Dodaj do ulubionych

Oceń śledczego z komisji bankowej

IP: *.pioneer.com.pl 21.08.06, 16:23
uuuaaaa, to będą musieli go mocno cenzurować....
Obserwuj wątek
    • Gość: stefan prawnik co za cyrk tey IP: 213.17.149.* 21.08.06, 16:27
      moim zdaniem pan Zawisza powinien zaczynać i kończyć każdą sowją pracę
      myślową zimną - wręcz lodowatą kąpielą a następnie nakazywać
      żonie/partnerce/partnerowi - kogo tam ma - wymierzenie sobie soczystych
      plaskaczy celem otrzeźwienia
      • jgg a zanim coś powie to niech się 7 razy zastanowi 21.08.06, 16:38
        a może lepiej niech nic nie mówi
      • aleksandra991 Re: co za cyrk tey 21.08.06, 16:41
        Ciekawa jestem, czy on cokolwiek z tego ,co czytał, rozumiał. Język bankowców i
        prawników bowiem nie należy do zrozumiałych dla przeciętnego umysłu. Filozofia -
        bardziej hobby niż zawód (wiem coś o tym, mam syna dr filozofa, ale on z
        niesmakiem odszedł od telewizora...) Więc..., no cóż, cyrk!
        • Gość: almagus Re: co za cyrk dla tego zucha co kaczorów słucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:22
          Wykonał SKOK.

Kawiarenka premiera z Krakowa (taki nick)!

Miał Kwaczyński Hakoskiego,
          lecz zamknęli pod nim jego.
          Ma teraz szuję Kuskiego,
          od bolszewika gorszego!
          Ma też Maryjopolaków,
          w Krakowie buraków, wszaków.
          Lecz nie cały jego Kraków,
          więc testuje w Nakle sobie,
          jak siąść ludziom na wątrobie.
          Już nie wehrmacht dziadka Tuska,
          ale przeszłość jak od Ruska.
          To są specjaliści smrodu,
          do ogłupiania narodu.
          „Gryź w aortę i szkaluj wroga,
          wykorzystuj nawet Boga!”
          Im przyklepie głupi klecha,
          ma za friko, wszędzie krecha.
          Za potop i Arkę Noego
          do dzisiaj nagradzaj jego.
          „Spieprzaj dziadu, srał cię pies”,
          Ja tu rządzę „yes, yes, yes”!

A w Krakowie Jan Maria Rokita
          to chłop mądry jak kobita.
          Mam nadzieję, że na trzecie Władek
          z Jankiem Maryję kopnie w zadek!
          Wyleje oszołomską rydzykomoheroinę
          co mnie i kraj naraża na kpinę.

Nie urośnie za Tuska
          na świnię półtuszka.
          Oczywiście też kacza
          i leppiejoprostacza!

Hasło.

Wieź udział w Obywatelskim Ruchu,
          nie kończ u wszaków na obuchu!

Odzew.

„My PiSiORki jak Bóg nam pomoże,
          to nasikamy naszym kaczkom morze!"
      • Gość: wena Re: co za cyrk tey IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.06, 19:55
        hahaha dobre i jeszcze powinien gamoń nauczyć się logicznie myśleć
      • merkury2 Re: co za cyrk tey 21.08.06, 23:07
        Gość portalu: stefan prawnik napisał(a):

> moim zdaniem pan Zawisza powinien zaczynać i kończyć każdą sowją pracę
        > myślową zimną - wręcz lodowatą kąpielą a następnie nakazywać
        > żonie/partnerce/partnerowi - kogo tam ma - wymierzenie sobie soczystych
        > plaskaczy celem otrzeźwienia

Kretynowi nawet zimny prysznic i plaskacze nie pomogą. Nasze społeczeństwo od
        idiotów może uchronić tylko ich (polityków typu: Zawisza. Giertych, Macierewicz,
        nie mówiąc o jednojajowych) zabezpieczenie w psychiatrycznych zakładach
        zamkniętych.
    • Gość: Fela kocham cię,Artur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:29
      tylko zgól proszę ten wąsik
      bo wyglądasz jak nieogolona ci..
      • jerzy30 .pka 21.08.06, 18:01
        chyba o to chodziło
      • merkury2 Felu, nie ubliżaj ci..ce! 21.08.06, 23:09
        Gość portalu: Fela napisał(a):

> tylko zgól proszę ten wąsik
        > bo wyglądasz jak nieogolona ci..
    • Gość: skoczek Panie Zawisza niech się Pan zajmie skokami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:29
      Heh, znajac naszych posłów - osłów i możliwości wykształoconej części
      spoleczenstwa dość prędko cześć tajna przestanie byc tajna. Trzymam kciuki.
      Swoją drogą: Panie Zawisza niech się Pan zajmie SKOKAMI!!! Bardzo mnie to
      interesuje.
      • sumienie.lk Zawisza skoków nie tyka (niechby spróbował!) 22.08.06, 09:38
        bo pisiorki czerpią z nich garściami...
    • Gość: wolf Kto zaplaci ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:30
      A kto za ten portal zaplaci ? Pewnie my???
      Jestem przeciwny tej komisji w ogole i marnowaniu moich pieniedzy na ten cyrk.
      I jeszcze dodatkowo mam placic za portal ?
      Miejmy nadzieje, ze ktos wycrackuje te "tajne" dane i pusci je w publiczny
      obieg. Bylbym zadowolony
      • Gość: XXX Zawisza naczelnym Pisuarczykiem IP: 213.86.33.* 21.08.06, 16:33
        NIestety to wszystko wina skretyniałego społeczeństwa, jakei społeczeństwo taki
        rząd.
        • jgg Ludzie masowo stracili rozum 21.08.06, 16:36
          w dniu wyborów, ale niestety cały kraj cierpi. Głupota górą. Pisiorki
          roz...dolą całą tą piękną RP.
          • sumienie.lk Re: Ludzie masowo stracili rozum 22.08.06, 09:40
            ale zanim nam Polskę roz...dolą to my ich na kopach wyp...dolmy.
            • Gość: mariola 9915 Re: Ludzie masowo stracili rozum IP: *.pool80180.interbusiness.it 22.08.06, 09:58
              ktos Kurskiemu kark przetracil,ze w Sejmie pojawil sie w kolnierzu
              ortopedycznym? Nareszcie!
            • Gość: kaśka Re: Ludzie masowo stracili rozum IP: *.telpol.net.pl 22.08.06, 10:32
              kiedy?gdzie? chcę dołączyć
    • jgg Igrzyska trzeba w internecie pokazywać 21.08.06, 16:34
      bo na ogół igrzyska sie transmituje. Głupota górą.
      • Gość: stale IP Ale tam tylko pisac beda maglo ludze z zmiennym IP IP: 217.97.239.* 21.08.06, 16:41
        Na koniec kazdego tygodnia logdi z IP postujacych na tym portalu beda
        przekazywane do Ludka Dorna, ktory cichaczem wylapie przeciwnikow komisji i PiSu :]
        • aleksandra991 Re: Ale tam tylko pisac beda maglo ludze z zmienn 21.08.06, 16:42
          Już się na to cieszę! Powiem mu,co o nim myślę!
          • Gość: jerzy30 a ja to powiem bezzmiany IP - a co mi tam -komune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:30
            przezylem to i kaczyzm tez minie w niebyt
        • jerzy30 to beda musieli całą Polske zapudłować 21.08.06, 18:02
          a conajmniej 95 %
        • Gość: zzz Nawet oni nie będą bezpieczni :-) IP: *.nat.student.pw.edu.pl 21.08.06, 20:43
          Zmienne IP, np. w przypadku Neozdrady :-) jest przydzielane z pewnej puli. Wystarczy kontaktz providerem i podanie daty-godziny wpisu a on udostępni resztę, zwłaszcz straszliwemu ludwikowi :-).
    • Gość: igor Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:40
      Fiu fiu... Rosnom nam nowe idole...
    • Gość: Hanys Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:41
      Taki ciul jak słonia nos.
    • gekon1979 sa wakacje, a oni takie pierdoly puszczaja 21.08.06, 16:45
      przychodze z tyry, wlaczam tvp3, zachcialo mi sie kurier obejrzec hahaha
      a tu morda poslanki z SLD, ktora w pierwszy dzien tej kadencji, szalala nawalona po hotelu poselskim!!
      i jeszcze zawisza
      niech spie..ja na drzewa prostowac banany, takimi rzeczami powinien sie zajmowac sad, prokurtatura, a nie sejm, niedlugo do wszystkiego bedzie trzeba powolac komisje sejmowa, zart jakis czy co??
      • Gość: lwowiak z legnicy Re: sa wakacje, a oni takie pierdoly puszczaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:34
        gekon1979:Widać po roczniku że spłodził ciebie rusek z koszar w Legnicy,Ta
        morda jak powiadasz ma wiecej wiedzy w jednym paluszku u nogi jak ten cały
        posrany pis na czele którego stoi mały pedał.
    • Gość: gosc Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.internal.epo.org / *.epo.nl 21.08.06, 17:00
      Jednym slowem "balwan"
      • Gość: graf Re: Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:06
        Niech Zawisza blog założy, ostatnio to jest popularne, i tam będzie mógł pisać
        kogo przesłuch, tkto kłamie, i jake tajne informacje zostaną puszczone do
        mediów.
    • Gość: andre Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.olsztyn.mm.pl 21.08.06, 17:16
      Co za gosc,ten jego idiotyczny usmiech,sposob bycia, jest odrazajacy.Filozof
      sledzi afere.Kretyn!!!!!
      • Gość: lwowiak Re: Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:38
        andre:Jaki z niego filozof,toż to aloszka fryzjer z dworca kolejowego z
        Trembowli.
    • Gość: nikt Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:37
      polska oszołomska
    • sigus moja propozycja adresu strony 21.08.06, 17:42
      to www.kabaret.gov, po speckomisji nic innego poza zabieraniem widowni komikom
      się nie spodziewam (ew mogą kogoś z opozycji błotem obrzucić, pytanie tylko czy
      ktoś w te oskarżenia uwierzy. sądząc po stworzeniu CBA czyli Centralnego Biura
      atyopozycyjnego nawet pis w to wierzyć)
    • cetriolo Moja ocena: Zawisza Dno 21.08.06, 17:47
      Dno intelektualne i jeszcze bardziej emocjonalne. Polityka ponoc zajmuja sie
      ludzie o malych czlo....
      • Gość: Siwula Re: Moja ocena: Zawisza Dno IP: 195.94.201.* 22.08.06, 08:59
        Popieram w 100%!!! Panie Zawisza... może by tak jakiegoś dobrego psychologa
        (psychiatrę?) odwiedzić. Jeżeli ma Pan ze sobą jakieś problemy to naród się
        zrzuci na wizytę u najlepszego specjalisty w kraju (jeżeli oczywiście jeszcze
        wszyscy nie wyjechali...) - tak będzie lepiej i dla Pana i dla nas
        wszystkich... Pozdrawiam i życzę choć odrobiny rozsądku...
    • mhensler A który to taki kozak, może Pawłowski? 21.08.06, 17:50
      A pod jakim względem - urody, urodzenia, zamożności, krawata? Na miły Pan,
      chyba nie rozumu...?!
    • Gość: Autor www.sraniewbanie.gov.pl IP: *.c153.petrotel.pl 21.08.06, 17:58
      A komisja to dowiedziała się już czym tak wogóle ma sie zająć? No nie licząc
      ataków na LB i HGW. Co? Wciąż nie wiadomo? No to dobrze, że przynajmniej strone
      sobie założą. Zawisza będzie mógł publikować tam swoje "przemyślenia" (non stop
      będzie komunikat 'under construction').
      • Gość: ,.hj ile zawisza ma wlasciwie wzrostu??? IP: *.tcd.ie / *.tcd.ie 21.08.06, 18:10
        ja mysle ze metr czterdziesci w mokasynach..
    • jerzy30 a czy debilizm komisji mozna bedzie oceniac 21.08.06, 18:00
      chyba nie - bo wykasuja wszystkie oceny
    • Gość: liza_ska Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.aster.pl 21.08.06, 18:05
      Proszę Państwa, a to wszystko za nasze pieniądze ...
    • Gość: polak kurdupel zawisza the best IP: *.tcd.ie / *.tcd.ie 21.08.06, 18:08
      ...
    • Gość: mało zorientowana Re: Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.ath0.raptor-ap-zensol.lubman.net.pl 21.08.06, 18:08
      przeczytałam dzisiaj wywiad z p zawiszą w DF, jakiś niepokój mnie ogarnął, chyba już lepiej nic nie czytać, tylko patrzeć w gwiazdy..
    • smentuff Nie oglądam seriali. 21.08.06, 18:19
      Żenuje mnie często poziom uczestników różnych zabaw w TV (Wielka Gra była
      wyjątkiem) Dlatego z pewnością nie będę tracił czasu na tę komisję, poczekam na
      kabarety, np "szkło kontaktowe"
    • Gość: FreakyMisfit Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.08.06, 18:34
      Ciekawe jak szybko nastąpi pierwszy włam na tą tajną część strony :)
    • Gość: japa I koniecznie auto-tele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:34
      Tp przeciez i tak rozrywkowa sprawa ta cala komisja, wiec niech bedzie i audio-
      tele.
    • Gość: Waldek Re: Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:35
      filozof w roli prokuratora...
      orientalista w roli wiceministra finansów...
      świat wg KiePISkich...
      • alterpars Re: Oceń śledczego z komisji bankowej 21.08.06, 18:57
        no i czy bedzie wspolzycie w wannie?
        • alterpars a bedzie monza wykluczac jak w Wielkim Bracie? 21.08.06, 18:58
          ????
    • Gość: Polglowek Re: Oceń śledczego z komisji bankowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.06, 19:08
      Zawisza bedzie wykrzykiwal dyszkancikiem swoje spiskowe teorie dziejow... To
      powinni cenzurowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka