Gość: kuli IP: *.acn.waw.pl 24.01.07, 19:57 nieeeeeee:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;-) a szkoda...Ladna dziewucha z niej i z takim lamuse IP: 207.208.161.* 24.01.07, 20:07 m, frajerem i pedalem sie szlaja...szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajdzieszwpolsce chyba jestem zazdrosny ;) 24.01.07, 20:41 a swoja drogą, to opis brzmi jak scenariusz jakiegos tasiemca dla kucharek/lub gimnazjalistek/ kto, z kim, dlaczego, ile razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: a szkoda...Ladna dziewucha z niej i z takim l 25.01.07, 00:31 Też uważałem go za dupka, ale odkąd na Youtube zobaczyłem parę jego popisów w "Saturday Night Live", w których udowadnia że ma niezły talent komediowy i co najbardziej zaskakujące potrafi kpić z samego siebie to zrozumiałem, że może i można jakoś te dziewczyny zrozumieć. No bo nie dość że sławny, bogaty i rzekomo przystojny (nie wiem, nie mi oceniać), to jeszcze na dodatek dowcipny. W konkurencji z takim to bez szans, panowie. Zwłaszcza u Scarlett ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: a szkoda...Ladna dziewucha z niej i z takim l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 09:27 Może on i interesujący, ale od niej to moja 42-letnia żona ma więcej uroku i seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaniak filmowy lepiej wybiera role niz facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:20 tak to jednak bywa w tym hoolywodzkim światku głupiutkim i ograniczonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbatha Re: lepiej wybiera role niz facetów IP: 213.17.145.* 24.01.07, 23:25 a gazeta jak zawsze ma nieaktualne plotezki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: lepiej wybiera role niz facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:28 Gość portalu: maaniak filmowy napisał(a): > tak to jednak bywa w tym hoolywodzkim światku głupiutkim i ograniczonym Moze i jest glupi o ograniczony, ale tego kto jak wybiera partnetow, nie znajac tych ludzi raczej nie powinienes oceniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Johansson i Timberlake razem IP: *.chello.pl 25.01.07, 00:13 No pasują do siebie jak ulał: jedno i drugie brzydkie beztalencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnu Johansson i Timberlake razem IP: *.toya.net.pl 25.01.07, 09:04 To boli..... Tylko nie on... Scarlet, pomyśl też czasami o swoich fanach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Johansson i Timberlake razem IP: 81.21.194.* 25.01.07, 09:28 Mog;by mi to ktos rozpisac na grafie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Johansson i Timberlake razem IP: *.devs.futuro.pl 25.01.07, 10:28 no to w koncu JT przyjedzie na opener? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karakas Re: Johansson i Timberlake razem IP: *.csk.pl 25.01.07, 10:29 pudelek mówi, że jednak nie razem. ja tam im wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Johansson i Timberlake razem IP: 217.153.72.* 25.01.07, 11:10 Ja nie wiem dalczego wszyscy tak czepiaja sie Justina? że niby taki beznadziejny ? Beztalencie? Brzydal? Tak naprawde nie wiecie o nic niczego oprocz tego co piszą/mowia o nim w mediach. Dlaczego go wiec tak pochopnie oceniacie? Co do zwiazku ze Scarlet - to ich osobisty wybor. Prawdziwy czy nie, dobry czy nietrafiony - to juz oceni zycie. A swoja droga mam nadzieje ze Justin przyjedzie na opener i bede miala go okazje posluchac na zywo i ocenic jego talent. Odpowiedz Link Zgłoś