Dodaj do ulubionych

Ideał miss to faceci z PiS

• Gość: dominik skończona kretynka IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.06, 12:39
      ...brak mi słów
      • graymalkin Edgarze, czy Ci nie żal?? 21.08.06, 12:45
        że obecna miss-PISs nie wspomniała o Tobie? czołowy podkaczyński został
        pominięty...........naprawdę, brak słów. Ja bym się obraziła:)
        • Gość: student Re: Edgarze, czy Ci nie żal?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:40
          A ja oddałbym sprawę do Ziobry i powołał komisje sledczą./za nasze pieniadze/.
    • Gość: Mariusz Raczej mialo byc tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:45
      "uczciwy i mądry jak bracia Kaczyńscy, charyzmatyczny jak bracia Kaczyńscy,
      sprawiedliwy jak bracia Kaczyńscy, odważny jak bracia Kaczyńscy, nieugięty jak
      bracia Kaczyńscy, bezkompromisowy jak bracia Kaczyńscy, opiekuńczy jak bracia
      Kaczyńscy, przystojny jak bracia Kaczyńscy".

i wogole wzor Polaka to bracia Kaczyńscy.
    • Gość: homeless A moze ona nie jest taka brzydka... IP: *.range86-136.btcentralplus.com 21.08.06, 12:48
      tylko na tym zdjeciu wyglada jak szkapa? Nie ogladalam wyborow, nie mam
      polskiej telewizji :-( Czy ktos ogladal i moze potwierdzic/ zaprzeczyc?
    • Gość: olka to było ukartowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:51
      Ona nie jest piękna, tylko dała w swoim kwestionariuszu "jedynie słuszne
      odpowiedzi". Pewnie dostanie jeszcze jakąś nagrodę od Pis-u. Ale o tym już nie
      będzie tak głośno :-)))
    • Gość: . brzydka i pusta IP: *.ctnet.pl / *.man.poznan.pl 21.08.06, 13:03
      .
    • krzych.korab I bez wazelinki tez wejdę. Brawo ! Jury czytało i 21.08.06, 13:13
      wiedziało jak zagłosować.
      • Gość: graf Re: I bez wazelinki tez wejdę. Brawo ! Jury czyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:20
        A ja dalej nie wierzę że to tak na serio. Przecież nawet prawdziwi zwolennicy
        PIS'u nie stawiają chyba przywódców tej partii jako wzoru cnót rycerskich.
        Po prostu jury nie zrozumiało żartu. Prostaki.
    • Gość: baq :)) IP: *.server.ntli.net 21.08.06, 13:18
      nie pisalo o tym we wtorek tydzien temu.z przewidywaniami ze panna
      wygra:)ciekawe swoja droga
      • r306 Przerazajace raczej...... 21.08.06, 13:20
        i smutne zarazem....
    • Gość: dudek przekret przed kamerami tv IP: *.bredband.comhem.se 21.08.06, 13:36
      Polski mezczyna ma malego czlonak ,maly mozdzek i malo pieniedzy,wiec wybiera
      malo atrakcyjna kobiete jako najpiekniejsza polke zeby zona choc troche byla od
      niej ladniejsza.
      Do paki z tym co wybrali te miss!
      Glosowanie sfalszowano,to normalka w Polsce.
      • Gość: artur Re: przekret przed kamerami tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:52
        jesli to jest najpiekniejsza obieta w Polsce, to ja chyba wybieram się do
        Niemiec. Tam znajde jakąś ładniejsza, powiedzmy Helgę.
    • Gość: greet żałosna pokraka IP: *.devs.futuro.pl 21.08.06, 13:53
      nie dość że brzydka, że nos jak klamka z zachrystii to jeszcze głupia...
      • Gość: krakus Re: żałosna pokraka IP: *.kki.krakow.pl 21.08.06, 14:27
        ..jak but zlewej ... Warszawę ogłosiła najpiękniejszym miastem Polski.
        Kolega losujący nagrody , na szczęście ją wyhamował.
    • Gość: M Taki start zdaża się tylko raz w życiu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:58
      i tylko przez żyć.
    • Gość: -=oOo=- to jest miss na miarę możliwości pis. IP: *.klaudyny.waw.pl 21.08.06, 14:24
      jaki pis, taka miss
    • Gość: pedałek inteligencja misssss IP: *.kki.krakow.pl 21.08.06, 14:24
      Swoją służlczość udowodniła przyznaniem Warszawie tytułu"najpiękniejszego
      miasta Polski. Idiotka.
    • wari Ideał miss to faceci z PiS 21.08.06, 14:28
      Pasztet zawsze będzie ciągnął do Pasztetu.
      • fib3 Re: Ideał miss to faceci z PiS 21.08.06, 14:52
        Ciekawe jak urodziwi ludzie wypowiadają się na tym forum.
        Oczywiście, gdyby powiedziała "inteligenty" jak Tusk to by uczestnicy forum
        gazety pisali: nie dość, że piękna to inteligentna.

• kinka_1 A co z Romanem??? 21.08.06, 14:35
      Dlaczego nie wspomniała o Romanie? Wszak tyle w nim zalet...
      • marcowsky Re: A co z Romanem???Nic o Romanie nie bylo!!!!! 21.08.06, 21:58
        Dlaczego?Pani miss?Dopiero teraz mnie oswiecilo gdzie jest Piekny Roman w pani CV?
    • Gość: jotelbe ideał miss to........ IP: *.tona.pl 21.08.06, 14:39
      czyli już wiemy, jak takie COŚ okrzyknęto na chama najładniejszą.
      • Gość: ewa bo jury mialo trudny wybor IP: 212.87.3.* 21.08.06, 15:05
        Ogladajac zdjecia tych panienek dostrzega sie tylko roznice w kolorze wlosow,
        wszystkie jakies takie podobne.
        Jak oni to robia w tych konkursach ze nawet ladne dwudziestolatki wygladaja na
        grubo po 30-stce?
    • mamon_inz Głupia? - Nie zgadze się z większością postów 21.08.06, 15:21
      Co do urody, to rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje. Jednym podoba się to,
      innym co innego (a swoją drogą to jestem ciekaw jak prezentują się Wasze Panie?).

A ktoś zastanawiał się czy kwestionariusza nie wypełniła może tak dla jaj??? Czy
      jakaś kobieta wytrzymała by taki miks???
      No chyba, że sądzicie, że jak napisano: "uczciwi i mądrzy są bracia Kaczyńscy,
      charyzmatyczny jest Marcinkiewicz, sprawiedliwy jest Ziobro, odważny jest
      Wassermann, nieugięty jest Dorn, bezkompromisowy jest Wildstein, opiekuńczy jest
      Religa, przystojny jest Olejniczak".

Nie znam dziewczyny (ktoś zna osobiście?) ale na głupią to mi nie wygląda,
      raczej na "babeczkę z jajem".

• Gość: Gość Re: Głupia? - Nie zgadze się z większością postów IP: *.cl.ad / *.computerland.pl 21.08.06, 15:29
        Wierz mi nie jest taka. A znam ją dobrze. Oczywiście jej wypowiedź była
        koniunkturalna. Ale historie w stylu dwa języki są wierutną bzdurą. Więc
        inteligencja nie jest jej najmocniejszą stroną.
        • Gość: homeless Re: Głupia? - Nie zgadze się z większością postów IP: *.range86-136.btcentralplus.com 21.08.06, 15:53
          ...czyli cwaniara, ktora umie sie niezle ustawic...? Az sie nie moge doczekac,
          co beda mowily kandydatki za rok...
    • ves3 czy w jury zasiadali niewidomi ?? 21.08.06, 15:28
      nie wiem czy śmiać się czy płakać
      • Gość: justi Re: czy w jury zasiadali niewidomi ?? IP: *.chello.pl 21.08.06, 16:04
        Mnie już nic w tym kraju nie zdziwi. Rozpacz w kratke. Niedługo sprzataczki
        będą wypełniac oświadczenia:Cyz jestes za PIS-em, nim pozwola im posprzatac
        brudy po nich. Cały dzien informacje o kolejnych debilizmach rzadzacych nam
        miłosciwie - a to Grassowi odebtac obywatelstwo, a to Balcerowicza wywalic, a
        to palant najwiekszy macierewicz ogłasza ze wszyscy ministwoeie MSZ to byli
        agenci.K....... W TYM KRAJU JUZ SIE ZYC NIE DA!!! TO JJEST HORROR. ROBI SIE
        GORZEJ NIZ ZA PRLU-u. Taka sama cenzura z tym, że z odchyłem w drugą stronę.
        Gdybym miała lat 20 juz by mnie tu nie było, ale mam troche wiecej i rodzine na
        głowie. HORROR!!! Az sie boje każdego dnia słuchac wiadomosci, jakie kolejne
        posunięcia ogłosza panujący miłościwie. I jeszcze rosnie im poparcie!!! Ludzie,
        ocknijcie sie, kto na tych palantow głosuje?????? Wy przeciez bo skad maja
        takie poparcie skoro wszyscy na nich pluja a im i tak rosnie??? Za rok bedziemy
        samotna wyspa, gdzie by przepraszam pppppp....trzeba miec od nich papierek ,
        byc zlustrowanym i nienawidziec każdego kto mysli inaczej. zamiast matematyki
        powinni wprowadzic przedmiom pod nazwa"kaczoryzm". Niczym mnie juz nie
        zaskoczą!!! To co dzieje to juz Himalaje paranoi.
      • xclene Re: czy w jury zasiadali niewidomi ?? 21.08.06, 23:20
        coś ty oni mają wyczulony słuch, dotyk, smak i węch
    • tzetze1 Qrwij sie qrwij 21.08.06, 16:33
      bez tego ani w IIIRP ani IV RP ani rusz

Ech, szkoda gadac
    • tzetze1 KAczynski uczciwy??!!! Buahaha!! 21.08.06, 16:34
      No to sie ubawilem...
    • Gość: bimberniety kurdupli świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:40
      Ideał męskiego piękna - dwa niziołki z krótkimi peniskami, zakompleksione, z
      ciemnogrodu, bez honoru, obdarte z przyzwoitości, moralne prymitywy.
    • Gość: krzyhoo PiSs poor miss AD 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:51
      czyli oględnie, uroda nie dorównuje inteligencji
    • honeyr = Piss MiS = 21.08.06, 18:16
      :P
    • wariant_b Ideał miss to faceci z PiS 21.08.06, 19:03
      Ale czy przynajmniej tytuł I wicemiss przypadł kandydatce Samoobrony?
      Bo jak nie, to może być afera.

• Gość: Jendrek Przepiekna kobieta... tylko nieco glupawa. IP: 217.116.110.* 21.08.06, 19:48
      Fantastyczna z urody.
      A z tym kwestionariuszem... albo jest tak glupia, albo to byl tylko zart.

I tyle na ten temat.
    • Gość: poznaniak Ideał miss to faceci z PiS IP: *.chello.pl 21.08.06, 19:50
      Inteligencja tych panienek naprawdę jest sprawą drugorzędną (albo i 3-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka