Dodaj do ulubionych

Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24

IP: *.era.pl 25.07.07, 09:07
<rotfl> Nic dodać, nic ująć :)
Obserwuj wątek
    • aglo11 Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 25.07.07, 09:08
      Takie portale jak TVN24 to ja o-le-wam.
      • Gość: bystry Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: *.pan.pl 25.07.07, 09:19
        W tym Sejmie to muszą się naprawdę nudzić. Może odwołać tego rzecznika, skoro
        nie ma co robić?
        • Gość: Marco Poziom zidiocenia rządzących osiąga kolejny szczyt IP: *.magma-net.pl 25.07.07, 10:06
          A sukcesów na tym odcinku było naprawdę wiele!
          (Właściwie tylko na tym)
        • Gość: assback Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:28
          Gość portalu: bystry napisał(a):

> W tym Sejmie to muszą się naprawdę nudzić. Może odwołać tego rzecznika, skoro
          > nie ma co robić?

powołać komisję śledczą trzeba ;d
    • Gość: rybka Dorn goni juz chyba w pietke, skoro jako IP: 80.150.2.* 25.07.07, 09:21
      pelnomocnik burej suki, skarzy jej prawa "demokratyczne". Panie Dorn, zastanow
      sie pan jak czuje sie 35 milionow obywateli w tej waszej "pis-demokracji"? Nie
      widze powodow, by burym sukom mialo byc lepiej, no chyba ze z tytulu
      wlasciciela uwaza pan, ze naleza jej sie szczegolne honory i przywileje.
      A skoro suka ma stres, to niech pan sie nia lepiej zajmie, a przy okazji zrobi
      dobry chrzescijanski uczynek i zwolni miejsce w Sejmie.
    • Gość: rynek Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:22
      pogłaskać dorna
    • Gość: ms Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: 193.109.212.* 25.07.07, 09:33
      Skończcie w końcu z tym cyrkiem. Jeszcze trochę a pies dostanie tekę premiera.
      Przypomina mi to starożytny Rzym.
      • Gość: Romulus Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: *.chello.pl 25.07.07, 12:45
        Przecież juz mamy jednego ministra - konia :)
    • Gość: xyz Powinien przeprosić to będzie świetna reklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:43
      Powinien przeprosić to będzie świetna reklama
    • Gość: zwyczajna_ja Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: *.stat.gov.pl 25.07.07, 10:04
      Czy oni juz do reszty poszaleli?! Naprawde w tym kraju nie ma istotniejszych
      problemow niz jakis tam pies?!?! Moze by tak zajac sie sluzba zdrowia albo
      glodujacymi dziecmi?!?!
      • Gość: baba-jaga Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:22
        No Dorn,zabierzcie się do roboty!!!!! pOSŁY na wakacjach, trzeba wymienić
        posadzki w Sejmie, A CO ?????
    • Gość: tetradrachma tej pisowskiej hołocie wesoło, ale mnie do śmiechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:54
      nie jest. Urzędnicy, a tym bardziej marszałek Sejmu RP, powinni skupić się na
      trosce dobra Polski i ratowania, Jej upadającego wizerunku, a nie kosztem
      powagi Sejmu, jaja sobie robić.
    • Gość: ZiomisławPaliblant Widzieliśta takie cuda? Komputer sie pomylil :D IP: *.e-wro.net.pl 25.07.07, 11:00
      > skutek pomyłki naszego bezmyślnego komputera

Kretyn. Tylko takie slowo mi sie na usta cisnie.
      • Gość: gość Re: Widzieliśta takie cuda? Komputer sie pomylil IP: *.chello.pl 25.07.07, 11:20
        Człowieku, gdzie Twoje poczucie humoru?
        • Gość: pacal hm, a gdzie tu miejsce na poczucie humoru? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:17
          Przecież odpowiedź Jakuba Sufina:
          www.tvn24.pl/12690,1515551,wiadomosc.html
          wcale nie jest napisana w sposób ironiczny czy też żartobliwym tonem.

Tradycyjnie błąd wprowadzającego dane zwala się na "pomyłkę komputera" lub
          "programu".
    • szasza7 My nie olewamy Saby,my olewamy pańcia Saby.Suka 25.07.07, 11:00
      niewinna,że jej pańcio jest Durnym.I że ma paskudne pochodzenie.Ze skuka ma
      lepszych przodków niż jej pańcio.No ale taka to psia dola.
    • Gość: Gość Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: 194.181.0.* 25.07.07, 11:18
      Panie Dorn, Pan się kompromituje jako marszałek Sejmu
      Pan jest marszałkeim przez małe "m".!!!!
      • czyzyk33 Oglądanie TVN 24-dobrze wpływa na psy... 25.07.07, 11:35
        Mój piesek jak ogląda TVN24 lub TVN dobrze je, ma wypróżnienie/
        Poznaje M. Olejnik i Kolendę-Zalewską- przy nich ziewa, a jak zobaczy Durczoka
        to chowa się w kuchni, Sz. Majewski dobrze mu robi na wypróżnienie, zawsze po
        programie chce sr..!!!
        Czy dlatego mam prosić TVN o przeproszenie mojego psa?
    • Gość: josh A czy ona jest bura? ;> IP: *.generacja.pl 25.07.07, 11:33
      jw
    • Gość: fds Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:58
      Z kwiatami i bombonierką trzeba pójść, przecież ona jest suczką.
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 25.07.07, 11:59
      "...Saby", lecz zmieniliśmy film, który się pod nim błędnie wyświetlał na skutek
      pomyłki naszego bezmyślnego komputera" - pisze w oświadczeniu"

Jak długo jeszcze ludzie będą zasłaniać swoją indolencję "winą bezmyślnego
      komputera". I to w XXIw, kiedy już większość ludzi przyjęła do wiadomości, że
      komputer to maszyna do liczenia a nie pudełko z diabłami w środku.
    • rysiamala1 Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 25.07.07, 12:02
      Dawno sie tak nie ubawiłam, to dopiero mamy problem w Polsce!! Komisję śledczą
      należy powołać :-))
    • Gość: m. coz IP: *.eimperium.pl 25.07.07, 12:32
      czy moze ktos zadzwonic do tworek by po kolejnego klienta pojechali?
      ps.dlaczego musze zyc w kraju w ktorym wariat mowi mi jak mam zyc?!
      • Gość: k Tak wlasnie ma byc IP: *.lhsystems.pl 25.07.07, 12:51
        nastepnym razem zamiast na dórn(i)a zaglosowac nalezy na jego suke.
        to bedzie wlasciwa zmiana miejsc.
        Mysle ze Saba bedzie lepsza pania dla dorna niz dorn dla niej panem.
        i z pewnoscia bedzie lepszym marszalkiem
        • Gość: m. Re: Tak wlasnie ma byc IP: *.eimperium.pl 25.07.07, 13:01
          oczywiscie nie obrazajac suki ze wybrala by sobie na pupilka takie 'niewiadomoco' ;)
          • Gość: Koczkodan Na psa urok! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.07.07, 13:11
            Ladna menazeria hasa po Wiejskiej: psiarnia i malpiarnia. Stare porownanie
            sejmu do cyrku jak najbardziej aktualne. Wspolczuje sejmowym sprzataczka, ze
            musza zamiatac slome, ktora wypada z butow tych chamow i wiesniakow
    • Gość: jbk Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: *.szara.net 25.07.07, 13:44
      Dorn, leniu do roboty a nie pierdołami się zajmować.
      K...wa gdybym ja i mój nieistniejący rzecznik zajmowali się w czasie pracy
      gadaniem o jakimś zawszonym kundlu to by mnie dawno wywalili.
      Ale ten pełen pychy matoł ma na to czas.
      • Gość: Tyfus Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: *.era.pl 25.07.07, 13:54
        myślałem że chodzi o jego trzepak tfu... tzn. żonę a tu takie rozczarowanie.....
    • Gość: Ojciec Dyrektor Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:15
      Szdkoda Marszałku D. ,że ciebie tak nie przeciągnięto jak twojego psa. Bardzej
      szanujesz psy niż ludzi.
    • ja_kibic Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 25.07.07, 15:58
      Poczucie humoru to Pan Marszałek ma...
      Pan Marszałek ma też władzę i pozycję społeczną - taki żart w wykonaniu Pana
      Marszałka nie jest śmieszny.
      Szymon Majewski mógłby coś takiego zaaranżować w swoim programie i to byłoby
      bardzo śmieszne. Rzeczywistość wyprzedziła kabaret.
      A tak przy okazji - czy wyprowadzanie psa Pana Marszałka jest zwykła czynnościa
      służbową pracowników Sejmu i BOR-u?
      Czy pracownicy przeszli odpowiednie szkolenie z zasad BHP przy tego typu
      czynnościach?
      Czy przeszli odpowiednie szkolenie z zasad postępowania ze zwierzęciem?
      Czy pracownicy Sejmu i BOR-u sprzątają po psie Pana Marszałka?
      Czy pracownicy Sejmu i BOR-u są zadowolenie z pracy jaką wykonują dla
      Rzeczypospolitej nr IV?
      Czy to jest właśnie to wyśnienione p
      • ja_kibic Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 25.07.07, 16:00
        Ostatnie zdanie-pytanie:
        Czy to właśnie ma być to wyśnione i wymarzone Państwo?
        Pozdrawiam
        Jacek
    • aurita Re: Suka Dorna obraziła się na portal TVN 24 25.07.07, 16:24
      czym sie zajmuje nasz rzad?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka