Dodaj do ulubionych

Wiśniewski: Nie jestem leszczem

10.01.07, 09:03
"Ja jestem na przykład dumny z tego, że udało się Piotrkowi Rubikowi. Na
bogato, chór, orkiestra, zajefajnie."

Nic dodać, nic ująć.
Rubik to taki Wiśniewski, tylko z chórem i orkiestrą.
Obserwuj wątek
    • ponury_drwiacy_szyderca Jesteś nie tylko leszczem 10.01.07, 09:04
      Michałku przykro mi, ale naprawdę nie interesuje tu nikogo to co masz do
      powiedzenia w jakiejkolwiek sprawie...
      • Gość: Jurny Byk Re: Jesteś nie tylko leszczem IP: *.crowley.pl 10.01.07, 11:01
        Jakby nikogo nie interesowało, to by nikt nie komentował ani nie czytał.
        Pisz za siebie. Poza tym nawet za siebie, nie umiesz napisać, bo... jak by cię
        to nie interesowało, to byś nie skomentował i nie przeczytał.
        • ponury_drwiacy_szyderca coś się zaplątałeś w procesie logicznym 10.01.07, 11:43
          buahahaha :D
          • krzych.korab Jesteś taki głupi sam z siebie czy ci za to płacą? 10.01.07, 12:19
            • Gość: batistuta Re: Jesteś taki głupi sam z siebie czy ci za to p IP: *.sdl.vectranet.pl 10.01.07, 12:43
              ponury drwiacy szyderca-> skoro masz w dupie zdanie innych to po kiego wala odzywasz sie na forum. sam masz chyba problemy z logika.
              • Gość: balbi Wiśniewski to hipokryta IP: 212.160.156.* 10.01.07, 15:00
                "(...)Nagle stali się na swój sposób popularni. Nie tylko ze względu na afery.
                Boję się, że takie rzeczy będą coraz popularniejsze.(...)"

A ona jak zyskał taką popularność? Też afery, tylko innego rodzaju. teraz
                zasłania się słowami Kazika a wtedy mu pieniadze nie śmiardziały.

Dla mnie ten człowiek już dawno się skończył.
                • troll7777 znudzil mu sie kapusciany leb i wrocil do rudego 10.01.07, 18:50
                  102 ? ( 102 - to oczywiscie rozmiar latynoskiej lufy do strzelania do
                  tutejszych zaszywanych dziewic ) haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o
                  dwoch takich
                • Gość: pobre diablo Re: Wiśniewski to hipokryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:38
                  balbi napisał(a):

> "(...)Nagle stali się na swój sposób popularni. Nie tylko ze względu na afery.
                  > Boję się, że takie rzeczy będą coraz popularniejsze.(...)"
                  >
                  > A ona jak zyskał taką popularność? Też afery, tylko innego rodzaju. teraz
                  > zasłania się słowami Kazika a wtedy mu pieniadze nie śmiardziały.
                  >
                  > Dla mnie ten człowiek już dawno się skończył.

A kiedy się zaczął?Choć z drugiej strony łeb do interesów ma.NIe zawsze
                  uczciwych,ale w zarabianiu kasy jest skuteczny.
      • Gość: zenek Re: Jesteś nie tylko leszczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:08
        ty zwykla ciota jestes a nie 'ponury_drwiacy_szyderca' hehe
    • Gość: kaśka różowo-czerwoni IP: *.pke.pl 10.01.07, 09:05
      dajcie ludzie spokój,tych kłamstw nie da sie czytać.Zagralibyście dla samego
      diabła,gdyby chodziło o kasę.co rusz, czerwoni i walki, walki,walki,
      obrzucanie się nawzajem błotem, jesteście MĘCĄCY, ludzie nap[rawdę.
      niedługo z lodówek różowo-czerwonych zacznie wyskakiwać.Reklama - to płaćcie
      sobie za nią.kosmopolici.
      No, nie dość!!!
    • Gość: swinia i krowa [...] IP: *.promax.media.pl 10.01.07, 09:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Jola z Dywit ****Elektorat PO to tacy właśnie Wiśniewscy****** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:27
        Pazerni ludzie bez mózgu honoru i samokrytycyzmu.
        Drenujący z środków Ojczyznę bez żadnych hamulców.
        • Gość: Bajki z Kaczolandu Re: ****Elektorat PO to tacy właśnie Wiśniewscy??? IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 10.01.07, 16:29
          Nie klam Jolu, nie klam! Wisniewski ma z PO
          tyle samo wspolnego, co np. Lepper
          z uczciwoscia!!
    • Gość: ox jesli zaluje grania dla Samoobrony IP: *.timplus.net 10.01.07, 09:35
      to niech wplaci kase, ktora wtedy zarobil na jakies dzieci albo cos w tym stylu.
      Wtedy uwierze w jego zal.
      • Gość: mańka Re: jesli zaluje grania dla Samoobrony IP: *.catv.net.pl 11.01.07, 10:12
        Akurat trafiłeś kulą w płot - jako wychowanek domu dziecka MW wywalił na dzieci
        i domy dziecka kupę kasy.
        Widać komentujesz, żeby komentować.
    • Gość: author Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.jjs.pl 10.01.07, 09:37
      Re: Leszczyński: Nie jestem wiśnią
      Jaki kraj, taki prezydent, premier, krytyk, idol... Oni są dla mas, a jakie
      masy przeważają w Ojczyźnie??? Ciemne!!!!
      • Gość: author kenny rogers:) IP: *.jjs.pl 10.01.07, 09:47
        Michał! Kup autobus Kenny'ego Rogersa, potem się za niego przebierz i przejedź
        się do chłopaków z JACKASS.www.youtube.com/watch?
        v=VV6In1K8zKk&mode=related&search=

• miauka Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 09:43
      "Po co kupuję autobus Kenny'ego Rogersa?
      Po to, żeby 10 mln mieszkających tam Polaków mogło poczuć się dobrze."

Nie, no przecież nikt nie twierdzi, że dla kasy; tyle wydatków, żeby biedni
      rodacy w USA poczuli się dobrze - ludzki pan z tego Michała!
      Bogini, Ty widzisz i nie grzmisz!!!
      • Gość: heh Wiśniewski - pajacyk debilek IP: *.adsl.alicedsl.de 10.01.07, 09:46
        Wiśniewski - pajacyk debilek

• Gość: NIESTETY polak Re: Wiśniewski - pajacyk debilek IP: 213.184.21.* 10.01.07, 09:57
          "że my mamy taką gó..aną cechę, że jak sąsiad kupi sobie "malucha", to nie
          myślimy o tym, żeby też sobie kupić, tylko żeby jemu ukradli"
          polak - pajacyk debilek
          polak - pajacyk debilek
          polak - pajacyk debilek
    • e-4l Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 09:56
      Dobrze chłop myśli, tylko szkoda, że robi taką szmatławą muzykę. Sprzedać ludziom taki chłam to sztuka!. Podziwiam.
      • Gość: Adam Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.acn.waw.pl 10.01.07, 10:46
        To właśnie wcale nie jest sztuka. Bo ludzie lubią chłam typu Ich troje, tokio
        hotel, Doda itd. Sztuką jest nagrać coś dobrego...
        • halev Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 13:21
          Adam napisał(a):

> To właśnie wcale nie jest sztuka. Bo ludzie lubią chłam typu Ich troje, tokio
          > hotel, Doda itd. Sztuką jest nagrać coś dobrego...

Zgadzam się. Ale sztuką jest też wyczuć ludzkie gusta i zrobić na tym niezły
          biznes. Innego rodzaju sztuką niż pisanie świetnej muzy, ale jednak sztuką.

Ja muzyki Wiśniewskiego, Rubika i Dody nie kocham, ale uważam, że świetnie sobie
          dają radę na rynku. Zawszeć to lepsze niż siedzieć, płakać że się nic nie ma i
          obsmarowywać innych na forum GW ;-)
    • Gość: filozof To nie płać pajacu i wynoś się stąd razem ze swoim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:00
      To nie płać pajacu i wynoś się stąd razem ze swoim dziećmi bo pewno chciałbyś
      mieć opiekę na dnimi fahową i darmową.Pamiętaj cieciu że wychowałeś się w domu
      dziecka a te z kolei są opłacane z pieniędzy budżetu czyli podatków.Zarobiłeś
      kaskę - ok. nic mi do tego ale zarobiłeś ją w naszym kraju i z pieniędzy
      polskich fanów.O takich rzeczach się nie zapomina.A jak ci się nie podoba że
      trzeba dużo wydawać na podatki to inwestuj forsę w mądre rzeczy to se odpiszesz
      w koszty.Proste ale nie wiadomo czy dla ciebie.
      • kooopa A ja jestem z niego dumny 10.01.07, 11:16
        Wychowal sie w domu dziecka i do czego doszedl? Nie mial chyba wsparcia dobrze
        zarabiajacego tatusia i milej domowej atmosfery.. a jednak dal rade i sie wybil.

A co do podatkow tez sie z nim zgadzam. Placimy cala mase podatkow a tak na
        prawde to malo z tego mamy.

A wypominanie ze ktos wychowal sie w domu dziecka jest niesmaczne i nie na
        miejscu - zastanow sie..
      • Gość: mańka Re: To nie płać pajacu i wynoś się stąd razem ze IP: *.catv.net.pl 11.01.07, 10:17
        Ale z ciebie wsza niemyta.
        To podłość chłopakowi wypominać, że jest półsierotą, i że go matka w
        dzieciństwie porzuciła.

A tak na marginesie, Michał swój dług wobec domów dziecka spłacił po tysiąckroć
        różnymi darowiznami i imprezami charytatywnymi, ale ty oczywiście o tym nie
        wiesz, bo Michał się tym nie chwali.
    • Gość: anonimowy Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.eranet.pl 10.01.07, 10:11
      i tak trzymaj popieram
      • Gość: yamabushi Misiek - nie jestes leszczem IP: 194.246.124.* 10.01.07, 10:50
        jestes bogiem leszczy...

nie spie..j z tad tylko sie rozwijaj / zmieniaj / udoskonalaj... zrob jeszcze kilka dobrych rzeczy
    • Gość: irasiad Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:45
      > Rubik to taki Wiśniewski, tylko z chórem i orkiestrą.

No i...?
      • maheda Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 11:37
        ... a robi się koło niego tyle zamieszania, jakby był nowym Gershwinem.
    • Gość: ktoś Ty kłamco!!! IP: 217.153.60.* 10.01.07, 11:01
      Ekipie za koncerty płacisz na lewo (z ręki do ręki) a to już oszustwo
      podatkowe. Autobus w USA kupujesz po to że by miała czym jeździć Ekipa bo żal
      ci na bilety lotnicze dla nich. Jesteś sknerę do tego stopnia że nie bierzesz
      inspicjentów tylko chcesz, że by muzycy nosili i montowali sprzęt a dziewczyny
      z chórków prasowały twoje koszule...żenujące i świadczące o tym kim jesteś
      • Gość: maro Dlaczego od razu kłamco IP: *.bogucicka7.com.pl 10.01.07, 11:26
        Wydajemy dużą kaskę na to aby wyglądało, że jest bogato, więc gdzieś trzeba ciąć
        koszty, aby przedsięwzięcie się bilansowało. MW robi dobre show, ale przecież
        nie robi tego dla idei jedynie. A przeciętny człowiek, spragniony rozrywki woli
        koncert z dobrym nagłośnieniem, scenografią, efektami świetlnymi i temu
        podobnymi duperelami, niż kameralny koncercik artysty, nawet jeśli ten ostatni
        ma wiele więcej do przekazania.
        • Gość: ktoś Śmieszne IP: 217.153.60.* 10.01.07, 11:53
          "Wydajemy dużą kaskę na to aby wyglądało, że jest bogato, więc gdzieś trzeba
          ciąć koszty,..."-czyli okradanie Państwa przez nie płacenie podatków jest ok?!-
          BRAWO
          • Gość: karol Re: Śmieszne IP: 24.244.240.* 10.01.07, 13:57
            czlowieku, NIC nierozumiesz, to nie my okradamy panstwo, tylko panstwo nas
            okrada. popatrz na tych sku***** u wladzy i zobacz jaka oni kase ciagna, juz 20
            lat i co? ja mam w dupie taki interes i zawsze bede szukal sposobnosci zeby nie
            dac im jeszcze bardziej nakrasc.
            • Gość: ktoś Złodziejaszek IP: 217.153.60.* 10.01.07, 15:35
              mnie poucza i jeszcze pisze, że nic nie rozumiem...mega kawał.A te jak piszesz
              prostaku "...sku***** u wladzy..."w przeciwieństwie do ciebie i miśka mają mózg
              • Gość: daro ale z ciebie debil - brak slow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:44
                Niestety takich dupodajcow jest masa w tym kraju - widac po elektoracie
                rzadzacych partii. Jak nie Darmozjady czy nieroby to dupodajne bezmozgi dajace
                sie okradac na kazdym kroku przez debili z rzadu.
                • Gość: ktoś Jesteś zwykłym chamem i burakiem - to "elektorat" IP: 217.153.60.* 11.01.07, 09:09
                  Wiśniewskiego. Jak chcesz zobaczyć debila to popatrz w lustro. Kiedy debil nie
                  ma argumentów sięga po inwektywę, błoto, wyzwisko...żal mi Cię Człowieku.
                • Gość: ktoś Apropos elektoratów to Twój misiek jak za pewne i IP: 217.153.60.* 11.01.07, 09:14
                  ty głosował na PO i Donalda Tuska, czyli na partyjkę i personę, na którą
                  głosowało 89% osadzonych w zakładach karnych ...ale macie towarzystwo –
                  mordercy, gwałciciele, złodzieje – gratulacje !!!
                  • Gość: Bajki z Kaczolandu Re: Apropos elektoratów... kto z kim teraz rzadzi? IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 11.01.07, 17:41
                    Coz, niektorzy (malo sprytni) gwalciciele
                    i zlodzieje siedza, a ci sprytniejsi
                    wstepuja do Samoobrony i wspolrzadza
                    teraz Polska dzieki "dobremu sercu"
                    dwoch kaczornych braci!
    • Gość: Greg Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:16
      Michałku, może być coś więcej powiedział o akcie oskarżenia przeciwko tobie
      (sprawa wyprowadzania kasy ze spółki Reim Music Factory)
    • Gość: efasdfsadf Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:46
      Rzeczywistośc jest nieznośnia dla wiśniewskiego ponieważ sam sobie zasyfił życie swoimi wybrykami w mediach...to teraz ucieka. LESZCZ
    • Gość: exe Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:26
      BARAN ZAWSZE BARANEM BĘDZIE !! OT, CO.
      • Gość: K1 Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.acn.waw.pl 10.01.07, 15:58
        > BARAN ZAWSZE BARANEM BĘDZIE !! OT, CO.

No i? Opowiedz jakie to uczucie?
    • Gość: :O) Bagno IP: 81.144.219.* 10.01.07, 12:36
      Afery, Lepper, Wisniewski, Begger, Doda, polski hip hop, gospodarka, Kaczynscy,
      obawa przed pederstami, ktorzy to rzekomo maja 'przejac' swiat i przerwac
      proces rozrodczy, disco-polo, balagan, kombinatoryka = BAGNO.
      Ten kraj to bagno. I jak tu nie miec kompleksow...
      • Gość: mlk Re: Bagno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:17

ty - faktycznie...

nigdy w ten sposob nie myslalem, ale w sumie to jest polska rzeczywistosc.

ulomna jest.
      • Gość: DarioGEe Re: Bagno IP: *.wro.vectranet.pl 10.01.07, 19:35
        normalnie miec to wszystko gleboko w d.... i robic swoje.
    • Gość: midas Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: 213.77.71.* 10.01.07, 12:37
      Brawo Wiśniewski !
      • krzynia.c Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 14:42
        Bierz ogon pod siebie i szerkiej drogi,nikt tu nie płacze za tobą.I raczej nie
        wracaj.Nara
        • Gość: jan.kulczyk Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.fibertel.com.ar 10.01.07, 15:14
          Argument z Bułgarami i Rumunami wydaje mi się chybiony. Pensje u nas są podobno tak niskie, że Polakom jest trudno wyżyć. Więc jak z tego osławionego "1200 brutto" na pół, czyli 600 zł ma wyżyć Bułgar? On będzie wolał jechać do Niemiec. Nie róbmy z siebie od razu El Dorado Europy Wschodniej, tylko dlatego, że dołączyło dwóch nowych, CIUT biedniejszych członków.
          • ksywa Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 15:29
            Sam w sobie argument jest chybiony - ale jesli trafi na podatny grunt to
            przecież można nim naprawdę sporo zwojować:-/ I o tym mówi Wiśniewski, o tym
            przez kogo i po co moze być wykorzystywany. Jak policzysz, pomyslisz - to
            jasne, ze nikt ci wody z mózgu nie zrobi, ale jeśli kierujesz się emocjami,
            resentymentami, jeśli lubisz mieć podane na tacy co masz mysleć i kogo się
            obawiać to jesteś idealnym odbiorcą właśnie takich argumentów.
          • Gość: Bajki z Kaczolandu Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem? IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 10.01.07, 16:37
            Fakt! A poza tym, Wisniewski, opowiada
            bajeczki dla naiwnych odbiorcow
            jego muzyki. I to wszystko...
          • Gość: magdalin Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: 195.136.253.* 10.01.07, 20:26
            Keine Grenzen...
          • Gość: gość Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:28
            > Argument z Bułgarami i Rumunami wydaje mi się chybiony.

Dokładnie tak. Zresztą Polacy pracują od kilku lat w Rumunii (inzynierowie w
            stoczni Galati).
            W Rumunii teraz dzieje się tak dużo, że nie wierzę, żeby chcieli przyjeżdżać
            akurat do Polski. Gdzieś dalej na Zachód - może i tak.
            O Bułgarach to nie wiem.
    • Gość: soajx WiśniewskI - czerwony jak sld/pd ,a oszołom jak . IP: *.promax.media.pl 10.01.07, 16:52
      .....Lepper/Gertych. Spadaj pacanie, leci od ciebie niemiłym zapachem
    • Gość: antyfan Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.lodz.mm.pl 10.01.07, 17:24
      O Boshe! Jaka strata dla naszej kultury! Jedyna nadzieja, że wrócisz (jak wiele
      krajowych "gwiazd") po spełnieniu swego posłannictwa wobec spragnionej
      prawdziwej sztuki Polonii. Uważaj tylko,bo ichni fiskus jest jeszcze bardziej
      dociekliwy i restrykcyjny od naszego i nie łatwo go wykiwać, a konsekwencje mogą
      być opłakane.
      • Gość: masopolo Polacy to jedna rodzina IP: *.jjs.pl 10.01.07, 18:23
        Prawda jest taka, że nam wszystkim wali z paszcz skisłymi jagodami...
        Wszystkim, no może z małymi wyjątkami. Nikt z piszących nie jest ani o funt
        lepszy od Wiśni. Pozdrawiam i czekam na cios!
    • Gość: czekoladowe usta Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.onlink.net 10.01.07, 18:20
      bzdury pleciesz maheda. Bzdury jakich malo. Lepiej nie zabieraj glosu jak masz
      gledzic byle co.
    • nessuno Tani gwiazdorek, z plastiku. 10.01.07, 20:16
      "Michał: Nie rozumiem, dlaczego ja, skoro mam taką pracę, jaką mam, nie mogę
      sobie kupić ferrari i wrzucić go w koszta? Przecież to auto pomaga mi w
      interesach, bo muszę być reprezentacyjny, skoro mam uchodzić za gwiazdę."

Wiśniewski, chyba cię pogięło. Gwiazdą nigdy nie byłeś i nie będziesz zadufany w
      sobie farbowany kurduplu.
    • Gość: Edi Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: 195.205.24.* 10.01.07, 20:22
      To nie żart Michałek Jędrusia wart.Keine Grenze.
    • Gość: drewniane-ucho Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.compower.pl 10.01.07, 20:25

Wiem
    • trotylda Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 20:26
      > Nie rozumiem, dlaczego ja, skoro mam taką pracę, jaką mam, nie mogę sobie
      >kupić ferrari i wrzucić go w koszta? Przecież to auto pomaga mi w interesach,
      >bo muszę być reprezentacyjny, skoro mam uchodzić za gwiazdę. Dlaczego na cele
      >reprezentacyjne mogę wydać tylko 2 proc. tego, czym obracam? Daleko tak, kur ,
      >nie zajedziemy.

To straszne! Oj, jak współczuję panu Wiśniewskiemu, że nie może sobie kupić
      ferrari i być reprezentacyjnym na koszt podatnika. Skandal doprawdy, żeby taki
      artysta musiał jeździć takim autkiem bez odpisu i jeszcze może i VAT płacić...
      Zgroza doprawdy!
      • Gość: daro takich debili jak ty ciezko zrozumiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:49
        Dlaczego to niby zlodziej zwany dla niepoozaki panstwem cos traci jesli kradnie
        mniej z kieszeni obywateli? PRL zrobil ci g* z mozgu - ty juz nie potrafisz
        inaczej myslec. Uwazasz, ze okradanie w postaci VATu, ZUSu, akcyzy, podatkow,
        oplat dorogowych i masy innych haraczy jest czyms oczywistym. To jest prawdziwy
        fenomen jak debilni potrafia byc ludzie, ze dali sobie wmowic, ze zlodziej
        (czyli panstwo) jest okradany jesli w rzeczywistosci mniej ukradnie (przez
        podatki) obywatelowi.
        • Gość: mańka Re: takich debili jak ty ciezko zrozumiec IP: *.catv.net.pl 11.01.07, 10:07
          Niestety teraz do władzy dorwali się tacy nieudacznicy jak Kaczyński, który
          krzyczał po kilku latach prezydentury w Wawie, że 10 tys. kary to cały drobek
          jego i żony, a drugi obecny premier co chodził w dziurawych butach i prowadzą
          teraz politykę zemsty i rozliczeń.

A lenie, nieroby i dziecioroby wyciągają łapki po cudze i mają pretensje, że
          ktoś się czegoś w życiu dorobił.

Wczoraj obrobili segment znajomych - starszych ludzi, średniozamożnych - on
          profesor wyższej uczelni, ona nauczycielka. Ukradli im plazmę - prezent od
          syna, DVD i co tam jeszcze cennego mieli. Osiedle ogrodzone w elitarnej
          dzielnicy.

Żyjemy w chorym kraju, w którym niczego nie wolno mieć, bo to grzech
          śmiertelny - nawet władza tak uważa.
      • Gość: kilo Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem IP: *.crowley.pl 11.01.07, 11:11
        Zgroza to jest to co piszesz! Facet zarobił kase, zarabiając płaci z tego podatki. Zostaje mu jakas kasa, i teraz jak chce ja wydac to znowu od wydanej sumy musi zapłacic podatek!!!! to jest CHORE w naszym kraju!
    • seba_4321 Re: Wiśniewski: Nie jestem leszczem 10.01.07, 21:18
      czy ten czlowiek jest normalny chce sobie kupic ferrari i wrzucic w koszta.
      fantazje ma wieksza od giertycha.
      to czlowiek sapierd... cale zycie zeby kupic malucha o on za friko chce ferrari.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka