Gość: Tim IP: *.stg.pl 19.07.06, 10:59 Brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja na co nam kabarety? mamy nasze władze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:08 kiedy rodzicom da się wolność wyboru, czy ich dzieci mają, czy nie mają oglądać harrego pottera? kiedy któraś z tych emerytek sama wybierze się do kina i to obejrzy? kiedy władze przestaną się uginać pod protestami dosłownie kilku zdewociałych osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Wyobraznia - wrogiem Narodu! IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 19.07.06, 11:28 Harry Potter to fantazja aczkolwiek z realistycznymi sylwetkami ludzi - dzieci i doroslych. Czy fantazja jest szkodliwa? Wiele osob uwaza, ze tak. Lepsze znane zlo niz cos nieznanego. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Wyobraznia - wrogiem Narodu! 19.07.06, 15:45 Gość portalu: Miś napisał(a): > Harry Potter to fantazja aczkolwiek z realistycznymi sylwetkami ludzi - dzieci > i doroslych. Czy fantazja jest szkodliwa? Wiele osob uwaza, ze tak. Lepsze > znane zlo niz cos nieznanego. Znane zło przemawiało dziś w Sejmie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: na co nam kabarety? mamy nasze władze? IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 13:48 To co dzieje sie w naszym kraju to faktycznie jeden kabaret .Sama jestem w wieku emerytalnym ale do glowy by mi cos takiego nie przyszlo Mysle ze wladze tego miasta powinny isc na przymusowe leczenie psychiatryczne bo sa uzaleznione od regionalnych dewotek .Mlodziezy wspolczuje takiego wlodarza Odpowiedz Link Zgłoś
vatseq Re: Emerytki zakazały Pottera 19.07.06, 11:13 Ciemnogród! Ciekawe, czy te trzy dewotki, emerytowane nauczycielki, przeczytały Boya-Żeleńskiego "Reflektorem w mrok", nie mówiąc już o Harrym Potterze??Wątpię w to szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragana Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.onlink.net 19.07.06, 14:32 Cale szczescie, ze to juz emerytki bo balabym sie oddac takim frustratkom swoje dzieci do edukacji. Kazde szalenstwo powinno miec swoje granice a tu okazuje sie ,ze babcie moga dowolnie poszalec a wladze miasta boja sie im powiedziec NIE. No chyba ,ze tzw "akcja protestacyjna" jest zrobiona z podpuchy wladz. To juz tragedia narodowa. Emeryci chwyccie za rozance. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Proponuję spalić na stosie... 19.07.06, 11:13 wszystkie książki Potera będące w posiadaniu mieszkańców tego ciemnogrodu, spalić kukłę autorki, wytoczyć jej proces, dzieciom w ramach rehabilitacji puścić "o dwóch takich co ukradli księżyc" - jest to przesłanie zdecydowanie bardziej katolickie, miasto odznaczyć za bohaterstwo w walce z szatanem - giertych niech ogłosi inicjatywę sejmową w celu ustanowienia medalu. Pozdrawiam głupolud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasi lepszy o dwóch takich co ukradli księżyc IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 19.07.06, 13:33 bardziej katolicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Proponuję spalić na stosie... IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 13:53 Zgadzam sie z autorem tej wypowiedzi .Nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
matheus.baere Re: Emerytki zakazały Pottera 19.07.06, 11:27 Czy jeśli oglądałem ten wyjątkowo satanistyczny film to pójdę do piekła? Ja nie wiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka burmistrz tchórz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:31 Trzy baby marudzą, więc odwołał. Czy toto nadaje sie na stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
ulan67 Re: burmistrz tchórz! 19.07.06, 12:28 Trzy baby to tylko fasada. Lepiej się zastanowić, kto stał za tymi trzema dewotkami. A wybory do władz lokalnych tuż tuż. Jedno słowo z ambony i szala się przechyli na przeciwną stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limanowianin Re: burmistrz tchórz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:27 to nie tak, Pana burmistrza w czasie zapadania tych decyzji nie było w urzędzie, później zresztą wypowiadał się, cytuję: "Skoro film jest dopuszczony do do projekcji, to widocznie nie niesie z sobą jakiś wyjątkowyo złych treści. Poza tym wszyscy jesteśmi obdarzeni wolną wolą. Nikt nikogo nie zmusza do przyjścia do kina. Mamy XXI wiek i czasy świętej inkwizycji dawno już minęły. nie możemy wprowadza takiej cenzury. Poza tym nie godzę się na to aby trzy osoby wypowiadające się rzokomo w imieniu wszystkich limanowian, były w stanie doprowadzi do takiej blokady. Cóż nie było mnie na miejscu, decyzja zapadła choć osobiście się z nią nie zgadzam." Takie było pełne stanowisko Pana Czeczótki w tej sprawie i założe się, że po jego powrocie ładnie się tam wszystkim w urzędzie dostało za to :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Floo Powder Jan Wrona w internecie IP: 141.30.102.* 19.07.06, 16:58 W artykule mowa jest o przewodniczącym komisji. www.wrotamalopolski.pl/root_BIP/BIP_w_Malopolsce/gminy/root_Limanowa+-+miasto/podmiotowe/Rada/Sklad/people/WronaJan.htm Niestety, na powyższej stronie brak maila do p. Wrony. Jak znajdę znaczek z Potterem to piszę priorytet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Emerytki zakazały Pottera 19.07.06, 11:49 nie pójdziesz,ja też oglądałam. Teolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Emerytki zakazały Pottera IP: 195.173.16.* 19.07.06, 11:34 Limanowa odebrala Nowemu Saczowi miano Centrum Kartoflowego IVRP. Przypominam, ze pare lat temu moja pani katechetka w Saczu zrobila liste zespolow satanistycznych (Elton John - dobrze, ze wtedy jeszcze nie byl zonaty,zamezny, czy cokolwiek, Led Zeppelin, MAdonna itd.) Biedny dyrektor musial sie tlumaczyc, ze to byla totalana partyzantka i nie ma z tym nic wspolnego. Szkoda, ze wladze Limanowej 'wypekaly' przed trzema sfiksowanymi bigotkami. A na koniec cytat: W i e p a n t o j e s t P o l s k a t u n i c n i e j e s t n o r m a l n i e. S. Shuty 'Zwal' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:35 Takiej piz@y grochowej,jak ów burmistrz,nie widziałem w życiu. W takich sytuacjach pokazuje się moherom gest Kozakiewicza i basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan satanistyczny pokaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:37 i jak tu sie dziwic ze ludzie stad wyjezdzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.pke.pl 19.07.06, 11:38 jaka komisja antyalkoholowa? Szkoda,że nie ma komisji antymoherowej.Przydałaby sie taka, na pewno. No cóż, mamy to, co wybraliśmy.Pogratulwać wyborcom.Ale jeszcze trochę. Na potrzeby dzieci to mohery nie patrzą. Szkoda wysilać intelektu w taką super pogodę, żeby opisać swoje odczucia. Rzeczywiście, brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
svarozyc Re: Emerytki zakazały Pottera 19.07.06, 14:20 napisałaś " Szkoda wysilać intelektu". Tu ma być biernik (kogo? co?) a nie dopełniacz, więc "szkoda wysilać intelekt". A to co się dzieje w tym katolandzie, to jest mentalna tragedia... Kiedy to się zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiatami Re: one chca do nieba po smierci-egoistki a nie IP: *.instalnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:46 troskliwe babcie -oszustki. Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Emerytki zakazały Pottera 19.07.06, 11:51 Ale co ma wspólnego Potter z alkoholem,to ja już nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hultaj Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.ipt.aol.com 19.07.06, 12:14 Nie udawaj, że nie wiesz. A czara ognia to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:40 Faktycznie - Czara Ognia to świetna nazwa dla jakiejś mocnej gorzały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.07.06, 12:03 Witajcie w Czwartej Moherpospolitej Ludowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sami wiecie kto Re: Emerytki zakazały Pottera IP: 194.181.127.* 19.07.06, 12:27 I bardzo dobrze. Trzy emerytki wiedzą najlepiej jakie treści satanistyczne kryje HP. Promowanie przyjaźni, współpracy, wartości rodzinnych, rozróżnianie dobra i zła, szacunek do innych osób i wiary prowadzi do degradacji młodych niewinnych umysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopi Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:31 Panie radny Wrona- tym samym, przez trzy zajadłe mohery, pozbawił się pan stanowiska w radzie na kolejną kadencję. Dzieciaki to także wyborcy- i mają wpływ na swoich rodziców. Liczy pan na moherelektorat? Gratulacje. Tylko że ugiął się pan pod bzdurnymi argumentami, zamiast podejść do sprawy realnie- może wypadałoby najpierw samemu obejrzeć film, nim podejmie się jakąś decyzję? Mniemam, iż zakaże pan żonie używać tamponów- bo to niemoralne, o zdanie jej pan nie zapyta, a i sam raczej nie użyje... Życzę pieniędzy, bo na zdrową główkę już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee szkoda gadac... IP: 81.19.200.* 19.07.06, 12:47 a jakby 100 mieszkancow chcialo ten fim obejzec? to tez by zakazli z powodu 3 starych dewotek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzki W tym kraju to trzeba CKMa albo innej bazooki IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 19.07.06, 12:54 bo normalnie z takimi się nie da...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez nauczycielka Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:00 głupie stare baby na szczęście juz emerytowane. Mają czas to moze by sobie przeczytaly książke i przypomniały cechy basni. Młodemu pokoleniu najwięcej zaszkodzi głupota i brak dostępu do informacji.Może dzieci powinny oglądać więcej seksu i przemocy, bo to ich lepiej ukształtuje.Ja tez protestuje Panie Prezydencie, bo naduzył Pan władzy,dość tego. Emerytki do kółka różąńcowego a dzieci do kina. Jak Panu nie wstyd. Mam nadzieje, że zmieni Pan natychmiast Swoja decyzje, bo nadaje sie do zaskarżenia do trybunalu.Jest Pan dla wszystkich ludzi, nie tylko dla 3 stetryczałych, zacofanych dewotek. Ku przemyśleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mort Trzy Wiedźmy IP: *.olsztyn.mm.pl 19.07.06, 13:03 Trzy Wiedźmy z Shakespeare'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:07 No naprawdę szkoda gadać. Emerytki,emerytkami zawsze gadają (niektóre glupoty). Ale że burmistrz odwołuje, pod namową kilku emerytek??? Dość dziwne. Pewnie tak to już będzie w IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.06, 13:34 szok! co za burmistrz bezmózgowiec! dał się zmanipulować starym ,głupim babolom! cały świat czyta i ogląda HP, tylko biedne dzieciaki z Limanowej nie! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Emerytki zakazały Pottera 19.07.06, 13:41 ciemność! ciemnośc widzę nad narodem... :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel ojciec dyrektor czuwa... IP: *.empik.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:48 ojciec dyrektor czuwa a jego dzielne pretorianki są niewykle czujne na każdy przejaw działalności Złego i jego wyznawców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombur Re: ojciec dyrektor czuwa... IP: 82.139.21.* 19.07.06, 13:52 ciekawe, co wyświetlono zamiast harrego p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_kac Re: Emerytki zakazały Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:56 nie chce byc niemily ale w tej sytuacji niech te szanowne Panie lepiej wezma sie za rozance a nie dzieciom atrakcji odmawiac ! Odpowiedz Link Zgłoś