Gość: ja IP: *.zagr.am.wroc.pl 21.11.01, 14:10 Szukam wolnego koziorożca-chłopaka. Wiek 25-30 lat. Oferty kierować na ten tu adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raoul Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA IP: 194.23.88.* 21.11.01, 16:03 Hmm...ale najpierw chciałbym wiedzieć co zrobisz jak znajdziesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA IP: 66.122.21.* 22.11.01, 05:41 Gość portalu: ja napisał(a): > Szukam wolnego koziorożca-chłopaka. Wiek 25-30 lat. > Oferty kierować na ten tu adres. Droga Ja Jestem przystojnym wolnym mlodziencem w wieku 27 lat. Moj wzrost 186cm, waga 78kg, blond wlosy i niebieskie duze oczy i mam muskularna szczupla sylwetke ciala. Jestem bardzo meski ale jedoczesnie czuly i delikatny. Moim marzeniem jest poznanie wartosciowej i ladnej (przyznaje sie) dziewczyny, ktora moglbym pokochac i nosic na rekach. Moja sytuacja zawodowo-finansowa jest ustabilizowana (informatyk), mam wlanse mieszkanie, samochod, i lubie spedzac moje wakacje na poludniu Europy lub w Kaliforni (wine country). Jedyna rzecz, ktorej mi brakuje to partnerki na cale zycia. Tak sie zdarzylo ze wpadlem na to forum i poczulem nagle chec poznanie Ciebie. Jestem przekonany, ze pokochamy sie od pierwszegeo spojrzenia. Prosze daj znac jak sie moge z Toba skontaktowac. Calusy Twoj zakochany po uszy chlopak Alek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA IP: *.zagr.am.wroc.pl 23.11.01, 08:07 Jest odzew. Alek, a co z tym koziorożcem? czekam na twój adres e-mail, :) ja. Odpowiedz Link Zgłoś
siralex Re: SZUKAM WOLNEGO KOZIOROŻCA 24.11.01, 00:19 Gość portalu: ja napisał(a): > Jest odzew. > Alek, a co z tym koziorożcem? > czekam na twój adres e-mail, :) > ja. Hey, wiedzialem ze sie odezwiesz! Jezeli chodzi o koziorozca to jest to moj znak zodiaku (chyba to mialas na mysli?). Jak do tej pory jestes bardzo enigmatyczna, ale to tylko zastrza moja ciekawosc i apetyt, moja wyobraznia pracuje w nadgodzinach :). BTW, Moj email SirAlex@poczta.gazeta.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Protestuję przeciwko dyskryminacji szybkich... IP: *.stacje.agora.pl 26.11.01, 21:19 ...koziorożców. Tylko wolne i wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Protestuję przeciwko dyskryminacji szybkich... IP: *.zagr.am.wroc.pl 27.11.01, 08:16 ? Odpowiedz Link Zgłoś