kropelkawody 30.11.06, 12:38 Witam, chciałabym kupić buciki do tańca, ale zupełnie nie orientuję się co oznaczają te skróty przy butach np.DL-01.Proszę pomóżcie - jaki obcas, i jaki rodzaj by lepiej mi się tańczyło. Będę wdzięczna. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takijeden1983 Re: buty do tańca 30.11.06, 19:37 DL - to będzie w każdeej firmie cos innego - ale na moje to Damskie do tańców latynoamerykańskich - fason nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
takijeden1983 Re: buty do tańca 30.11.06, 19:41 Aha i jeszcze jedno - jak mawia mój instruktor - buty dobrej firmy mogą mieć i 11 cm obcas i nawet tego nie poczujesz nawet jesli nie tańczyłaś wcześniej a innych - różnie bywa. Szukaj raczej sprawdzonych marek - choć te najlepsze niestety - wymagają dość grubego portfela Odpowiedz Link Zgłoś
kropelkawody Re: buty do tańca 01.12.06, 14:58 Dziękuję bardzo - a jakie mógłbyś mi poelcić??Pewnie usłyszę Supadance??Czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kropelkawody Re: buty do tańca 01.12.06, 14:59 i jeszcze jeśli się orientujesz napisz prosze do jakiej wysokości dochodzą te ceny i za ile najniżej można już kupić dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
takijeden1983 Re: buty do tańca 03.12.06, 02:10 Niestety specjalistą w tym temacie jestem raczej "z nie najwyższej półki" więc cen nie podam. Co do supadance to podobno rzeczywiście są dobrzy - parę osób mi to potwierdzało ale sam nie miałem jeszcze okazji używać ich sprzętu. Tyle co mogę rzec w temacie Odpowiedz Link Zgłoś