Gość: hoob IP: *.pioneer.com.pl 21.08.06, 16:23 uuuaaaa, to będą musieli go mocno cenzurować.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefan prawnik co za cyrk tey IP: 213.17.149.* 21.08.06, 16:27 moim zdaniem pan Zawisza powinien zaczynać i kończyć każdą sowją pracę myślową zimną - wręcz lodowatą kąpielą a następnie nakazywać żonie/partnerce/partnerowi - kogo tam ma - wymierzenie sobie soczystych plaskaczy celem otrzeźwienia Odpowiedz Link Zgłoś
jgg a zanim coś powie to niech się 7 razy zastanowi 21.08.06, 16:38 a może lepiej niech nic nie mówi Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: co za cyrk tey 21.08.06, 16:41 Ciekawa jestem, czy on cokolwiek z tego ,co czytał, rozumiał. Język bankowców i prawników bowiem nie należy do zrozumiałych dla przeciętnego umysłu. Filozofia - bardziej hobby niż zawód (wiem coś o tym, mam syna dr filozofa, ale on z niesmakiem odszedł od telewizora...) Więc..., no cóż, cyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almagus Re: co za cyrk dla tego zucha co kaczorów słucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:22 Wykonał SKOK. Kawiarenka premiera z Krakowa (taki nick)! Miał Kwaczyński Hakoskiego, lecz zamknęli pod nim jego. Ma teraz szuję Kuskiego, od bolszewika gorszego! Ma też Maryjopolaków, w Krakowie buraków, wszaków. Lecz nie cały jego Kraków, więc testuje w Nakle sobie, jak siąść ludziom na wątrobie. Już nie wehrmacht dziadka Tuska, ale przeszłość jak od Ruska. To są specjaliści smrodu, do ogłupiania narodu. „Gryź w aortę i szkaluj wroga, wykorzystuj nawet Boga!” Im przyklepie głupi klecha, ma za friko, wszędzie krecha. Za potop i Arkę Noego do dzisiaj nagradzaj jego. „Spieprzaj dziadu, srał cię pies”, Ja tu rządzę „yes, yes, yes”! A w Krakowie Jan Maria Rokita to chłop mądry jak kobita. Mam nadzieję, że na trzecie Władek z Jankiem Maryję kopnie w zadek! Wyleje oszołomską rydzykomoheroinę co mnie i kraj naraża na kpinę. Nie urośnie za Tuska na świnię półtuszka. Oczywiście też kacza i leppiejoprostacza! Hasło. Wieź udział w Obywatelskim Ruchu, nie kończ u wszaków na obuchu! Odzew. „My PiSiORki jak Bóg nam pomoże, to nasikamy naszym kaczkom morze!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wena Re: co za cyrk tey IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.06, 19:55 hahaha dobre i jeszcze powinien gamoń nauczyć się logicznie myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 Re: co za cyrk tey 21.08.06, 23:07 Gość portalu: stefan prawnik napisał(a): > moim zdaniem pan Zawisza powinien zaczynać i kończyć każdą sowją pracę > myślową zimną - wręcz lodowatą kąpielą a następnie nakazywać > żonie/partnerce/partnerowi - kogo tam ma - wymierzenie sobie soczystych > plaskaczy celem otrzeźwienia Kretynowi nawet zimny prysznic i plaskacze nie pomogą. Nasze społeczeństwo od idiotów może uchronić tylko ich (polityków typu: Zawisza. Giertych, Macierewicz, nie mówiąc o jednojajowych) zabezpieczenie w psychiatrycznych zakładach zamkniętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fela kocham cię,Artur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:29 tylko zgól proszę ten wąsik bo wyglądasz jak nieogolona ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 Felu, nie ubliżaj ci..ce! 21.08.06, 23:09 Gość portalu: Fela napisał(a): > tylko zgól proszę ten wąsik > bo wyglądasz jak nieogolona ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Panie Zawisza niech się Pan zajmie skokami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:29 Heh, znajac naszych posłów - osłów i możliwości wykształoconej części spoleczenstwa dość prędko cześć tajna przestanie byc tajna. Trzymam kciuki. Swoją drogą: Panie Zawisza niech się Pan zajmie SKOKAMI!!! Bardzo mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Zawisza skoków nie tyka (niechby spróbował!) 22.08.06, 09:38 bo pisiorki czerpią z nich garściami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Kto zaplaci ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:30 A kto za ten portal zaplaci ? Pewnie my??? Jestem przeciwny tej komisji w ogole i marnowaniu moich pieniedzy na ten cyrk. I jeszcze dodatkowo mam placic za portal ? Miejmy nadzieje, ze ktos wycrackuje te "tajne" dane i pusci je w publiczny obieg. Bylbym zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Zawisza naczelnym Pisuarczykiem IP: 213.86.33.* 21.08.06, 16:33 NIestety to wszystko wina skretyniałego społeczeństwa, jakei społeczeństwo taki rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
jgg Ludzie masowo stracili rozum 21.08.06, 16:36 w dniu wyborów, ale niestety cały kraj cierpi. Głupota górą. Pisiorki roz...dolą całą tą piękną RP. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Ludzie masowo stracili rozum 22.08.06, 09:40 ale zanim nam Polskę roz...dolą to my ich na kopach wyp...dolmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola 9915 Re: Ludzie masowo stracili rozum IP: *.pool80180.interbusiness.it 22.08.06, 09:58 ktos Kurskiemu kark przetracil,ze w Sejmie pojawil sie w kolnierzu ortopedycznym? Nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Ludzie masowo stracili rozum IP: *.telpol.net.pl 22.08.06, 10:32 kiedy?gdzie? chcę dołączyć Odpowiedz Link Zgłoś
jgg Igrzyska trzeba w internecie pokazywać 21.08.06, 16:34 bo na ogół igrzyska sie transmituje. Głupota górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stale IP Ale tam tylko pisac beda maglo ludze z zmiennym IP IP: 217.97.239.* 21.08.06, 16:41 Na koniec kazdego tygodnia logdi z IP postujacych na tym portalu beda przekazywane do Ludka Dorna, ktory cichaczem wylapie przeciwnikow komisji i PiSu :] Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Ale tam tylko pisac beda maglo ludze z zmienn 21.08.06, 16:42 Już się na to cieszę! Powiem mu,co o nim myślę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy30 a ja to powiem bezzmiany IP - a co mi tam -komune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:30 przezylem to i kaczyzm tez minie w niebyt Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 to beda musieli całą Polske zapudłować 21.08.06, 18:02 a conajmniej 95 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Nawet oni nie będą bezpieczni :-) IP: *.nat.student.pw.edu.pl 21.08.06, 20:43 Zmienne IP, np. w przypadku Neozdrady :-) jest przydzielane z pewnej puli. Wystarczy kontaktz providerem i podanie daty-godziny wpisu a on udostępni resztę, zwłaszcz straszliwemu ludwikowi :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:40 Fiu fiu... Rosnom nam nowe idole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:41 Taki ciul jak słonia nos. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 sa wakacje, a oni takie pierdoly puszczaja 21.08.06, 16:45 przychodze z tyry, wlaczam tvp3, zachcialo mi sie kurier obejrzec hahaha a tu morda poslanki z SLD, ktora w pierwszy dzien tej kadencji, szalala nawalona po hotelu poselskim!! i jeszcze zawisza niech spie..ja na drzewa prostowac banany, takimi rzeczami powinien sie zajmowac sad, prokurtatura, a nie sejm, niedlugo do wszystkiego bedzie trzeba powolac komisje sejmowa, zart jakis czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwowiak z legnicy Re: sa wakacje, a oni takie pierdoly puszczaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:34 gekon1979:Widać po roczniku że spłodził ciebie rusek z koszar w Legnicy,Ta morda jak powiadasz ma wiecej wiedzy w jednym paluszku u nogi jak ten cały posrany pis na czele którego stoi mały pedał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.internal.epo.org / *.epo.nl 21.08.06, 17:00 Jednym slowem "balwan" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf Re: Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:06 Niech Zawisza blog założy, ostatnio to jest popularne, i tam będzie mógł pisać kogo przesłuch, tkto kłamie, i jake tajne informacje zostaną puszczone do mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.olsztyn.mm.pl 21.08.06, 17:16 Co za gosc,ten jego idiotyczny usmiech,sposob bycia, jest odrazajacy.Filozof sledzi afere.Kretyn!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwowiak Re: Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:38 andre:Jaki z niego filozof,toż to aloszka fryzjer z dworca kolejowego z Trembowli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:37 polska oszołomska Odpowiedz Link Zgłoś
sigus moja propozycja adresu strony 21.08.06, 17:42 to www.kabaret.gov, po speckomisji nic innego poza zabieraniem widowni komikom się nie spodziewam (ew mogą kogoś z opozycji błotem obrzucić, pytanie tylko czy ktoś w te oskarżenia uwierzy. sądząc po stworzeniu CBA czyli Centralnego Biura atyopozycyjnego nawet pis w to wierzyć) Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Moja ocena: Zawisza Dno 21.08.06, 17:47 Dno intelektualne i jeszcze bardziej emocjonalne. Polityka ponoc zajmuja sie ludzie o malych czlo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwula Re: Moja ocena: Zawisza Dno IP: 195.94.201.* 22.08.06, 08:59 Popieram w 100%!!! Panie Zawisza... może by tak jakiegoś dobrego psychologa (psychiatrę?) odwiedzić. Jeżeli ma Pan ze sobą jakieś problemy to naród się zrzuci na wizytę u najlepszego specjalisty w kraju (jeżeli oczywiście jeszcze wszyscy nie wyjechali...) - tak będzie lepiej i dla Pana i dla nas wszystkich... Pozdrawiam i życzę choć odrobiny rozsądku... Odpowiedz Link Zgłoś
mhensler A który to taki kozak, może Pawłowski? 21.08.06, 17:50 A pod jakim względem - urody, urodzenia, zamożności, krawata? Na miły Pan, chyba nie rozumu...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor www.sraniewbanie.gov.pl IP: *.c153.petrotel.pl 21.08.06, 17:58 A komisja to dowiedziała się już czym tak wogóle ma sie zająć? No nie licząc ataków na LB i HGW. Co? Wciąż nie wiadomo? No to dobrze, że przynajmniej strone sobie założą. Zawisza będzie mógł publikować tam swoje "przemyślenia" (non stop będzie komunikat 'under construction'). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,.hj ile zawisza ma wlasciwie wzrostu??? IP: *.tcd.ie / *.tcd.ie 21.08.06, 18:10 ja mysle ze metr czterdziesci w mokasynach.. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 a czy debilizm komisji mozna bedzie oceniac 21.08.06, 18:00 chyba nie - bo wykasuja wszystkie oceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza_ska Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.aster.pl 21.08.06, 18:05 Proszę Państwa, a to wszystko za nasze pieniądze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak kurdupel zawisza the best IP: *.tcd.ie / *.tcd.ie 21.08.06, 18:08 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mało zorientowana Re: Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.ath0.raptor-ap-zensol.lubman.net.pl 21.08.06, 18:08 przeczytałam dzisiaj wywiad z p zawiszą w DF, jakiś niepokój mnie ogarnął, chyba już lepiej nic nie czytać, tylko patrzeć w gwiazdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Nie oglądam seriali. 21.08.06, 18:19 Żenuje mnie często poziom uczestników różnych zabaw w TV (Wielka Gra była wyjątkiem) Dlatego z pewnością nie będę tracił czasu na tę komisję, poczekam na kabarety, np "szkło kontaktowe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.08.06, 18:34 Ciekawe jak szybko nastąpi pierwszy włam na tą tajną część strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa I koniecznie auto-tele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:34 Tp przeciez i tak rozrywkowa sprawa ta cala komisja, wiec niech bedzie i audio- tele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:35 filozof w roli prokuratora... orientalista w roli wiceministra finansów... świat wg KiePISkich... Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Oceń śledczego z komisji bankowej 21.08.06, 18:57 no i czy bedzie wspolzycie w wannie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polglowek Re: Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.06, 19:08 Zawisza bedzie wykrzykiwal dyszkancikiem swoje spiskowe teorie dziejow... To powinni cenzurowac. Odpowiedz Link Zgłoś