brezly 22.11.06, 07:40 www.youtube.com/watch?v=s62CiM-emNg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Na dziendobry (courtesy Around_the_sun) 22.11.06, 14:52 chyba sie dziewczę zawstydziło, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Na dziendobry (courtesy Around_the_sun) 22.11.06, 15:20 Zaraz tam zawstydzic :-) Pewnie w pocie wysokiego czola gdzies tam tyra na chleb i nowa pamiec do komputera, wsrod ponurych mgiel beskidzkiego listopada, jakby to poetycznie ujal kol. Mateusz. A ladny kawalek stary spiewany znalazlem o Beskidach. Wkleic? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Na dziendobry (courtesy Around_the_sun) 24.11.06, 23:49 ojejusiu! :) dopiero dzisiaj zauważyłam. Tam sie zara wstydzi, "chłopaki" mają poczucie humoru więc ja to też traktuję z przemrużeniem oka o tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Twój link przy moim linku to po prostu nawet nie 22.11.06, 15:13 jest link, o!:> www.youtube.com/watch?v=VKMSEWVQ3PI Instrukcja: oglądamy przynajmniej do refrenu! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Twój link przy moim linku to po prostu nawet 22.11.06, 15:24 Ty zawsze masz wszystko lepsze?:-)) Depresje tez.. Fajna Kasia jest, co tu gadac. A wymowa "babooshkee" cieszy mnie tak samo jak 25 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Twój link przy moim linku to po prostu nawet 22.11.06, 15:44 ja tam bałdzo, bałdzo! saspendetingafa albo i drimink... Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Twój link przy moim linku to po prostu nawet 24.11.06, 09:02 nalezycie do tych co maja nieosiagalne dla mnie juz tuby jerychonskie ;-((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś