Gość: :O) IP: 194.46.43.* 30.11.06, 12:18 Peczak a moze Petak? Co za smutny gosc - co za smutna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Wywróży sobie wyjście z aresztu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:57 Chcialbym, zeby pomyslodawce tego dowcipnego tekstu umieszczonow areszcie na 2 lata i robiono sobie zarty z jego imienin. Nawiasem mowiac jesli Peczak jest takim przestepca to dlaczego przez 2 lata nie mozna mu urzadzic procesu, przeciez dowody sa "porazajace" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zanussi Re: Wywróży sobie wyjście z aresztu? IP: 172.16.5.* 30.11.06, 15:34 "Czy pierwszy w dziejach III RP poseł sprawujący swoją funkcję zza krat aresztu..." - kiedy dociera do mnie jak zacofaną systemowo republiką bananową jest Polska to aż coś mnie ściska w zołądku... wstyd, bezsilność, zażenowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Co za kretyński temat - z szamba. IP: *.pse.pl 30.11.06, 16:00 Autor teznie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Must agree. IP: 62.233.204.* 30.11.06, 16:05 Bardzo po ludzku potraktowana sprawa, brawo dla pomysłodawcy tematu, dziennikarz okazał się niemałym bęcwałem. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Wywróży sobie wyjście z aresztu?************** 30.11.06, 16:15 Jeżeli kilku więźniu siedzi w jednej celi, to jest taka wróżba. Więźniowie ustawjają po kolei buty, jeden za drugim, w kierunku drzwi. Czyj but jako pierwszy dotknie dzwi, ten ma największą szansę pierwszy wyjść z więzienia. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Wywróży sobie wyjście z aresztu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.06, 16:20 różne czytałem artykulyw wybiorczej , ale tak głupiego nie widziałem , gratuluję autorowi, sięgnął dna, chwilę tam pobył i ochoczo przekopał się jeszcze głebiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Ciekawe, co napiszą na Boże Narodzenie? IP: 62.233.204.* 30.11.06, 16:32 Może jakiś wywód na temat rodzinnej atmosfery przy więziennym wigilijnym stole? Boki będzie można zrywać. Przecież siedzi w więzieniu, więc można wszystko napisać. Społeczeństwo się drwin domaga z chorego Pęczaka. Jeszcze jestem w szoku po zderzeniu z tak prostackim tekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Muchomor Wywróży sobie wyjście z aresztu? IP: *.chello.pl 30.11.06, 16:31 Droga gazeto Więzienna ! To tak fajnie pośmiać się z faceta który siedzi w pierdlu . Mieliście zdrowy ubaw wsadzając Rywina do puszki , a ponieważ wyszedł , to można się ponabijać z tych , którzy siedzą . Czy nie pomyśleliście , ile ten w końcu człowiek siedzi bez wyroku ? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Jedno wielkie zazenowanie... 30.11.06, 17:05 Zenujacy artykul i zenujaca jego kanwa - w panswie prawa (ponoc) czlowiek bez wyroku, ba! bez rozpoczetego procesu (sic!) siedzi 2 lata w areszcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Wywróży sobie wyjście z aresztu? IP: *.os1.kn.pl 30.11.06, 19:26 Kogo ta Wyborcza zatrudnia?. Co za mali ludzie tam pracują, jeszcze takiej odrazy po przeczytaniu artykuliku nie czułem, jak teraz. Biorą już kogo popadnie, a ci piszą o niczym - zawsze kopią leżącego. Niestety za aferzystów siedzących na piedestale to się boją wziąć. Eh Polska..... Odpowiedz Link Zgłoś