maheda 10.01.07, 09:03 "Ja jestem na przykład dumny z tego, że udało się Piotrkowi Rubikowi. Na bogato, chór, orkiestra, zajefajnie." Nic dodać, nic ująć. Rubik to taki Wiśniewski, tylko z chórem i orkiestrą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponury_drwiacy_szyderca Jesteś nie tylko leszczem 10.01.07, 09:04 Michałku przykro mi, ale naprawdę nie interesuje tu nikogo to co masz do powiedzenia w jakiejkolwiek sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurny Byk Re: Jesteś nie tylko leszczem IP: *.crowley.pl 10.01.07, 11:01 Jakby nikogo nie interesowało, to by nikt nie komentował ani nie czytał. Pisz za siebie. Poza tym nawet za siebie, nie umiesz napisać, bo... jak by cię to nie interesowało, to byś nie skomentował i nie przeczytał. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca coś się zaplątałeś w procesie logicznym 10.01.07, 11:43 buahahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batistuta Re: Jesteś taki głupi sam z siebie czy ci za to p IP: *.sdl.vectranet.pl 10.01.07, 12:43 ponury drwiacy szyderca-> skoro masz w dupie zdanie innych to po kiego wala odzywasz sie na forum. sam masz chyba problemy z logika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbi Wiśniewski to hipokryta IP: 212.160.156.* 10.01.07, 15:00 "(...)Nagle stali się na swój sposób popularni. Nie tylko ze względu na afery. Boję się, że takie rzeczy będą coraz popularniejsze.(...)" A ona jak zyskał taką popularność? Też afery, tylko innego rodzaju. teraz zasłania się słowami Kazika a wtedy mu pieniadze nie śmiardziały. Dla mnie ten człowiek już dawno się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 znudzil mu sie kapusciany leb i wrocil do rudego 10.01.07, 18:50 102 ? ( 102 - to oczywiscie rozmiar latynoskiej lufy do strzelania do tutejszych zaszywanych dziewic ) haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobre diablo Re: Wiśniewski to hipokryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:38 balbi napisał(a): > "(...)Nagle stali się na swój sposób popularni. Nie tylko ze względu na afery. > Boję się, że takie rzeczy będą coraz popularniejsze.(...)" > > A ona jak zyskał taką popularność? Też afery, tylko innego rodzaju. teraz > zasłania się słowami Kazika a wtedy mu pieniadze nie śmiardziały. > > Dla mnie ten człowiek już dawno się skończył. A kiedy się zaczął?Choć z drugiej strony łeb do interesów ma.NIe zawsze uczciwych,ale w zarabianiu kasy jest skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Jesteś nie tylko leszczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:08 ty zwykla ciota jestes a nie 'ponury_drwiacy_szyderca' hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka różowo-czerwoni IP: *.pke.pl 10.01.07, 09:05 dajcie ludzie spokój,tych kłamstw nie da sie czytać.Zagralibyście dla samego diabła,gdyby chodziło o kasę.co rusz, czerwoni i walki, walki,walki, obrzucanie się nawzajem błotem, jesteście MĘCĄCY, ludzie nap[rawdę. niedługo z lodówek różowo-czerwonych zacznie wyskakiwać.Reklama - to płaćcie sobie za nią.kosmopolici. No, nie dość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinia i krowa [...] IP: *.promax.media.pl 10.01.07, 09:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola z Dywit ****Elektorat PO to tacy właśnie Wiśniewscy****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:27 Pazerni ludzie bez mózgu honoru i samokrytycyzmu. Drenujący z środków Ojczyznę bez żadnych hamulców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajki z Kaczolandu Re: ****Elektorat PO to tacy właśnie Wiśniewscy??? IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 10.01.07, 16:29 Nie klam Jolu, nie klam! Wisniewski ma z PO tyle samo wspolnego, co np. Lepper z uczciwoscia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ox jesli zaluje grania dla Samoobrony IP: *.timplus.net 10.01.07, 09:35 to niech wplaci kase, ktora wtedy zarobil na jakies dzieci albo cos w tym stylu. Wtedy uwierze w jego zal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: jesli zaluje grania dla Samoobrony IP: *.catv.net.pl 11.01.07, 10:12 Akurat trafiłeś kulą w płot - jako wychowanek domu dziecka MW wywalił na dzieci i domy dziecka kupę kasy. Widać komentujesz, żeby komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: author Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.jjs.pl 10.01.07, 09:37 Re: Leszczyński: Nie jestem wiśnią Jaki kraj, taki prezydent, premier, krytyk, idol... Oni są dla mas, a jakie masy przeważają w Ojczyźnie??? Ciemne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: author kenny rogers:) IP: *.jjs.pl 10.01.07, 09:47 Michał! Kup autobus Kenny'ego Rogersa, potem się za niego przebierz i przejedź się do chłopaków z JACKASS.www.youtube.com/watch? v=VV6In1K8zKk&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 09:43 "Po co kupuję autobus Kenny'ego Rogersa? Po to, żeby 10 mln mieszkających tam Polaków mogło poczuć się dobrze." Nie, no przecież nikt nie twierdzi, że dla kasy; tyle wydatków, żeby biedni rodacy w USA poczuli się dobrze - ludzki pan z tego Michała! Bogini, Ty widzisz i nie grzmisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Wiśniewski - pajacyk debilek IP: *.adsl.alicedsl.de 10.01.07, 09:46 Wiśniewski - pajacyk debilek Wiśniewski - pajacyk debilek Wiśniewski - pajacyk debilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIESTETY polak Re: Wiśniewski - pajacyk debilek IP: 213.184.21.* 10.01.07, 09:57 "że my mamy taką gó..aną cechę, że jak sąsiad kupi sobie "malucha", to nie myślimy o tym, żeby też sobie kupić, tylko żeby jemu ukradli" polak - pajacyk debilek polak - pajacyk debilek polak - pajacyk debilek Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 09:56 Dobrze chłop myśli, tylko szkoda, że robi taką szmatławą muzykę. Sprzedać ludziom taki chłam to sztuka!. Podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.acn.waw.pl 10.01.07, 10:46 To właśnie wcale nie jest sztuka. Bo ludzie lubią chłam typu Ich troje, tokio hotel, Doda itd. Sztuką jest nagrać coś dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
halev Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 13:21 Adam napisał(a): > To właśnie wcale nie jest sztuka. Bo ludzie lubią chłam typu Ich troje, tokio > hotel, Doda itd. Sztuką jest nagrać coś dobrego... Zgadzam się. Ale sztuką jest też wyczuć ludzkie gusta i zrobić na tym niezły biznes. Innego rodzaju sztuką niż pisanie świetnej muzy, ale jednak sztuką. Ja muzyki Wiśniewskiego, Rubika i Dody nie kocham, ale uważam, że świetnie sobie dają radę na rynku. Zawszeć to lepsze niż siedzieć, płakać że się nic nie ma i obsmarowywać innych na forum GW ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof To nie płać pajacu i wynoś się stąd razem ze swoim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:00 To nie płać pajacu i wynoś się stąd razem ze swoim dziećmi bo pewno chciałbyś mieć opiekę na dnimi fahową i darmową.Pamiętaj cieciu że wychowałeś się w domu dziecka a te z kolei są opłacane z pieniędzy budżetu czyli podatków.Zarobiłeś kaskę - ok. nic mi do tego ale zarobiłeś ją w naszym kraju i z pieniędzy polskich fanów.O takich rzeczach się nie zapomina.A jak ci się nie podoba że trzeba dużo wydawać na podatki to inwestuj forsę w mądre rzeczy to se odpiszesz w koszty.Proste ale nie wiadomo czy dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kooopa A ja jestem z niego dumny 10.01.07, 11:16 Wychowal sie w domu dziecka i do czego doszedl? Nie mial chyba wsparcia dobrze zarabiajacego tatusia i milej domowej atmosfery.. a jednak dal rade i sie wybil. A co do podatkow tez sie z nim zgadzam. Placimy cala mase podatkow a tak na prawde to malo z tego mamy. A wypominanie ze ktos wychowal sie w domu dziecka jest niesmaczne i nie na miejscu - zastanow sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: To nie płać pajacu i wynoś się stąd razem ze IP: *.catv.net.pl 11.01.07, 10:17 Ale z ciebie wsza niemyta. To podłość chłopakowi wypominać, że jest półsierotą, i że go matka w dzieciństwie porzuciła. A tak na marginesie, Michał swój dług wobec domów dziecka spłacił po tysiąckroć różnymi darowiznami i imprezami charytatywnymi, ale ty oczywiście o tym nie wiesz, bo Michał się tym nie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.eranet.pl 10.01.07, 10:11 i tak trzymaj popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yamabushi Misiek - nie jestes leszczem IP: 194.246.124.* 10.01.07, 10:50 jestes bogiem leszczy... nie spie..j z tad tylko sie rozwijaj / zmieniaj / udoskonalaj... zrob jeszcze kilka dobrych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irasiad Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:45 > Rubik to taki Wiśniewski, tylko z chórem i orkiestrą. No i...? Odpowiedz Link Zgłoś
maheda Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 11:37 ... a robi się koło niego tyle zamieszania, jakby był nowym Gershwinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Ty kłamco!!! IP: 217.153.60.* 10.01.07, 11:01 Ekipie za koncerty płacisz na lewo (z ręki do ręki) a to już oszustwo podatkowe. Autobus w USA kupujesz po to że by miała czym jeździć Ekipa bo żal ci na bilety lotnicze dla nich. Jesteś sknerę do tego stopnia że nie bierzesz inspicjentów tylko chcesz, że by muzycy nosili i montowali sprzęt a dziewczyny z chórków prasowały twoje koszule...żenujące i świadczące o tym kim jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Dlaczego od razu kłamco IP: *.bogucicka7.com.pl 10.01.07, 11:26 Wydajemy dużą kaskę na to aby wyglądało, że jest bogato, więc gdzieś trzeba ciąć koszty, aby przedsięwzięcie się bilansowało. MW robi dobre show, ale przecież nie robi tego dla idei jedynie. A przeciętny człowiek, spragniony rozrywki woli koncert z dobrym nagłośnieniem, scenografią, efektami świetlnymi i temu podobnymi duperelami, niż kameralny koncercik artysty, nawet jeśli ten ostatni ma wiele więcej do przekazania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Śmieszne IP: 217.153.60.* 10.01.07, 11:53 "Wydajemy dużą kaskę na to aby wyglądało, że jest bogato, więc gdzieś trzeba ciąć koszty,..."-czyli okradanie Państwa przez nie płacenie podatków jest ok?!- BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Śmieszne IP: 24.244.240.* 10.01.07, 13:57 czlowieku, NIC nierozumiesz, to nie my okradamy panstwo, tylko panstwo nas okrada. popatrz na tych sku***** u wladzy i zobacz jaka oni kase ciagna, juz 20 lat i co? ja mam w dupie taki interes i zawsze bede szukal sposobnosci zeby nie dac im jeszcze bardziej nakrasc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Złodziejaszek IP: 217.153.60.* 10.01.07, 15:35 mnie poucza i jeszcze pisze, że nic nie rozumiem...mega kawał.A te jak piszesz prostaku "...sku***** u wladzy..."w przeciwieństwie do ciebie i miśka mają mózg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro ale z ciebie debil - brak slow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:44 Niestety takich dupodajcow jest masa w tym kraju - widac po elektoracie rzadzacych partii. Jak nie Darmozjady czy nieroby to dupodajne bezmozgi dajace sie okradac na kazdym kroku przez debili z rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Jesteś zwykłym chamem i burakiem - to "elektorat" IP: 217.153.60.* 11.01.07, 09:09 Wiśniewskiego. Jak chcesz zobaczyć debila to popatrz w lustro. Kiedy debil nie ma argumentów sięga po inwektywę, błoto, wyzwisko...żal mi Cię Człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Apropos elektoratów to Twój misiek jak za pewne i IP: 217.153.60.* 11.01.07, 09:14 ty głosował na PO i Donalda Tuska, czyli na partyjkę i personę, na którą głosowało 89% osadzonych w zakładach karnych ...ale macie towarzystwo – mordercy, gwałciciele, złodzieje – gratulacje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajki z Kaczolandu Re: Apropos elektoratów... kto z kim teraz rzadzi? IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 11.01.07, 17:41 Coz, niektorzy (malo sprytni) gwalciciele i zlodzieje siedza, a ci sprytniejsi wstepuja do Samoobrony i wspolrzadza teraz Polska dzieki "dobremu sercu" dwoch kaczornych braci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:16 Michałku, może być coś więcej powiedział o akcie oskarżenia przeciwko tobie (sprawa wyprowadzania kasy ze spółki Reim Music Factory) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efasdfsadf Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:46 Rzeczywistośc jest nieznośnia dla wiśniewskiego ponieważ sam sobie zasyfił życie swoimi wybrykami w mediach...to teraz ucieka. LESZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:26 BARAN ZAWSZE BARANEM BĘDZIE !! OT, CO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K1 Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.acn.waw.pl 10.01.07, 15:58 > BARAN ZAWSZE BARANEM BĘDZIE !! OT, CO. No i? Opowiedz jakie to uczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Bagno IP: 81.144.219.* 10.01.07, 12:36 Afery, Lepper, Wisniewski, Begger, Doda, polski hip hop, gospodarka, Kaczynscy, obawa przed pederstami, ktorzy to rzekomo maja 'przejac' swiat i przerwac proces rozrodczy, disco-polo, balagan, kombinatoryka = BAGNO. Ten kraj to bagno. I jak tu nie miec kompleksow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlk Re: Bagno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:17 ty - faktycznie... nigdy w ten sposob nie myslalem, ale w sumie to jest polska rzeczywistosc. ulomna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarioGEe Re: Bagno IP: *.wro.vectranet.pl 10.01.07, 19:35 normalnie miec to wszystko gleboko w d.... i robic swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midas Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: 213.77.71.* 10.01.07, 12:37 Brawo Wiśniewski ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 14:42 Bierz ogon pod siebie i szerkiej drogi,nikt tu nie płacze za tobą.I raczej nie wracaj.Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan.kulczyk Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.fibertel.com.ar 10.01.07, 15:14 Argument z Bułgarami i Rumunami wydaje mi się chybiony. Pensje u nas są podobno tak niskie, że Polakom jest trudno wyżyć. Więc jak z tego osławionego "1200 brutto" na pół, czyli 600 zł ma wyżyć Bułgar? On będzie wolał jechać do Niemiec. Nie róbmy z siebie od razu El Dorado Europy Wschodniej, tylko dlatego, że dołączyło dwóch nowych, CIUT biedniejszych członków. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 15:29 Sam w sobie argument jest chybiony - ale jesli trafi na podatny grunt to przecież można nim naprawdę sporo zwojować:-/ I o tym mówi Wiśniewski, o tym przez kogo i po co moze być wykorzystywany. Jak policzysz, pomyslisz - to jasne, ze nikt ci wody z mózgu nie zrobi, ale jeśli kierujesz się emocjami, resentymentami, jeśli lubisz mieć podane na tacy co masz mysleć i kogo się obawiać to jesteś idealnym odbiorcą właśnie takich argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajki z Kaczolandu Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem? IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 10.01.07, 16:37 Fakt! A poza tym, Wisniewski, opowiada bajeczki dla naiwnych odbiorcow jego muzyki. I to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalin Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: 195.136.253.* 10.01.07, 20:26 Keine Grenzen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:28 > Argument z Bułgarami i Rumunami wydaje mi się chybiony. Dokładnie tak. Zresztą Polacy pracują od kilku lat w Rumunii (inzynierowie w stoczni Galati). W Rumunii teraz dzieje się tak dużo, że nie wierzę, żeby chcieli przyjeżdżać akurat do Polski. Gdzieś dalej na Zachód - może i tak. O Bułgarach to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soajx WiśniewskI - czerwony jak sld/pd ,a oszołom jak . IP: *.promax.media.pl 10.01.07, 16:52 .....Lepper/Gertych. Spadaj pacanie, leci od ciebie niemiłym zapachem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.lodz.mm.pl 10.01.07, 17:24 O Boshe! Jaka strata dla naszej kultury! Jedyna nadzieja, że wrócisz (jak wiele krajowych "gwiazd") po spełnieniu swego posłannictwa wobec spragnionej prawdziwej sztuki Polonii. Uważaj tylko,bo ichni fiskus jest jeszcze bardziej dociekliwy i restrykcyjny od naszego i nie łatwo go wykiwać, a konsekwencje mogą być opłakane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masopolo Polacy to jedna rodzina IP: *.jjs.pl 10.01.07, 18:23 Prawda jest taka, że nam wszystkim wali z paszcz skisłymi jagodami... Wszystkim, no może z małymi wyjątkami. Nikt z piszących nie jest ani o funt lepszy od Wiśni. Pozdrawiam i czekam na cios! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowe usta Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.onlink.net 10.01.07, 18:20 bzdury pleciesz maheda. Bzdury jakich malo. Lepiej nie zabieraj glosu jak masz gledzic byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Tani gwiazdorek, z plastiku. 10.01.07, 20:16 "Michał: Nie rozumiem, dlaczego ja, skoro mam taką pracę, jaką mam, nie mogę sobie kupić ferrari i wrzucić go w koszta? Przecież to auto pomaga mi w interesach, bo muszę być reprezentacyjny, skoro mam uchodzić za gwiazdę." Wiśniewski, chyba cię pogięło. Gwiazdą nigdy nie byłeś i nie będziesz zadufany w sobie farbowany kurduplu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: 195.205.24.* 10.01.07, 20:22 To nie żart Michałek Jędrusia wart.Keine Grenze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniane-ucho Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.compower.pl 10.01.07, 20:25 Wiem Odpowiedz Link Zgłoś
trotylda Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 20:26 > Nie rozumiem, dlaczego ja, skoro mam taką pracę, jaką mam, nie mogę sobie >kupić ferrari i wrzucić go w koszta? Przecież to auto pomaga mi w interesach, >bo muszę być reprezentacyjny, skoro mam uchodzić za gwiazdę. Dlaczego na cele >reprezentacyjne mogę wydać tylko 2 proc. tego, czym obracam? Daleko tak, kur , >nie zajedziemy. To straszne! Oj, jak współczuję panu Wiśniewskiemu, że nie może sobie kupić ferrari i być reprezentacyjnym na koszt podatnika. Skandal doprawdy, żeby taki artysta musiał jeździć takim autkiem bez odpisu i jeszcze może i VAT płacić... Zgroza doprawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro takich debili jak ty ciezko zrozumiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:49 Dlaczego to niby zlodziej zwany dla niepoozaki panstwem cos traci jesli kradnie mniej z kieszeni obywateli? PRL zrobil ci g* z mozgu - ty juz nie potrafisz inaczej myslec. Uwazasz, ze okradanie w postaci VATu, ZUSu, akcyzy, podatkow, oplat dorogowych i masy innych haraczy jest czyms oczywistym. To jest prawdziwy fenomen jak debilni potrafia byc ludzie, ze dali sobie wmowic, ze zlodziej (czyli panstwo) jest okradany jesli w rzeczywistosci mniej ukradnie (przez podatki) obywatelowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: takich debili jak ty ciezko zrozumiec IP: *.catv.net.pl 11.01.07, 10:07 Niestety teraz do władzy dorwali się tacy nieudacznicy jak Kaczyński, który krzyczał po kilku latach prezydentury w Wawie, że 10 tys. kary to cały drobek jego i żony, a drugi obecny premier co chodził w dziurawych butach i prowadzą teraz politykę zemsty i rozliczeń. A lenie, nieroby i dziecioroby wyciągają łapki po cudze i mają pretensje, że ktoś się czegoś w życiu dorobił. Wczoraj obrobili segment znajomych - starszych ludzi, średniozamożnych - on profesor wyższej uczelni, ona nauczycielka. Ukradli im plazmę - prezent od syna, DVD i co tam jeszcze cennego mieli. Osiedle ogrodzone w elitarnej dzielnicy. Żyjemy w chorym kraju, w którym niczego nie wolno mieć, bo to grzech śmiertelny - nawet władza tak uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.crowley.pl 11.01.07, 11:11 Zgroza to jest to co piszesz! Facet zarobił kase, zarabiając płaci z tego podatki. Zostaje mu jakas kasa, i teraz jak chce ja wydac to znowu od wydanej sumy musi zapłacic podatek!!!! to jest CHORE w naszym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
seba_4321 Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 21:18 czy ten czlowiek jest normalny chce sobie kupic ferrari i wrzucic w koszta. fantazje ma wieksza od giertycha. to czlowiek sapierd... cale zycie zeby kupic malucha o on za friko chce ferrari. Odpowiedz Link Zgłoś