Gość: anowlasnie Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.cebit.com.pl 19.07.06, 13:58 nie znosze starych ludzi, bo w wiekszosci sa za glupi zeby zyc w dzisiejszym swiecie, starzy ludzie powinni siedziec w domach i nie zawracac innym glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysica2208 Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.06, 16:14 Gość portalu: anowlasnie napisał(a): > nie znosze starych ludzi, bo w wiekszosci sa za glupi zeby zyc w dzisiejszym > swiecie, starzy ludzie powinni siedziec w domach i nie zawracac innym glowy A młodzi powinni sobie kupić sznur i się powiesić żeby nigdy nie doczekali starości. Mój post jest tak samo nie na temat, jak i twój, ale przeraża mnie głupota - nie tylko "starych" ludzi (stary to może być pies), ale również młodych. Głiupota ma to do siebie, że ogarnia bez względu na wiek - czego dałeś przykład. Ps. Uważam, że pan burmistrz jest wielkim tchórzem i nie powinien pełnić tej funkcji, a starsze pani (i do tego nauczycielki) może by wypożyczyły książkę, przeczytały, a potem organizowały durne protesty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aischa Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.upc.at 19.07.06, 14:06 od kiedy to literatura dla dzieci, ktorej glownym watkiem jest walka dobra ze zlem, posiada takze watki atanistyczne ?? Czy te 3 niedoinfrmowane kobiety w ogole czytaly tę książke, kora zwyczajnie posiada watke fantasy<dla nie doinformowanych to taka rodzaj literatury, na podtsawie, ktorych zostaly takze nakrecone inne pozycje filmowe> podajac przyklad, to moze byc np. "Niekonczaca sie opowiesc" .... w kazdym zakamrku czycha na nas zlo... a satanizm.. nie ma z tym nic wspolnego... jestem zbluwersowana... czyzby te 3 emerytoane panie byly wielkimi fankami rozglosni Radia Maryja i O. Rydzyka? Jesli tak to gratuluje niezwykle dobrego wyboru, stacji raiowej, ktora w niezwykly sposb potrafi ksztaltowac.. umysly... tych, ktorzy nie posiadaja wlasnego zdania..i sa slepo zapatrzeni.. w to co jest im podtykane pod nos.. udanego prania mozgow..:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.versanet.de 19.07.06, 17:27 slow brak..... ten watek powinien nosik tytul: "o trzech emerytkach-dewotkach, ktore spadly z ksiezyca" niech zyje h.p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZSZOKOWANA Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.catv.net.pl 19.07.06, 14:14 co za ludzie!!!!! ja nie moge tego zniesc nie moge nie moge nie moge czy my jestesmy w jakims CIEMNOGRODZIE????? takie osoby sie powinno odseparowywac za szerzenie glupoty, ciemnoty, za ograniczenie wolnosci, za ubezwlasnowalnianie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Ten kraj schodzi na psy IP: *.e-wro.net.pl 19.07.06, 14:23 Trzy emerytki - dewotki wystarczyły aby storpedować atrakcje dla kilkudziesięciu a może i kilkuset osób. To jest terroryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VETO!!! Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:32 A ja ZAKAZUJĘ transmisji obrad sejmu! Veto! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:03 żenada :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Emerytki zakazały Pottera IP: 82.118.67.* 19.07.06, 15:33 Ciekawe czy gdyby wystąpiły o zakaz otwierania sklepów monopolowych w niedzielę, to by burmistrz wydał takie rozporządzenie. Choć pewnie ta idea nie przyszłoby nie przyszła by poczciwym babciom do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Emerytki zakazały Pottera 19.07.06, 15:32 Czy wszystkie Polki są tak głupie, czy tylko te cierpiące na demencję i głosujące na PiSiorki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małami Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:34 Ciekawe czy zabronili już Czerwonego Kapturka - to taka straszna historia o dręczeniu ( zjadaniu) staruszek i zabijaniu chronionych zwierząt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy30 Wrona - najbardziej czerwony komuch na podhalu IP: 195.187.99.* 19.07.06, 15:43 - oni [komuchy] zakazywali - bo te emerytki to czniac je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenek Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.gl.digi.pl 19.07.06, 15:47 I kto tu jest czarownicom?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.media4.pl 19.07.06, 15:49 Brak słów Ciemnogród biedne,dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina lewatywe z wody swieconej zrobic tym paniom IP: *.saclib.ox.ac.uk 19.07.06, 16:04 I burmistzrowi tez - jemu podwojna, bo i za glupote i za tchorzostwo. Dzieci niedlugo zamiast ogladac Pottera beda odmawic zdrowaski w ramach zdrowej wakacyjnej rozrywki. Kto nastepny do indeksu ksiag/filmow zakazanych? Kubus Puchatek? Odpowiedz Link Zgłoś
smullyan Re: Emerytki zakazały Pottera 19.07.06, 16:11 Do piekła z nimi!!!!! Za egoizm, głupotę, tchórzostwo i zacofanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:37 Ja też jestem nauczycielką (wprawdzie jeszcze nie emerytką)i wstyd mi za te panie. A może zaoferowały owym dzieciom inną alternatywną atrakcję wakacyjną. Przypuszczam, że dla wielu byłaby to jedyna atrakcja podczas wakacji, bo na inne ich po prostu nie stać. Sama na prośbę swoich uczniów przerabiam kolejne części "Harrego..." na lekcjach, założyliśmy kółko Miłośników Harrego i stwierdzam, że dzieci czytają!!! A to już sukces. A może tak wycofać ze spisu lektur wszystkie baśnie, "Alicję w krainie czarów", "Akademię Pana Kleksa". Miłe Panie Emerytki - pod rozwagę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limanowianin małe sprostowanie !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=45483179&a=45506457 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiszuriwalilibori Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:44 Niestety zapomnieliście ze w kraju katolickim monopol na walkę ze złem ma Jezus Chrystus. Harry Potter nie będzie mu robił konkurencji. Harry musi odejść Odpowiedz Link Zgłoś
poohdrummer Re: Emerytki zakazały Pottera 19.07.06, 18:30 Facet powinien spasc ze stolka, nie za swoja decyje, tylko za swoja glupote!!!! Ludzie! Kto nami rzadzi!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.t2net.pl 19.07.06, 23:26 Cnotki nie wy....:) pewnie nawet meżów nie mialy.....albo jakis ruch feministyczny......szkoda gadac....i kto sie na takie cos godzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydak Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:49 P O P I E R A M E M E R Y T K I!!! Niech sobie ktos obejrzy Pottera to sam sie przekona, że w tym filmie jest dużo przemocy, potworów, pozatym fabuła tego filmu jak na male dziecko jest zbyt trudna i za wiele "mądrych" rzeczy dziecko by niezrozumiało z tego filmu. Rezyser tego filmu tworzył sceny tak aby szokowaly widza, wiec małe dziecko oglądając jakąś na pozór "spokojną scene" z filmu nie jest psychicznie przygotowane na nagłe odwrócenie akcji w oglądanej scenie. Takiego właśnie typu fimy mają wpływ na psychike dziecka, ktlora dopiero sie kształtuje, w tym wieku kształtuje się u dziecka równierz odbieranie rzeczywistości a filmy fantastyczne do tego stopnia ja "Potter" moga to wszystko zaburzyć. Pragne podpowiedzieć że są inne ciekawe bajki skierowane dla młodszych widzów jak "Auta", "Garfield", "Potwory i spółka", "Rogate ranczo", "Dinozaur", "Epoka lodowcowa I ", "Epoka Lodowcowa II" , móglbym tak jeszcze dlugo wymieniać. To tyle co mi leżało na języku. -<przepraszam za ort.>- Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Emerytki zakazały Pottera 20.07.06, 13:59 Pozwól widzom decydować o tym, co będą oglądali, a nie emerytkom - które, idę o zakład - nigdy nie widziały tego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neilameane Re: Emerytki zakazały Pottera IP: 83.14.130.* 21.07.06, 01:28 Eeee... a to może pan u władzy sam by obejrzał ów film? Ale to idac tokiem myśleniowym tychże trzech pań, cała fantastyka jest satanistyczna. Taki p. Tolkiem powinien trafić do spisu ksiąg zakazanych w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
s_yrenka Re: Emerytki zakazały Pottera 22.07.06, 05:11 ludzie to wszystko zaczyna sie robic chore... szum o kod leonarda, zakazywanie potera...co to wogole ma byc...najlepiej zakazmy wszytskiego, bo i tak zyjemy juz jak w erze kamienia lupanego nasza wladza poprostu nie ma pomyslu na zadne inne sensowne zmiany wiec wprowadza te wszytskie idiotyzmy... Odpowiedz Link Zgłoś