Dodaj do ulubionych

Monty Python znów na polskim ekranie

IP: 62.29.248.* 04.10.06, 11:30
program rozgrywkowy? ciekawe...
i cały serial będzie dziś można obejrzeć??? hm...
Obserwuj wątek
    • Gość: lowicz Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.tktelekom.pl 04.10.06, 11:41
      to zbrodnia nadawać go o tak późnej porze.
      • Gość: belial Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.aster.pl 04.10.06, 11:45
        cóż, chodzi o to aby przypadkiem nie zdeprawowac katolickiej młodzieży,
        ciekawe kiedy puszczą "Żywot Braiana"?
        • 23k Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 13:21
          Gość portalu: belial napisał(a):

> cóż, chodzi o to aby przypadkiem nie zdeprawowac katolickiej młodzieży,
          > ciekawe kiedy puszczą "Żywot Braiana"?

"Katolicka młodzież" też ogląda Żywot! Więc zamiast bełkotać, uchyl choć troche
          dzwiczki swojego wątlutkiego, przesączonego stereotypami móżdźku. Przepraszam,
          ale mnie poniosło. Będę teraz przez tydzień leżał krzyżem i modlił się, żeby mi
          Najwyższy wybaczył.

Szczęść Ci Boże!!!
          • Gość: :)))) Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.acn.waw.pl 04.10.06, 14:00
            Dobrze, że wziąłeś to "katolicka" w cudzysłów :)
        • Gość: leon Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.echostar.pl 04.10.06, 16:52
          cóż, chodzi o to aby przypadkiem nie zdeprawowac katolickiej młodzieży,
          > ciekawe kiedy puszczą "Żywot Braiana"?

Nigdy nie wiesz kiedy spodziewać się Hiszpańskiej Inkwizycji !!!!!!!!!!!
          • Gość: mixer Re: Monty Python znów na polskim ekranie... IP: 132.170.50.* 04.10.06, 17:30
            Teraz mamy na to miejsce "Opus Dei",
            zajmujace tez coraz lepsze stanowiska
            w Katolandzie (dawniej - Polska)!
      • frant3 Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 18:25
        Gość portalu: lowicz napisał(a):
        > to zbrodnia nadawać go o tak późnej porze.

"Zbrodnia to niesłychana, pani zabiła pana".
        Dają w nocy, bo to jest bardzo stare, a w dzień puszczają nowości typu:
        "Cyrk latających pisuarów" czy "Cyrk latających pisd".

--
        Frant - humor, satyra, krytyka

• terence Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 11:56
      a ja niedawno przegrałem sobie od znajomego trzy płytki dvd z 45 odcinkami
      Latającego Cyrku z przekładem Tomka Beksińskiego (najlepsze), pyszota!
      • Gość: agata hiphip HURRA !!!!!!!!! IP: 88.156.77.* 04.10.06, 12:00
        dzis pierwsze 2 odcinki, za tydzien kolejne i tak do konca :D moze przypomna
        wszystkie filmy Pythonow :D
      • Gość: terefere Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.acn.airbites.pl 04.10.06, 12:46
        Terence, nie przegrałeś tylko zrobiłeś kopię bezpieczeństwa :))))
      • typson Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 13:05
        masz maila! ;)
      • Gość: albert Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: 129.35.231.* 04.10.06, 17:10
        Witam Cię - najzupełniej poważnie pytam - za ile przegrałbyś mi te płytki i
        wysłał? Kontakt albert.77@interia.pl
      • myszon78 Re: Monty Python znów na polskim ekranie 05.10.06, 01:44
        hmmmm... a jest możliwość aby przegrać cyrk na dodatkowe 3 płytki? pryw.
        myszon_78@tlen.pl
    • terence Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 11:59
      w publicznej już tego nie puszczą... a kiedyś leciało o 20tej
      • Gość: aga Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: 88.156.77.* 04.10.06, 12:01
        o 18.00 w poniedzialki na TVP2 :)
      • badjuk Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 17:16
        terence napisał:

> w publicznej już tego nie puszczą... a kiedyś leciało o 20tej

Zartujesz! w politycznej telewizji Monty Python!!! LOL
    • stara_twojej_starej Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 12:00
      Gość portalu: qt napisał(a):

> program rozgrywkowy? ciekawe...
      > i cały serial będzie dziś można obejrzeć??? hm...
      No, ba... będzie długi program. Trzydniowy :)
      • Gość: yossarian Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:32
        A zauważyliście że w Polsce kabarety zajmujące się humorem abstrakcyjnym, robią
        ostatnio skecze polityczne? Coś jest na rzeczy :)
        • Gość: marqin Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.gazownia.pl 04.10.06, 12:47
          i nawet jeden z nich (o ile się nie mylę Ani Mru Mru) wspólnie z jednym z
          Pythonów (Palin) :)
        • Gość: Gwai Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:25
          ano :} a pamiętam gdy pare miesięcy temu oglądałem.. hmm.. chyba trzynasty
          odcinek Cyrku.. gdy nagle z głośników dobiegł mnie głos 'kwa kwa kwa kwa kwaaaaa
          kwa kwa kwa kwa kwaaa kwa kwa' ... jakże to aktualne, chlip

co jeszcze, jeśli na tv4 nie dadzą tłumaczenia Beksińskiego to nie ma co
          oglądać, chyba że dadzą z napisami xD
    • Gość: tomeczek 37 lat temu? Tak dawno?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:12
      Jak oni to zrobili, że takie stare a takie fajne?! :)
      Moja rodzinka o 22 już śpi, będę miał jednoosobową "uczte yntelektualnom"
      • Gość: Japoński Pierożek Re: 37 lat temu? Tak dawno?! IP: *.acn.waw.pl 04.10.06, 15:19
        Tralala, bum cyk cyk.

Wiem, że to nie wnosi nic do dyskusji, ale śmiesznie wygląda.
        • badjuk Re: 37 lat temu? Tak dawno?! 04.10.06, 17:19
          Gość portalu: Japoński Pierożek napisał(a):

> Tralala, bum cyk cyk.
          >
          > Wiem, że to nie wnosi nic do dyskusji, ale śmiesznie wygląda.

i jeszcze fiubździu i czacza riki bach!
          • Gość: tomeczek Re: 37 lat temu? Tak dawno?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:11
            badjuk napisał:

> Gość portalu: Japoński Pierożek napisał(a):
            >
            > > Tralala, bum cyk cyk.
            > >
            > > Wiem, że to nie wnosi nic do dyskusji, ale śmiesznie wygląda.
            >
            > i jeszcze fiubździu i czacza riki bach!

I w ten sposób montypajtonowski klimat został zachowany :))
    • Gość: omepcia Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: 153.19.191.* 04.10.06, 14:26
      No i swietnie, ze bedzie mozna ich zobaczyc na nowo:) Moim zdaniem ludzie
      dziela sie na tych, ktorzy rozumieja i nie rozumieja ich skeczy. A wiecie moze
      gdzie mozna dostac na plytce odciki cyrku??
      pozdrawiam:)
      • Gość: hungarian Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.metrosafety.co.uk 04.10.06, 15:29
        I WILL NOT BUY THIS RECORD, IT IS SCRATCHED.
        • Gość: luc Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.autocom.pl 04.10.06, 16:32
          UH, NO, NO, NO. THIS IS A TOBACCONIST'S.
    • tunczyk7 Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 14:55
      Super!!! Tyle lat na nich czekalem!!! Obawiam sie tylko, ze po takim czasie nie
      beda mnie tak smieszyc jak kiedys...
      • Gość: von.palken Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: 76.16.162.* 04.10.06, 16:08
        hehe.pamietam, jak kilka dobrych lat temu zrobilismy na naszej wiosce liste z
        podpisami mieszkancow - jako wyraz poparcia dla ponownej emisji monty pythona.
        nasza gowniarska petycja z fikcyjnymi osobami typu "panienka z okienka"
        oraz "proposzcz parafii" zostala odrzucona, ale widac, rycerze zawsze
        mowiacy "ni" czuwali nad nami.

• terence Re: Monty Python znów na polskim ekranie 05.10.06, 01:33
        tunczyk7 napisał:

> Super!!! Tyle lat na nich czekalem!!! Obawiam sie tylko, ze po takim czasie nie
        >
        > beda mnie tak smieszyc jak kiedys...

Zapewniam Cię że są tak śmieszne jak kiedyś... a nawet jeszcze bardziej
        Jak rozpoznać masona na przykład...
    • hanzel_gretyl Re: Monty 04.10.06, 17:47
      TV4 KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS,
      KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM
      WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS,
      KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM
      WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS ZA TO! kto nie lubi monty'ego nich dostanie gumowym
      kurczakiem (kaczka) w leb! rycerze ktorzy mowia 'ni' nie poddaja sie nigdy!
    • Gość: taki se Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:53
      w końcu wrócili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ala1958 Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.media4.pl 04.10.06, 21:37
      No doczekałam sie, ale warto było czekać!!!! Może jeszcze dorzuca inne
      ich "dziełka"?
      • Gość: Lopron Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.promax.media.pl 04.10.06, 22:06
        Wlasnie sie zaczyna!!
        IT'S!!
        • Gość: zoot Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.06, 23:44
          THE BISHOP!!!!!!
          • vinylove Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 23:58
            Dinsdale!!!
    • Gość: glam Monty Python znów na polskim ekranie IP: 80.51.226.* 05.10.06, 00:11
      podajcie mi wynik walki: Wielkiego Kanclerza Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego (Grand Chancellor of The Catholic University of Lublin) z Ojcem Profesorem Rektorem Dyrektorem Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu.
    • Gość: Otis Tarda Dziwnym trafem "Metro" nie napisało IP: *.pradnik.net 05.10.06, 07:07
      ...że już w pierwszym odcinku Pythoni nabijali się z dziennikarzy. W stylu
      pasującym jak ulał do naszych, ehem, mediów.
    • dirgone Re: Monty Python znów na polskim ekranie 05.10.06, 09:55
      A ja sobie dodam, że "sens życia" ogladałam razy milion. Teksty ze skeczu o
      grubym są u mnie w domu powtarzane po każdym zbyt obfitym posiłku :)
      • olek_01 Re: Monty Python znów na polskim ekranie 05.10.06, 10:52
        A nieśmiertelny odcinek z Ministerstwem Niemądrych Kroków??:) no ubaw na całego :)
      • Gość: zoot Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.10.06, 15:07
        A gdzie jest rybka? Rybna rybna ryba...
    • Gość: Baryla Monty Python znów na polskim ekranie IP: 80.249.4.* 05.10.06, 09:57
      A jednak było tłumaczenie Beksińskiego. TV4 ma naprawdę wielkiego plusa, tylko
      jeszcze te reklamy, dobrze przynajmniej, że dają reklamy na początku i na końcu
      a nie w środku.
    • Gość: Monty Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.uwoj.gorzow.pl 05.10.06, 09:57
      Uwielbiam Montiego, a wszystkie skecze znam na pamiec wliczajac takie hity jak
      Święty grall:)
    • Gość: Bozena Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.martifer.com.pl 05.10.06, 11:00
      hmmm, ja to wczoraj widzialam na TV4. dzis znowu jest?? obejrze :)))
    • aligator102 a tu polska rzeczywistość... 06.10.06, 11:07
      www.fopafilms.com/?strona=Filmy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka