Gość: jedrzej_krk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:10 jak ja nie cieprie tego dupka listosci xD on w roli zolnierza? niech lepiej wraca do hogwardu xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Re: Harry Potter w roli żołnierza IP: *.chello.pl 28.08.06, 19:40 nie no, kurczę, to będzie masakra. przecież on już do końca życia będzie kojarzony z Potterem, więc co się pcha do mugolskiego woja?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Jest i dobra strona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:18 przynajmniej zobaczymy jak zdycha, pewnie to bedzie patetyczna smierc ze słowami : "widzę ciemność" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jest i dobra strona IP: *.rybnet.pl 28.08.06, 20:56 hmm on ma wyregulowane brwi ;p;p śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jon Re: Jest i dobra strona IP: *.wyszkow.mm.pl 28.08.06, 21:02 Jednym slowem smierc jak z zurnala, z wloskami na zel, tylko z buzka troszeczke przybrudzona dla niepoznaki. Taka typowo propagandowa,którą w Szwejku nazywa się "bałwanienien do kwadratu". Taki mydłkowaty pyszalek sie nadaje na srajacego w majtki ze strachu zolnierza jak ja do roli prezydenta USA. Pewnie bedzie w filmie pozowal na ikone odwagi i poswiecenia po raz kolejny tworzac falszywy obraz wojny. Bo nie licze na cos w rodzaju "na zachodzie bez zmian" w wykonaniu takiej laluni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: Jest i dobra strona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:58 widziałem wczoraj gościa w koszulce z napisem 'HENIEK PORTIER'. super sprawa, też se taką wciągne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Jest i dobra strona IP: *.aster.pl 29.08.06, 09:09 Jesteś chyba trochę walnięty, czyż nie? Chłopak ma 17 lat, gra w filmach i ma szanse być aktorem - a jak zaczynał Marek Kondrat? Dzieci grają dzieci, to chyba logiczne matołku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miga29 Re: Harry Potter w roli żołnierza IP: 80.72.34.* 28.08.06, 23:49 A dajcie chlopinie spokoj. To ze ma gladka buzke nie znaczy ze jest glupkiem albo pedziem. Filmy kazdy robic moze a co z tego wyjdzie to sie okaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahah Harry Potter w roli żołnierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 08:03 W naszym kraju chyba co 50 metrow powinien byc Hodward, wlasnie dla dupków......... Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf zawsze będzie Harrym Potterem 29.08.06, 09:35 jakąkolwiek rolę nie zagra ten aktor, to zawsze bedzie kojarzony przede wszystkim z Harrym POtterem.To taka skaza na całe życie i kiedyś zacznie mu przeszkadzać. zrelaksuj się na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirgone Re: zawsze będzie Harrym Potterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:29 Tak samo mówiono o Gajosie, a jakoś jak go widzę, to nie myślę od razu o czterech pancernych. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio A kiedy doczekamy się filmu o błękitnej armii 29.08.06, 11:19 Legionach czy oddziale bajonczyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moa Re: Harry Potter w roli żołnierza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.06, 14:19 On jest jeszcze młody i trochę więcej wyrozumiałości. To chyba dobrze, że dostaje inne role niż Harry Potter. Swiadczy to o tym że potrafi się wcielać w bardziej ,,przyziemne" postacie. Odpowiedz Link Zgłoś
emoticonka Re: Harry Potter w roli żołnierza 12.09.06, 17:06 bez przegięć, ludzie. to tylko aktor jak każdy inny, chce się rozwijać i grać też inne role. osobiście trzymam za niego kciuki, bo właśnie tacy ludzie z etykietką potrzebują najwięcej wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś