Dodaj do ulubionych

Johansson i Timberlake razem

IP: *.acn.waw.pl 24.01.07, 19:57
nieeeeeee:(
Obserwuj wątek
    • Gość: ;-) a szkoda...Ladna dziewucha z niej i z takim lamuse IP: 207.208.161.* 24.01.07, 20:07
      m, frajerem i pedalem sie szlaja...szkoda gadac
      • nieznajdzieszwpolsce chyba jestem zazdrosny ;) 24.01.07, 20:41
        a swoja drogą, to opis brzmi jak scenariusz jakiegos tasiemca dla kucharek/lub gimnazjalistek/
        kto, z kim, dlaczego, ile razy :)
      • dr_avalanche Re: a szkoda...Ladna dziewucha z niej i z takim l 25.01.07, 00:31
        Też uważałem go za dupka, ale odkąd na Youtube zobaczyłem parę jego popisów w
        "Saturday Night Live", w których udowadnia że ma niezły talent komediowy i co
        najbardziej zaskakujące potrafi kpić z samego siebie to zrozumiałem, że może i
        można jakoś te dziewczyny zrozumieć. No bo nie dość że sławny, bogaty i rzekomo
        przystojny (nie wiem, nie mi oceniać), to jeszcze na dodatek dowcipny. W
        konkurencji z takim to bez szans, panowie. Zwłaszcza u Scarlett ;)
        • Gość: abc Re: a szkoda...Ladna dziewucha z niej i z takim l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 09:27
          Może on i interesujący, ale od niej to moja 42-letnia żona ma więcej uroku i
          seksu.
    • Gość: maaniak filmowy lepiej wybiera role niz facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:20
      tak to jednak bywa w tym hoolywodzkim światku głupiutkim i ograniczonym
      • Gość: sabbatha Re: lepiej wybiera role niz facetów IP: 213.17.145.* 24.01.07, 23:25
        a gazeta jak zawsze ma nieaktualne plotezki ;P
      • Gość: a. Re: lepiej wybiera role niz facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:28
        Gość portalu: maaniak filmowy napisał(a):

> tak to jednak bywa w tym hoolywodzkim światku głupiutkim i ograniczonym

Moze i jest glupi o ograniczony, ale tego kto jak wybiera partnetow, nie znajac
        tych ludzi raczej nie powinienes oceniac.
    • Gość: p.j. Johansson i Timberlake razem IP: *.chello.pl 25.01.07, 00:13
      No pasują do siebie jak ulał: jedno i drugie brzydkie beztalencie.
    • Gość: bnu Johansson i Timberlake razem IP: *.toya.net.pl 25.01.07, 09:04
      To boli..... Tylko nie on... Scarlet, pomyśl też czasami o swoich fanach!
    • Gość: fan Re: Johansson i Timberlake razem IP: 81.21.194.* 25.01.07, 09:28
      Mog;by mi to ktos rozpisac na grafie?
    • Gość: as Re: Johansson i Timberlake razem IP: *.devs.futuro.pl 25.01.07, 10:28
      no to w koncu JT przyjedzie na opener?
      • Gość: karakas Re: Johansson i Timberlake razem IP: *.csk.pl 25.01.07, 10:29
        pudelek mówi, że jednak nie razem. ja tam im wierzę.
    • Gość: gosc portalu Johansson i Timberlake razem IP: 217.153.72.* 25.01.07, 11:10
      Ja nie wiem dalczego wszyscy tak czepiaja sie Justina? że niby taki
      beznadziejny ? Beztalencie? Brzydal? Tak naprawde nie wiecie o nic niczego
      oprocz tego co piszą/mowia o nim w mediach. Dlaczego go wiec tak pochopnie
      oceniacie? Co do zwiazku ze Scarlet - to ich osobisty wybor. Prawdziwy czy nie,
      dobry czy nietrafiony - to juz oceni zycie.
      A swoja droga mam nadzieje ze Justin przyjedzie na opener i bede miala go
      okazje posluchac na zywo i ocenic jego talent.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka