ewakurz 10.10.06, 21:02 Inauguruje, albowiem Nowy Czlonek (z ktorym sie witam po ptokach)wyszedl sluzbowo, a Fiori sluzbowo do spalonego. Komendant p-porz ponoc ciagle ma imieniny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab_extra Re: I-sza Xsiega tych co sami na hali. 10.10.06, 21:04 A to ja nie wiem, bo wchodze i wychodze bez te dziure w siatce przy kotłowni. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: I-sza Xsiega tych co sami na hali. 10.10.06, 21:15 Witam, witam! pani Kurzowa jestem. Prosze sie zupka czestowac. Jakze panu do twarzy w dziewiarskim czepku! Czy to aby nie ten, co go pani Mysza szukala beskutecznie i nie znalazla? Pan nie zdejmuje, ona juz sie pogodzila ze strata i zakreca teraz warkoczyki à la Princess Leia. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: I-sza Xsiega tych co sami na hali. 10.10.06, 21:18 W strazy poz. imieniny trwaja, a ja gasilam zupe na jutro, co zawiesistosci nabrala. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: ekskuzemuła: 10.10.06, 21:25 Pelno, pelno, panie Abekstra. Pelniej chyba sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: ekskuzemuła: 11.10.06, 07:15 Abekstra zabrzmialo mi jak Dijkstra. Z daleka, wieu, ale u nas srodek nieprzespanej noczi. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 18:01 To forum ,trza Ci wiedziec, dysponuje niesamowitym i przeswietnym ,przeswiatowym naguosnieniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 18:29 Huhu !!! Jest tu kto? Kanuk... odpiszę , przysięgam... niedługo Kran:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 18:30 Jezde, Kraniku, jezde. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 18:43 Brezliku a co ty na tasiemce fabrycznej o tej porze? Czy z domu Dziejesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 18:44 Ja tak przecie teraz zawsze, co ty? :-) Wyskocze na 45 minut zanim mi Aldiego zamkna. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 19:01 Jakby przeflancować Aldiego do Norge z cenami i asortymentem to by się Norwedzy zadeptali... Kran Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 11.10.06, 19:35 Kranie ! -ksiegarnie nie uciekna.Co najwyzej skonsoliduja sie pod jednym wlascicielem,jak tu ... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 12.10.06, 02:22 Helo, heeeeeelo!!!! Ani zywego Dziewiarza. Tylko zimna, pani-fiorciowa kawa, kolo pelnej popielniczki na portierni. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 12.10.06, 05:26 zimna kawe wypije z checia,jesli nie plywaja w niej pety. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 12.10.06, 05:47 zaparzylam nowej kawki. Do tego mietowa czekolada i maliny. Pisze filozoficzny esej i poce sie jak mysz. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 12.10.06, 06:25 To napisz esej filozoficzny a ja sie zajme malinkami i ...krajowa czy zamorska ta czekolada ? nasze kontakty w razie naglej potrzeby: 1.Ktokolwiek w zasiegu krzyku od pulapki na niedzwiedzie-24 % 2.Nas nie-gej syn-13 % 3.Sprzedawca ze sklepu z alkoholem,ktory wysysyla go do nas UPS-em-27 % 4.Ironicznie,osoba ktora nas wlasnie dzgnela nozem- 9 % 5.Ta druga osoba z walkie -talkie. -15 % 6. Lassie -12 % Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 04:49 Weszlam. Cisza. Piatek. Albo sobota rano. Zalezy, czyja Hala. U pana Kanuka i u mnie - piatkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 05:24 Zgadza sie,pani Zamorska. Ale jutro wolna sobota i szczepie kota. Znaczy -nie sam. Musze go zlokalizowac, w klatke wpuscic ,do vana vstavic i do kucia zawiezc. ----- U Karwasza mokra robota. Strumie-nie. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 09:21 Wspolczuje panu na wyrost potyczek, panie Kanuku. 14 lat, z jednym i tym samym kotem pod tym samym dachem. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 13:08 Samo niezycie,pani wie ! Z wdziecznoscia przyjmuje wyrazy. ------------ U Karwasza mokra robota. Strumie-nie. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 19:22 Nasz poprzedni kot byl latwy w obsludze. Do veta dawal sie niesc w kocyku piechotka. Pazury schowane. Aktualny kot jest przerazonym kotem. ( scary cat) Ucieka na ogdlos czegokolwiek, najczesciej na oslep. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 19:24 Jestem bo coraz cimniej i do sklepu dalecej.. Ktoś by skoczył za mnie na zakupy? Niedaleko... K/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Ale pogłos. Ale akustyka! -en breve 14.10.06, 19:25 Jak na oślep to trzeba mu kask. Odpowiedz Link Zgłoś