brezly 09.05.07, 15:37 to pani bedzie jeszcze jutro z rana na Jahu? Bo nie wiem czy sie wyrobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 15:39 Do poludnia mam funkcje odbiorcza, pan sle:) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 15:44 Bedzie odebrane z wlasciwymi honorami:) (dywanik przed monitorem i klawiatura rozsciele) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 17:42 Pani Fiorku, Pani jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 18:04 jak bym była facetem, to bym się w mig we Fiorci zakochaaaa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 18:09 Jest to w miare oczywiste posuniecie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 18:10 Brezu, jaka jestem głodna! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 18:11 JA po tym doksztacle postanowilem dzis nie jesc kolacji, wiec sie usredniamy :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 18:15 widzisz, powinieneś jednak robić zdjęcia, bo ja na ten przykład bardzo jestem ciekawa wyglądu tej salatki :-( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 18:18 To byla salatka-pulapka :-( Jak w ponurych bajkach. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 18:19 to tym bardziej jestem ciekawa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 18:25 Moze najpierw cos zjedz, nie bede cie katowal. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 18:33 aha, i tego limeryka Musierowicz poproszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Ja Ci Immka opowiem:) 09.05.07, 18:48 Pod liściem sałaty robalek pstrokaty obok ośmiornica hoża ledwo wyciagnięta w morza- pod plasterkiem bakłażana siedzi zastrachana. Kalmar oko mruży, w sosie się zanurzył, a krewetka czule zerka- jakaż to ze mnie wyżerka? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ja Ci Immka opowiem:) 09.05.07, 18:56 around_the_sun napisała: > Pod liściem sałaty robalek pstrokaty > obok ośmiornica hoża ledwo wyciagnięta w morza- > pod plasterkiem bakłażana siedzi zastrachana. > Kalmar oko mruży, w sosie się zanurzył, > a krewetka czule zerka- jakaż to ze mnie wyżerka? Tak to wlasnie. Jakos tak z "malinowym chrusniakiem" sie mi kojarzy. Jakby to bylo? W seafoodowym mieczaku W seafoodowym mieczaku, lypiac licznym okiem Zapodziani po czulki, przez długie godziny Lezelismy, zlowione tej nocy padliny. Macki pod warzywem chowajac i z cytryny sokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ja Ci Immka opowiem:) 09.05.07, 19:30 Kalmar złośnik pecznial kwasem, wystraszył salaty, Ssawek z przylgami pochowal kiść sporych, W baklazanie pajęczomacki skryły swe potwory, I obrocil sie tyłem zdrzazniony jakiś gosc kosmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Ja Ci Immka opowiem:) 09.05.07, 20:07 Duszno bylo wsrod warzyw. W kalamarnic soku Zatopiona meduza wydaje ostatnie swe tchnienie. Alg, morszczynu, imbioru placza sie korzenie perle chroni ostryga w swym cielistym boku. Az nagle zalopotal wachlarzem saint Jacques Malz-szczeżuj mu zaklaskal obfitymi ksztaly Slimaki wirowaly wokol swoich muszli Przyjmujac pokornie ust i sztuccow gwalty. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ja Ci Immka opowiem:) 09.05.07, 20:08 O to to:-9 A nawet "muszlno" bylo, bym zaryzykowal:-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Korekta wg wskazan Pana Brezly'ego: 09.05.07, 20:20 Muszlno bylo wsrod warzyw. W kalamarnic soku Zatopiona meduza wydaje ostatnie swe tchnienie. Alg, morszczynu, imbiru placza sie korzenie perle chroni ostryga w swym cielistym boku. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 18:51 immanuela napisała: > aha, i tego limeryka Musierowicz poproszę :-) O rany, no:-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=62093147&a=62103244 Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 19:53 Dziekuje, pani Immanuelo. To brzmi o wiele lepiej niz: "Gdyby Fiorcia byla facetem to bym sie w niej/nim(???) zakochaaa";)))) BTW, czy juz sie aby przypadkiem nie zbieram z forum na wieki wiekow amen, ze takie komplementarne budowanie ego zastalam? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 20:01 > BTW, czy juz sie aby przypadkiem nie zbieram z forum na wieki wiekow amen, ze > takie komplementarne budowanie ego zastalam? Mysle ze to tak po Swiecie Pracy troche zostalo tej atmosfery. I ze jestesmy dumni ze swoich osiagniec i ze mamy swiatu co pokazac (pania, pani Fiurko, w tym przypadku, jak nie przyjmierzajac papier-machowy model wielkiego pieca). Takie ogolne majowkowe budowanie ego, no! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 20:18 Mam prosbe, panie Brezly: nie mam nic przeciwko bycia modelem wielkiego pieca z papier mache, tylko prosze dopatrzec, zeby modelowanie odbylo sie teoretycznie, tzn. bez demonstracji funkcjonowania, czyli rozpalania, dobrze? A pan jako model kilkudziesieciu blokow energetycznych i chłodnia kominowa, np.? To siadamy na makatkach i laurach skladajac z komplementow ego jak z klockow Lego, jedynych, ktore zawsze pasuja! Pan mnie natchnal, Panie Brezly:)Produkt wkleilam powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 20:25 millefiori napisała: > Mam prosbe, panie Brezly: nie mam nic przeciwko bycia modelem wielkiego pieca z > papier mache, tylko prosze dopatrzec, zeby modelowanie odbylo sie teoretycznie, > tzn. bez demonstracji funkcjonowania, czyli rozpalania, dobrze? > A pan jako model kilkudziesieciu blokow energetycznych i chłodnia kominowa, np. > ? Pani Millefiori, toc przecie to co te makeity pokazywaly to bylo z samych superlatyw i komplementow, to nie mialo prawa dzialac. Jezeli by pani chciala mnie bardzo skomplementowac to ja poprosze o porownania elektroenergetyczne: jakas Krajowa Dyspozycja Mocy, Glowny Wylacznik, Blok Zasilania. ewentualnie, jakby sie pani ze mnie moze wpedzic w megalomanie to chociaz Wal Rozrzadu, dobrze? I koniecznie z oszczednosciami w zlotych dewizowych. > > Pan mnie natchnal, Panie Brezly:)Produkt wkleilam powyzej. Pani mnie ciagle natycha, to aj raz moge panio, no nie, bynajmniej? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 20:35 Brez, Tyś jest jak agregat prądotwórczy. Nawt jesli zasilanie wyłączone to dajesz energię i moc :))) tffffurczom. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 20:37 around_the_sun napisała: > Brez, Tyś jest jak agregat prądotwórczy. Taka rezerwa w sytuacjach awaryjnych? Na co dzien w piwnicy ale czasem wyciagane jak bida? Hm, no dobrze, bywalo ze sie zgadzalo :-)))) > Nawt jesli zasilanie wyłączone to dajesz energię i moc :))) tffffurczom. Ale nie emituje duzo CO2, prawda? Bo na fali ostatniej angonki ne trzy atomy to troche mi glupio ze wydycham. Czesc Sloenczko Ekologiczne:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 20:44 No i widzi pan, znow braki wyksztalcenia politechnicznego ujawnily sie z cala moca, albowiem tytul chlodni kominowej chcialam panu nadac komplementarnie za lagodnosc, blokow energetycznych za inspiracje, Wielkiego Generatora i Katalizatora za interpretacje. Z najwieksza przyjemnoscia komplementuje zas Pana wyzej wymienionymi tytulami, zasugerowanymi przez Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 20:47 Zdecydowanie padam przed pania na kolana do nog za Wielkiego Generatora i postaram sie nie zawiesc pokladanego. Tak mnie przyszlo do glowy ze czemu Oni nie wpadli na odznaczanie np. wielkich piecow Orderem Sztandaru Pracy (I klasy)? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 20:58 Pan wstanie z kolan i pozbiera mnie laskawie z tych papierow, w ktore z wrazenia na widok wpadlam. Widac ONI nie przewidzieli etatu dla Muz, panie Brezly... A pamieta pan film The Muse, z Sharon Stone? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 21:01 millefiori napisała: > Widac ONI nie przewidzieli etatu dla Muz, panie Brezly... Ja mysle ze po prostu nie wpadli albo podswiadomie bali balwochwalstwa:-) > A pamieta pan film The Muse, z Sharon Stone? Nie i pamietac nie moge, albowiem go nie widzialem. Pamietam za to tekst Przybory ze nawet i nietuzy maja swoje muzy. Pamieta pani? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 21:06 Sadze, ze pan slusznie rozumuje, albowiem etat bylby to nad wyraz szaroeminencyjny i wplywowy. Alez oczywiscie, ze pamietam. Muze zas prosze sobie a l'occasion dodejrzec, jest tam kilka swiezych i zabawnych chwil:) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 21:01 ożesz kurdebalans, że tak zaklnę sobie, a nawet brzydziej sobie zaklnę, bo robie to pod nosem, nawet pogadac tu z Wami tera ni mogie, bo mam tyle roboty, że az płakac misiechce! Słoneczko, musim se kiedys znowu porymowac! Fiorciu i Brezu tez Wasz "kałamarnyj chrusniak" bije wszelkie rekordy, normalnie to by mnie natchnął, ale jak widzę te sterte papirów do obrobienia na moim biurku to wena mie z cichym świstem opuszcza :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 21:06 aha i pytanie mam: to są Donnes Marki czy Donne Smarki? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 21:10 immanuela napisała: > aha i pytanie mam: to są Donnes Marki czy Donne Smarki? Bluznisz, Immanuelo, dlatego dostaniesz jutro razem z Fiorcia wypracowanie o Donnesmarkach. Sloneczko tez dostanie :-9 Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 21:13 bo te donne smarki som bardzo ekscytujace :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 21:14 Z francuska nawet bardzo hojnie brzmia, jakby kto katar rozsiewal. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 21:08 Pani sobie notatki na marginesach chociaz zrobi; dzis mam jak nic nocna szychte w papierach z powodu dziennego dotleniania mozgu na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 21:10 Znaczy, to tak dla podtrzymania Pani na duchu:) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiurko, te Donnesmarki 09.05.07, 21:17 odrywam sie od komputera z głosnym BŚLUP! i idę do swojej roboty, niestety, bo nie wiem czy się do północy wyrobię. Trzymajcie sie ciepło, Fiorciu, bedziemy w kontakcie, Pa! Odpowiedz Link Zgłoś