Dodaj do ulubionych

I-sza Xsiega tych co sami na hali.

10.10.06, 21:02
Inauguruje, albowiem Nowy Czlonek (z ktorym sie witam po ptokach)wyszedl
sluzbowo, a Fiori sluzbowo do spalonego. Komendant p-porz ponoc ciagle ma
imieniny.
Obserwuj wątek
    • ab_extra Re: I-sza Xsiega tych co sami na hali. 10.10.06, 21:04
      A to ja nie wiem, bo wchodze i wychodze bez te dziure w siatce przy kotłowni.
      • ewakurz Re: I-sza Xsiega tych co sami na hali. 10.10.06, 21:15
        Witam, witam!
        pani Kurzowa jestem. Prosze sie zupka czestowac. Jakze panu do twarzy w
        dziewiarskim czepku! Czy to aby nie ten, co go pani Mysza szukala beskutecznie
        i nie znalazla? Pan nie zdejmuje, ona juz sie pogodzila ze strata i zakreca
        teraz warkoczyki à la Princess Leia.
        • millefiori Re: I-sza Xsiega tych co sami na hali. 10.10.06, 21:18
          W strazy poz. imieniny trwaja, a ja gasilam zupe na jutro, co zawiesistosci nabrala.
        • ab_extra ekskuzemuła: 10.10.06, 21:18
          a ta Ala Princesa to pełnoletnia?
          • ewakurz Re: ekskuzemuła: 10.10.06, 21:25
            Pelno, pelno, panie Abekstra. Pelniej chyba sie nie da.
            • vaud Re: ekskuzemuła: 11.10.06, 07:15
              Abekstra zabrzmialo mi jak Dijkstra. Z daleka, wieu, ale u nas srodek
              nieprzespanej noczi.
    • ab_extra Ale pogłos. Ale akustyka! 11.10.06, 10:30

• kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 18:01
        To forum ,trza Ci wiedziec, dysponuje niesamowitym i
        przeswietnym ,przeswiatowym naguosnieniem ;)
        • jan.kran Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 18:29
          Huhu !!! Jest tu kto?
          Kanuk... odpiszę , przysięgam... niedługo
          Kran:)
          • brezly Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 18:30
            Jezde, Kraniku, jezde.
            • jan.kran Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 18:43
              Brezliku a co ty na tasiemce fabrycznej o tej porze?
              Czy z domu Dziejesz ?
              • brezly Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 18:44
                Ja tak przecie teraz zawsze, co ty? :-) Wyskocze na 45 minut zanim mi Aldiego
                zamkna.
                • jan.kran Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 19:01
                  Jakby przeflancować Aldiego do Norge z cenami i asortymentem to by się Norwedzy
                  zadeptali...
                  Kran
                  • kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 19:35
                    Kranie ! -ksiegarnie nie uciekna.Co najwyzej skonsoliduja sie pod jednym
                    wlascicielem,jak tu ...
                    • vaud Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 12.10.06, 02:22
                      Helo, heeeeeelo!!!! Ani zywego Dziewiarza. Tylko zimna, pani-fiorciowa kawa,
                      kolo pelnej popielniczki na portierni.
                      • kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 12.10.06, 05:26
                        zimna kawe wypije z checia,jesli nie plywaja w niej pety.
                        • vaud Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 12.10.06, 05:47
                          zaparzylam nowej kawki. Do tego mietowa czekolada i maliny. Pisze filozoficzny
                          esej i poce sie jak mysz.
                          • kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 12.10.06, 06:25
                            To napisz esej filozoficzny a ja sie zajme malinkami i ...krajowa czy zamorska
                            ta czekolada ?
                            nasze kontakty w razie naglej potrzeby:
                            1.Ktokolwiek w zasiegu krzyku od pulapki na niedzwiedzie-24 %
                            2.Nas nie-gej syn-13 %
                            3.Sprzedawca ze sklepu z alkoholem,ktory wysysyla go do nas UPS-em-27 %
                            4.Ironicznie,osoba ktora nas wlasnie dzgnela nozem- 9 %
                            5.Ta druga osoba z walkie -talkie. -15 %
                            6. Lassie -12 %
                            • vaud Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 04:49
                              Weszlam. Cisza. Piatek. Albo sobota rano. Zalezy, czyja Hala. U pana Kanuka i u
                              mnie - piatkowa.
                              • kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 05:24
                                Zgadza sie,pani Zamorska. Ale jutro wolna sobota i szczepie kota. Znaczy -nie
                                sam.
                                Musze go zlokalizowac, w klatke wpuscic ,do vana vstavic i do kucia zawiezc.
                                -----
                                U Karwasza mokra robota. Strumie-nie.
                                • millefiori Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 09:21
                                  Wspolczuje panu na wyrost potyczek, panie Kanuku.

14 lat, z jednym i tym samym kotem pod tym samym dachem.
                                  • kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 13:08
                                    Samo niezycie,pani wie !
                                    Z wdziecznoscia przyjmuje wyrazy.

------------
                                    U Karwasza mokra robota. Strumie-nie.
                                    • vaud Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 19:22
                                      Nasz poprzedni kot byl latwy w obsludze. Do veta dawal sie niesc w kocyku
                                      piechotka. Pazury schowane. Aktualny kot jest przerazonym kotem. ( scary cat)
                                      Ucieka na ogdlos czegokolwiek, najczesciej na oslep.
                                      • jan.kran Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 19:24
                                        Jestem bo coraz cimniej i do sklepu dalecej..
                                        Ktoś by skoczył za mnie na zakupy?
                                        Niedaleko...
                                        K/
                                      • jan.kran Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 19:25
                                        Jak na oślep to trzeba mu kask.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka