gumista 22.04.03, 09:21 Romanie wysłałem Tobie jedno zdjęcia, które przeszło, natomiast następne nie przejdzie, gdyż masz zapakowaną już na maxa swoją skrzynkę. Jeśli ją opróżnisz daj mio znać wówczas wyślę następne, pozdrawiam maciej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumista Re: do Ajona 24.04.03, 12:47 SUPPPERRRR, że już będę miał negatywy wykonane metodą poligraficzną. Dodatkowo dzisiaj oddałem do poprawki negatywy srebrowe - gościu zrobił mi prawie kreskowe negatywy - kompletnie nie nadające się do gum. Więc będę miał porównanie i oczywiście nie omieszkam o tym wspomnieć na forum. pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki. maciej (sorki, że zjadam litery, ale pisze z klawiatury, która nie ma literek - nie mojej) Odpowiedz Link Zgłoś
ajon1 Re: do Ajona 25.04.03, 08:58 Macieju, Klisze jadą do Ciebie. Negatywy są dosyć jasne - odbitki powinny mieć tendencję do mocnego nasycenia kolorem. Krótko naświetlaj i pędzluj to co będzie się robić za ciemne, żeby wydobyć szczegóły. Ja robię na podobnie przygotowanych kliszach i jakoś wychodzi. Gdybyś potrzebował coś zmienić np jasnośc, kotrast itd. daj znać, na razie nie kasuję Twoich skanów. Całość z przesyłką będzie kosztować 24 zł. Nr konta prześlę Ci na priw jak klisze dojdą. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: do Ajona 25.04.03, 16:36 Super bardzo dziękuję i czekam z niecierpliwością. Kasę prześlę przelewem tylko podaj mejlem konto. pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś