Gość: qt IP: 62.29.248.* 04.10.06, 11:30 program rozgrywkowy? ciekawe... i cały serial będzie dziś można obejrzeć??? hm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lowicz Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.tktelekom.pl 04.10.06, 11:41 to zbrodnia nadawać go o tak późnej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.aster.pl 04.10.06, 11:45 cóż, chodzi o to aby przypadkiem nie zdeprawowac katolickiej młodzieży, ciekawe kiedy puszczą "Żywot Braiana"? Odpowiedz Link Zgłoś
23k Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 13:21 Gość portalu: belial napisał(a): > cóż, chodzi o to aby przypadkiem nie zdeprawowac katolickiej młodzieży, > ciekawe kiedy puszczą "Żywot Braiana"? "Katolicka młodzież" też ogląda Żywot! Więc zamiast bełkotać, uchyl choć troche dzwiczki swojego wątlutkiego, przesączonego stereotypami móżdźku. Przepraszam, ale mnie poniosło. Będę teraz przez tydzień leżał krzyżem i modlił się, żeby mi Najwyższy wybaczył. Szczęść Ci Boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.acn.waw.pl 04.10.06, 14:00 Dobrze, że wziąłeś to "katolicka" w cudzysłów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.echostar.pl 04.10.06, 16:52 cóż, chodzi o to aby przypadkiem nie zdeprawowac katolickiej młodzieży, > ciekawe kiedy puszczą "Żywot Braiana"? Nigdy nie wiesz kiedy spodziewać się Hiszpańskiej Inkwizycji !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Monty Python znów na polskim ekranie... IP: 132.170.50.* 04.10.06, 17:30 Teraz mamy na to miejsce "Opus Dei", zajmujace tez coraz lepsze stanowiska w Katolandzie (dawniej - Polska)! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 18:25 Gość portalu: lowicz napisał(a): > to zbrodnia nadawać go o tak późnej porze. "Zbrodnia to niesłychana, pani zabiła pana". Dają w nocy, bo to jest bardzo stare, a w dzień puszczają nowości typu: "Cyrk latających pisuarów" czy "Cyrk latających pisd". -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
terence Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 11:56 a ja niedawno przegrałem sobie od znajomego trzy płytki dvd z 45 odcinkami Latającego Cyrku z przekładem Tomka Beksińskiego (najlepsze), pyszota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata hiphip HURRA !!!!!!!!! IP: 88.156.77.* 04.10.06, 12:00 dzis pierwsze 2 odcinki, za tydzien kolejne i tak do konca :D moze przypomna wszystkie filmy Pythonow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.acn.airbites.pl 04.10.06, 12:46 Terence, nie przegrałeś tylko zrobiłeś kopię bezpieczeństwa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: 129.35.231.* 04.10.06, 17:10 Witam Cię - najzupełniej poważnie pytam - za ile przegrałbyś mi te płytki i wysłał? Kontakt albert.77@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszon78 Re: Monty Python znów na polskim ekranie 05.10.06, 01:44 hmmmm... a jest możliwość aby przegrać cyrk na dodatkowe 3 płytki? pryw. myszon_78@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
terence Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 11:59 w publicznej już tego nie puszczą... a kiedyś leciało o 20tej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: 88.156.77.* 04.10.06, 12:01 o 18.00 w poniedzialki na TVP2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 17:16 terence napisał: > w publicznej już tego nie puszczą... a kiedyś leciało o 20tej Zartujesz! w politycznej telewizji Monty Python!!! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 12:00 Gość portalu: qt napisał(a): > program rozgrywkowy? ciekawe... > i cały serial będzie dziś można obejrzeć??? hm... No, ba... będzie długi program. Trzydniowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossarian Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:32 A zauważyliście że w Polsce kabarety zajmujące się humorem abstrakcyjnym, robią ostatnio skecze polityczne? Coś jest na rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqin Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.gazownia.pl 04.10.06, 12:47 i nawet jeden z nich (o ile się nie mylę Ani Mru Mru) wspólnie z jednym z Pythonów (Palin) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwai Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:25 ano :} a pamiętam gdy pare miesięcy temu oglądałem.. hmm.. chyba trzynasty odcinek Cyrku.. gdy nagle z głośników dobiegł mnie głos 'kwa kwa kwa kwa kwaaaaa kwa kwa kwa kwa kwaaa kwa kwa' ... jakże to aktualne, chlip co jeszcze, jeśli na tv4 nie dadzą tłumaczenia Beksińskiego to nie ma co oglądać, chyba że dadzą z napisami xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek 37 lat temu? Tak dawno?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:12 Jak oni to zrobili, że takie stare a takie fajne?! :) Moja rodzinka o 22 już śpi, będę miał jednoosobową "uczte yntelektualnom" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japoński Pierożek Re: 37 lat temu? Tak dawno?! IP: *.acn.waw.pl 04.10.06, 15:19 Tralala, bum cyk cyk. Wiem, że to nie wnosi nic do dyskusji, ale śmiesznie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: 37 lat temu? Tak dawno?! 04.10.06, 17:19 Gość portalu: Japoński Pierożek napisał(a): > Tralala, bum cyk cyk. > > Wiem, że to nie wnosi nic do dyskusji, ale śmiesznie wygląda. i jeszcze fiubździu i czacza riki bach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Re: 37 lat temu? Tak dawno?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:11 badjuk napisał: > Gość portalu: Japoński Pierożek napisał(a): > > > Tralala, bum cyk cyk. > > > > Wiem, że to nie wnosi nic do dyskusji, ale śmiesznie wygląda. > > i jeszcze fiubździu i czacza riki bach! I w ten sposób montypajtonowski klimat został zachowany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omepcia Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: 153.19.191.* 04.10.06, 14:26 No i swietnie, ze bedzie mozna ich zobaczyc na nowo:) Moim zdaniem ludzie dziela sie na tych, ktorzy rozumieja i nie rozumieja ich skeczy. A wiecie moze gdzie mozna dostac na plytce odciki cyrku?? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hungarian Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.metrosafety.co.uk 04.10.06, 15:29 I WILL NOT BUY THIS RECORD, IT IS SCRATCHED. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.autocom.pl 04.10.06, 16:32 UH, NO, NO, NO. THIS IS A TOBACCONIST'S. Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk7 Re: Monty Python znów na polskim ekranie 04.10.06, 14:55 Super!!! Tyle lat na nich czekalem!!! Obawiam sie tylko, ze po takim czasie nie beda mnie tak smieszyc jak kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von.palken Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: 76.16.162.* 04.10.06, 16:08 hehe.pamietam, jak kilka dobrych lat temu zrobilismy na naszej wiosce liste z podpisami mieszkancow - jako wyraz poparcia dla ponownej emisji monty pythona. nasza gowniarska petycja z fikcyjnymi osobami typu "panienka z okienka" oraz "proposzcz parafii" zostala odrzucona, ale widac, rycerze zawsze mowiacy "ni" czuwali nad nami. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Monty Python znów na polskim ekranie 05.10.06, 01:33 tunczyk7 napisał: > Super!!! Tyle lat na nich czekalem!!! Obawiam sie tylko, ze po takim czasie nie > > beda mnie tak smieszyc jak kiedys... Zapewniam Cię że są tak śmieszne jak kiedyś... a nawet jeszcze bardziej Jak rozpoznać masona na przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
hanzel_gretyl Re: Monty 04.10.06, 17:47 TV4 KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS, KOCHAM WAS ZA TO! kto nie lubi monty'ego nich dostanie gumowym kurczakiem (kaczka) w leb! rycerze ktorzy mowia 'ni' nie poddaja sie nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki se Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:53 w końcu wrócili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala1958 Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.media4.pl 04.10.06, 21:37 No doczekałam sie, ale warto było czekać!!!! Może jeszcze dorzuca inne ich "dziełka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopron Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.promax.media.pl 04.10.06, 22:06 Wlasnie sie zaczyna!! IT'S!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoot Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.06, 23:44 THE BISHOP!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glam Monty Python znów na polskim ekranie IP: 80.51.226.* 05.10.06, 00:11 podajcie mi wynik walki: Wielkiego Kanclerza Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego (Grand Chancellor of The Catholic University of Lublin) z Ojcem Profesorem Rektorem Dyrektorem Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otis Tarda Dziwnym trafem "Metro" nie napisało IP: *.pradnik.net 05.10.06, 07:07 ...że już w pierwszym odcinku Pythoni nabijali się z dziennikarzy. W stylu pasującym jak ulał do naszych, ehem, mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Monty Python znów na polskim ekranie 05.10.06, 09:55 A ja sobie dodam, że "sens życia" ogladałam razy milion. Teksty ze skeczu o grubym są u mnie w domu powtarzane po każdym zbyt obfitym posiłku :) Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Monty Python znów na polskim ekranie 05.10.06, 10:52 A nieśmiertelny odcinek z Ministerstwem Niemądrych Kroków??:) no ubaw na całego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoot Re: Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.10.06, 15:07 A gdzie jest rybka? Rybna rybna ryba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baryla Monty Python znów na polskim ekranie IP: 80.249.4.* 05.10.06, 09:57 A jednak było tłumaczenie Beksińskiego. TV4 ma naprawdę wielkiego plusa, tylko jeszcze te reklamy, dobrze przynajmniej, że dają reklamy na początku i na końcu a nie w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monty Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.uwoj.gorzow.pl 05.10.06, 09:57 Uwielbiam Montiego, a wszystkie skecze znam na pamiec wliczajac takie hity jak Święty grall:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Monty Python znów na polskim ekranie IP: *.martifer.com.pl 05.10.06, 11:00 hmmm, ja to wczoraj widzialam na TV4. dzis znowu jest?? obejrze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aligator102 a tu polska rzeczywistość... 06.10.06, 11:07 www.fopafilms.com/?strona=Filmy Odpowiedz Link Zgłoś