heidiklum 17.01.07, 15:22 Może możecie mi pomóc? Szukam fryzjerki, pani Gosi, która kiedyś pracowała w Elle, na górze przy Ratuszu. Wiem, że ma gdzieś swój własny lokal - fajnie strzygła, a nie mam z nią już kontaktu. Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: pani Gosia - fryzjerka 17.01.07, 16:01 Ja się tam strzygłem na Leszczynowej. A potem na Zagórnej. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: pani Gosia - fryzjerka 17.01.07, 22:44 heidiklum napisała: > [...] na górze przy Ratuszu. Nie wiedziałem że tam jest góra. Władza wygłasza tam kazania? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: pani Gosia - fryzjerka 18.01.07, 09:37 Nie. Ale tam biją kuranty. I co te kuranty komu zawiniły, że je biją? Odpowiedz Link Zgłoś
dryfman Re: pani Gosia - fryzjerka 17.01.07, 23:23 A ja się strzygłem na Kilińskiego (raczej mnie, dzieciaka tam prowadzono - nie wiem, czy ktoś pamięta ten zakład na miejscu obecnej księgarni), a potem - praktycznie do dzisiaj - na Sienkiewicza. Te Panie w odchylonych fartuchach, te zapachy, nastroje... Prawie jak w filmie "Mąż fryzjerki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś