brezly 19.06.07, 10:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=64419652&a=64419652 i zada ofiar. Mamy jeszcze te bele sliwkowego i lilaroz bistoru? I ten transport bawelny na rozowe koszule? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:34 dawajta, wszystko łyknę jako nowe bóstwo w panteonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:37 a pan mateusz to nie mial basenu kopac przypadkiem???jak sie w ten bistor ubierze, to zupelnie sie rozpusci i robic nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:42 jam do wyższych celów stworzony, ja moge co najwyżej hołdy i ofiary przyjmować. No kto to słyszał, żeby bóstwo doły jakieś na sadzawki kopało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:46 bóstwo mogłoby nakazać- DOLE! STAŃ SIE!! ale nieeeeee bóstwo se siędzie i patrzeć bedzie jak inni za..... chromole takie bóstwo! ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:49 zobaczymy, jak będziecie śpiewać, kiedy pomstę Wam za drwiny zadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 10:57 będziemy śpiewać i grać na akordeonach i fletach jako te chóry jarchanielskie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 11:01 Dobr kultury nie potrzbuja, to raczej kadawer z eksperymentu Docenta Wybiegally:_) pl.wikipedia.org/wiki/Poniedzia%C5%82ek_zaczyna_si%C4%99_w_sobot%C4%99 Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 11:06 kadawera w te pędy wciągam na LISTĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 15:08 brezly napisał: > i zada ofiar. Mamy jeszcze te bele sliwkowego i lilaroz bistoru? mateuszwierzbicki napisał: dawajta, wszystko łyknę jako nowe bóstwo w panteonie :) bele czym, że tak się zapytam, pan Mateusz się zadowoli? Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 15:14 jakie bostwo takie dary, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 15:15 Powiedzmy sobie szczerze - ubostwo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 15:23 bo panu Mateuszu to się chyba od tego dmuchania w materace w głowie zawróciło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Pani Immko 19.06.07, 15:27 Zachwyt nad zawartoscia zalacznika w majlu. Sugeruje cos majlem. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Pani Immko 19.06.07, 16:59 jam Pan na wysokościach i za te bele bele jakie ześlę na Was plagi po stokroć gorsze od egipskich i zwierza na Was dzikiego napuszczę, co by Wasze domostwa splugawił i zanieczyścił :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 17:00 W blokach? Winda nieczyna, a korytarze ciasne w ogole, a teraz zastawione. Nijaki zwierz sie nie przecisnie. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Immko 19.06.07, 17:01 a skąd nabierze tego zwierza kiedy o zwykłom koze sie upomina i dostac nie może :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 17:04 Komarow moze najwyzej nawpuszczac albo much. A i tak go sluchac nie bedo, nie pani Eraundowa. A w ogole to ten, Kolkiem Wolnomyslicieli poszczujem, nie bedzie sie tu nam jakies bostwo po zakladzie petac. Na przepustke trza miec dowod osobisty. I uregulowany stosunek. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Immko 19.06.07, 17:21 O właśnie, uregulowany stosunek i zaświadczenie o stanie zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Immko 19.06.07, 17:23 a na te, no, komary, to już portier z konserwatorem siatki na okna zakładajom. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 17:26 Tak. Bostwo, bostwo, a kartki na mieso sie bierze. I na obuwie. A deklaruje taki ze ma osiem nog i cztery pary dostaje. I szkodliwe na skrzydla. Nie ma, nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 19:02 o w mordę jeża! To pan Mateusz, nie dość, że ma wąsy, to jeszcze osiem nóg? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 20:06 na rowerze i z jedną ręką na laptopie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 20:14 Z laptopem jak ongi trazystorem? No, papatki i miziulce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 20:20 z, jak ongi, telefonem komórkowym ;-) Topa! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Pani Immko 19.06.07, 19:58 a na nosie znamie ma.I we wlosach znak.999999. Tak. Samam widziala jak sie nachylił by zajrzec pani Imci pod sukienke. Szatan to jest a nie zadne tam bustwo. BUUUU- moze se pujdzie. Szczęście nie jest nagrodą, lecz konsekwencją. Cierpienie nie jest karą, lecz rezultatem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Immko 19.06.07, 20:01 Myslicie ze jak na kazde pojawienie sie Mateusza w wersji "bostwo" zaczniemy odmawiac Zdrowaski, to prysnie zgodnie z haslem "Bostwa do Botswany"? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Immko 19.06.07, 20:03 a co też Pani Myszo, pani tu opowiada! Ja wtedy w dżinsach byłam! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Pani Immko 19.06.07, 20:28 jeszcze będziecie obrzezywali ciało napletka na znak przymierza ze Mną, ale wtedy może być już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Immko 19.06.07, 20:59 ja se napletka obrzezać nie dam, co to, to nie, dla żadnego bóstwa! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Pani Immko 19.06.07, 21:08 przyjdzie czas, że nie będziecie niewierni mieli nic do gadania. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Pani Immko 19.06.07, 21:31 Panie Mat ja pana ostrzegam. Moj syn na Sobieskiego we wakacje pracuje... Nie radzem... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Pani Immko 19.06.07, 21:34 Pani Myszo, co też Pani opowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly I to tego jeszcze jakim nowym starotestamentowym 20.06.07, 07:42 Zeby to choc vintage jaki. Ale to jakas chinska kopia antykow. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Panie Boże.....O!Boze!!! 20.06.07, 09:10 Sorki Panie Boze!! Bredze jak to blondinka. ja pana wyznawczyni i juz mowie nowenne. Czy nowenna bedzie ok? I skladam warzywo na oltarzu w celach pokutnych. Może pan zamieszka w drzewach? Druidyzm bylby mi bliski... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Panie Boże.....O!Boze!!! 20.06.07, 09:12 Znaczy uznaję boskosc pan Mata.Zreszta nie od dzis. A pan Br moze na prawicy... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Pani Myszko, votum separatum 20.06.07, 09:18 zielonamysz napisała: > Znaczy uznaję boskosc pan Mata.Zreszta nie od dzis. A pan Br moze na prawicy.. Ja sie nie pisze z braku kwalifikacji. Jako nalezacy w 125% do swiata materii, skladajacego sie z gadatliwych kobiet, budek z tureckim jedzeniem i obloconych rowerow. Chcecie czlowieka unieszczesliwic? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Panie Boże.....O!Boze!!! 20.06.07, 10:52 No Pani Myszo! :) @ Pani ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 19.06.07, 23:54 Ja w kwestii formalnej. Co tzn. "oglosil sie" ? To dzis prosze Panstwa tak kazdy moze sobie ad hoc sie na oltarze? Ja poprosze o streszczenie religii jaka bustwo prezentuje , w kilku wersjach zaleznosci od Dziejopisa, jakas ewangelie albo mitologie i cudow sztuk czy. Ofiar mu sie zachcialo , phi ! Swoja droga Mat mi pewien pomysl podsunal... Kran Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 20.06.07, 07:24 A co? Demokracje mamy. Ale poza Zakladem, poz Zakladem. Tu jest Regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 20.06.07, 10:40 nie matura, lecz chęć szczera... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Lelum Polelum? 20.06.07, 12:24 @ odpisalam panie Mateuszu. Uwazam ze tu co najmniej trojca bylaby na miejscu Bo i o panu Kanuku nie wolno zapomnieć. Nie urazajac pana Jamesa i pan OLka,ktorzy za pomniejsze buuustwa Dlatego moze druidyzm albo co. Antoni Uniechowski sugerowal swojej corce by mówila do niego Boze Ojcze i dziecko stosowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Lelum Polelum? 20.06.07, 12:45 o, i taka postawa jak Pana Antoniego się mnie podoba bardzo :) P.S. Pani Myszo, Pani to będzie jako ten Szaweł, co sie w Pawła przemienił :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Lelum Polelum? 20.06.07, 13:05 czyli że mianowicie te pochodnie na rowerach wrześniowych na cześć mają być i chwałę Matteo?a ja myślałem że Zalesia? O! wiem! Mysza. Zaprosimy Mata i będziemy go obwozić po okolicy a panny będą mu sypać kwiata przed lektykę Szukałaś celebry- masz! ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Lelum Polelum? 20.06.07, 14:39 o matko jedyna, wątek się wymknął spod kontroli :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Watek na luzie.. 20.06.07, 14:54 Mozemy zrobic rydwany ognia.Ale sie zastanawiam nad tą masą rowerową panie James. Znaczy na koniec NO i z pochodniami Toz nikt nie bedzie rzeżwy i sie wywalilmy no i sploniemy.Moze byc, ze to bedzie stos ofiarny Mateuszu w holdzie ale jednak. A masa na poczatku i bez pochodniów to juz nie bedzie to. Jak pogodzic alkohol, ogien, rower i bhp? To mnie dreczy wlasnie. AA. I jak sie Policja zaczai?? NO qurcze chyba mase trzeba dac na początek. Biala masa rowerowa. To juz nie to. A pana Mateuszu niniejszym zapraszam i w ogole wszystkich.Do Zalesia.Na 80 lecie tegoż. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Watek na luzie.. 20.06.07, 14:58 dziękuje Pani Myszo, nadjadę z szumem i poszumem halek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Na odchodnym znalazlem:-) 11.01.08, 12:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=74245758&a=74247474 mateuszwierzbicki napisał: > Bóg jeden wiem jak to naprawdę jest :) > Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Na odchodnym znalazlem:-) 11.01.08, 12:44 no taka autopredystynacja to jest, no co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 11.01.08, 16:36 ja zawsze mowiłam,ze Mat jest bossssski i kilka panów i mnóstwo panna tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 11.01.08, 18:20 tylko ja! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 11.01.08, 18:26 brezly napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=64419652&a=64419652 > i zada ofiar. Mamy jeszcze te bele sliwkowego i lilaroz bistoru? I ten > transport bawelny na rozowe koszule? -----> zapalilam trociczki... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 11.01.08, 18:40 zapamiętam to Pani, Pani Vudko! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Tak mi przyszlo do glowy 12.01.08, 14:25 ze to jest pewne nowum filozoficzne. Oprocz odpowiedzi : jest, nie ma, nie wiadomo, dochodzi czwarta - "sa tacy co sie zan podaja". Stawia to bodaj w cholernie glupiej sytuacji agnostykow, jak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Tak mi przyszlo do glowy 12.01.08, 15:51 akurat agnostykom w to graj, ale wypowiadacze takich sądów bardzo ryzykują w razie pomyłki, kiedy ten, co według nich się zań podaje, okazuje się Zaniem z krwi i kości astralnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 13.01.08, 06:39 mateuszwierzbicki napisał: > zapamiętam to Pani, Pani Vudko! ;) ----> ale tak na pozytywnie pan zapamieta, czy gromem rzuci? Trociczki pierwsza jakosc. Samam ze Wschodu wozila. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: A za sciana pan Mateusz oglosil sie bogiem 13.01.08, 11:17 gdybym miał gromem cisnąć, dawno bym to uczynił. Pozytywnie :) Odpowiedz Link Zgłoś