzieci młodych matek IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.06, 23:58 Dokładnie PIERDOŁY. Sto lat temu był rok 1906. Za 6 lat zaciukają Ferdzia i rachu ciachu wojna, syf, syfilis, po prostu warunki idealne do płodzenia i rodzenia dzieci. Za jakiś czas przeczytamy, że brak dzieci z roczników 1939-45 to wynik złej diety matek, które w tym czasie preferowały pożywienie wegetariańskie... Jak dla mnie, to po prostu demagogia albo kompletny brak przygotowania do badań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: like naukowcy albo udowadniają coś , z czego każdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:16 racjonalnie myślący i wyczuwający mechanizm świata człowiek zdaje sobie sprawę, albo udowadniają coś co jest totalną bzdurą i podważają własną tezę przy kolejnych badaniach. Odpowiedz Link Zgłoś