Dodaj do ulubionych

Ludzie chcą pić to co Bond

IP: *.fdk.airbites.pl 25.11.06, 20:00
Aż trudno uwierzyć że w poprawnym politycznie współczesnym świecie nie
wymieniono w filmach jeszcze upodobania Bonda do mocnego alkoholowego trunku ,
na jakiś soczek , "naturalny" jogurt, czy mineralną niegazowaną...
Obserwuj wątek
    • Gość: marcinek Re: Ludzie chcą pić to co Bond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:09
      .... luksusowego zegarka Omegi na poczciwy Azari z kiosku na rogu, Astona na
      Trabanta, szczupłych pań na te puszyste;)
    • Gość: ... Re: Ludzie chcą pić to co Bond IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:55
      Walki z organizacją Widmo na łapanie białoruskich szpiegów sikających do polskich wędlin...
    • Gość: KeRaD recepta IP: *.mercer.com 26.11.06, 01:09
      "A dry Martini," said Bond. "One. In a deep champagne goblet."

"Oui Monsieur."

"Just a moment. Three measures of Gordon's, one Vodka, half a measure of Kina
      Lillet. Shake it very well until it's ice-cold, then add a large thin slice of
      lemon-peel. Got it?"

cza wypic, a potem sprobowac tej francuzki
      • Gość: aaa Re: recepta IP: 195.136.112.* 26.11.06, 11:04
        Naszczęście w kolejnym Bondzie będą już obowiązywać parytety i zachowania
        prozdrowotne. Bond będzie partnersko uwiedziony przez puszystą panią. Pozna
        przyjaciela na paradzie równości, i cały czas będzie pił "kubusia". No i
        zamiast strzelać będzie zawsze próbował podejmować dialog.
        • Gość: robert i swoją nową laskę spotka na mityngu AA IP: *.aster.pl 26.11.06, 12:11
          i razem pojadą walczyć z gangiem polującym na pandy w mogadiszu.
          • Gość: wsgdsjadgasd Re: i swoją nową laskę spotka na mityngu AA IP: *.chello.pl 26.11.06, 15:47
            ... oraz będzie łapał szajki nieleganie pobierające mp3 przez P2P.
      • modzelewskaa Re: recepta 26.11.06, 23:21
        mam jedną wątpliwość: ulubiony drink Bonda to "vodka martini", nieprawdaż? a
        Gordon's to nie gin przypadkiem? czy ja nie rozumiem i to o inny drink chodzi?
        • Gość: endrju Re: recepta IP: *.kalisz.mm.pl 26.11.06, 23:39
          martini to drink w skład którego wchodził oryginalnie gin i vermouth w ostatnich
          latach jednak gin jest zamieniany wodką
    • Gość: :) ludzie sa glupi jak buty IP: *.pools.arcor-ip.net 26.11.06, 18:12
      ale reklama robi swoje...
    • Gość: pijak A ja tam wole jabola jak pewno wiekszosc rodakow IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.11.06, 18:26
      Nie opowiadajta mi tu glupot o jakims smrondzie-bondzie. Ludzie pija to co wali po glowie.
    • flyb52 Ludzie chcą pić to co Bond 26.11.06, 19:01
      Trzeba im wybaczyc bo nie wiedza co dobre. Polmos wyborowa, siwucha itd.. made
      in Poland to je to.
      Siki zabci. Ehh..
    • Gość: badziewie najnowszy bond jest beznadziejny IP: *.hsd1.or.comcast.net 27.11.06, 05:05
      po kilu sekwencjach akcji bond ma cala pocharatana twarz, po paru minutach na
      mordzie ani sladu, musialem wyjsc z kina to irytujace, bond jest tez torturowany
      - walony lina po jajach, w nastepnej sekwencji jego partnerka mowi, mozesz mnie
      miec jak tylko chcesz, w kontekscie poobijanych jaj to przekroczylo maja
      cierpliowsc na idiotyzm scenariusza, i kogo obchodza jego debilne drinki
      • mniklas5 Re: najnowszy bond jest beznadziejny 27.11.06, 07:21
        ludzie sa smieszni , martini w Ameryce to wodka , nie Gordon bo to gimn , ale
        vodka martini jest okey , smakuje jak zwykla wodka jest tzw splash martini -
        wina woda, lepsza jest apple martini
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka