Dodaj do ulubionych

Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce laczac

26.07.07, 19:13
sie z Dziewiarzami:)
Obserwuj wątek
    • immanuela Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 19:15
      Dziewiarze na posterunku! Czuwamy! Dziejemy! Pani Fiorku, proszę o
      potwierdzenie, czy Brez jest z Wami?
      • jan.kran Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 19:18
        Pozdrawiam z Oslo. Leje i zimno.
        • around_the_sun Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 19:24
          Ja pozdrawiam z Muszyny. Gorąco i słodko :)
          • millefiori Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 22:56
            Pani Immanuelo, pan Brezly byl z nami tak jak Pani, esemesownie:)
            Stan kolektywu zasiadajacego fizycznie w zaimprowizowanym pomsocu w Honoratce
            zgadzal sie w zasobach dziewiarskich z lista obecnosci, ustalona w watku
            zebraniowym. Nikt nie odwolal przybycia, a pan Mateusz obsypal Dziewiarki
            kwieciem.
            Aha, zdjecia zostaly wykonane! jest dokumentacja, znaczy, jak sie patrzy, i
            nech sa patrzi!
            • zielonamysz Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 23:01
              Widzem, ze i pani, pani Milko juz dotarala do łacz.
              POzdrawiam Dziewiarzy w kraju i za granicom zawiadamiam,zesmy plany udziewu
              poczynili i siem z in no no zin tego ten tegowali.
              • millefiori Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 23:12
                No dotarlam, dotarlam, pani Zielona, Anne po drodze jeszcze jedna obszedlszy
                imieninowo. To poki co, ide pasc, bo jutro sie dzien ciezki zapowiedzial, wiec
                czymtasem.
                • kanuk Spozniony wojazer 27.07.07, 04:30
                  wpadnie do Honoratki na przelomie sierpnia i pazdziernika.Byloby milo ,gdyby
                  sie ktos jeszcze mogl tam pojawic.
                  • cordatatilia Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 07:27
                    Również meld, ja na łączach jak zwykle z rana;)
                    Cieszę się , że mogłam poznać mocną grupę dziewiarskiej społeczności;DDD
                    Warto było!!

Panie kanuku przełom sierpnia i października, czyli we wrześniu?
                    bendem!!! ;)))
                    • zielonamysz Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 08:44
                      Ja tyż.
                      Ale zrobimy impre w mojej wzorcowni...Nie da sie ukryc ze sie na nią okropnie
                      ciesze...
                      • cordatatilia Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 08:48
                        fajowo;)
                        lubię takie "Ale":D
                      • zielonamysz Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 08:48
                        Znaczy na impre ale i na wzorcownie..
                        • mateuszwierzbicki Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 09:33
                          Kanuka przybycie i Pani Myszy otwarcie filii Hali będzie akuratnym pretekstem :)

P.S. Dawajta na maila zdjęcia, tylko nie na gazetowego, a na wp.pl po
                          małpie! :)
                          • olo53 Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 18:59
                            Tez chce @ gazeta.pl
                            • lira_korbowa Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 20:02
                              Ja też fcem, ja też. Bo tak się czuję poza (((
                              • immanuela ja też kce! 27.07.07, 20:06
                                Ale Liro, Ty jakby z Krakowa. To zrobimy zlot dziewiarski gdyby Pani Fiorka i o
                                nas zahaczyła. Słoneczko obiecało się stawić. A może i Pani Mysza się
                                przysiądzie? Olo też ponoć.
                                • lira_korbowa Re: ja też kce! 27.07.07, 20:16
                                  Jakby z Krakowa? Ależ, ja się na Wawelu urodziłam - chyba już bardziej z
                                  Krakowa to nie można :-)
                                  A co do zlotu smoczego - jak najchętniej!!!
                                  Ale ktoś deklarował był chęć zahaczenia?
                                  • immanuela Re: ja też kce! 27.07.07, 20:22
                                    to Ty Liro w prostej linii jesteś może od szewczyka Dratewki? Stawiam, że tak,
                                    no bo skąd niby to dzianie? Pani Fiorka była w Krakowie, w czerwcu bodajże, to
                                    może i znowu powróci? Ech, zobaczyć na własne oczy te sobolowe ogonki...
                                    • lira_korbowa Re: ja też kce! 27.07.07, 20:38
                                      Gwoli ścisłości ten szewczyk to był Skuba. Ae Skubana to chyba w ogóle nie
                                      jestem.
                                      A czy Pani F. ma te ogonki na stałe? W upale tysz?
                                      • zielonamysz Re: ja też kce! 27.07.07, 20:44
                                        Ma ogon ki jakto kometa.
                                        Tak. Krakow jako miejsce spotkania ok. Ja sie wybieram i moge sie wybrac kiedy
                                        kto sie wybierze. Co do zdjeciow to jak ode tchne bo dzis dzien mialam z piekla
                                        rodem.Moze jako stronke zrobie i sobie wszyscy zajrza..
                                        • mateuszwierzbicki zdjęcia wyhaftujcie na makatkach kuchennych 27.07.07, 22:47
                                          w istnienie których wtajemniczaliśmy młodzież dziewiarską :)
                                          • lira_korbowa Re: zdjęcia wyhaftujcie na makatkach kuchennych 27.07.07, 23:07
                                            Kto wtajemniczał młodzież dziewiarską (w tajemnicy, rzecz jasna)?
                                            Nieświadomeś Pan tego, że makatki kuchenne, jako z gruntu luterskie, zostały
                                            pod karą (straszliwą) zakazane?
                                            • mateuszwierzbicki Re: zdjęcia wyhaftujcie na makatkach kuchennych 27.07.07, 23:21
                                              ja z Panią Fiorką wspólnie biorąc ten grzech na siebie :)
                                              • zielonamysz Re: zdjęcia wyhaftujcie na makatkach kuchennych 28.07.07, 08:58
                                                Ja qrcze nie umiem sie z ta wasza makatka obcodzic Szu byla u mnie i probowala
                                                ja odsunac i nie dalo rady. Czemu nie wiem Mam picasse i tam jaks opcja strony
                                                jest Ale tez nie dzis bo dzis mam gosci co ich dziewiarze mieli okazja poznac
                                                czyli zara musze trawnik grill i takdalejki snuc i przonść.
                      • szubad Re: Spozniony wojazer 28.07.07, 11:19
                        Bardzo milo było poznać, zaluje, ze późno przyszlam. Pan nadciąga Panie Kanuku
                        do honor atkowego ogrodka.
                        • mateuszwierzbicki Re: Spozniony wojazer 28.07.07, 12:00
                          no my z Szubad mignęliśmy sobie rok temu tuż przed purimowym balem, na którym
                          Pani Mysza grasowała bezlitośnie :)
                          • cordatatilia czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 30.07.07, 08:23
                            prosić o honoratkowe fotki??
                            na @tlen.pl

z góry dziękuję:))
                            • zielonamysz Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 30.07.07, 20:42
                              Wysłalam. Na gazetę.
                              • lira_korbowa Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 30.07.07, 20:49
                                A czy ja mogę ponowić?
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=66537374&a=66596133
                                • mateuszwierzbicki gazetowa przeprasza, że nie łączy z serwerem! 30.07.07, 21:06
                                  dać na wp.pl :)
                              • millefiori Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 30.07.07, 22:54
                                Nic nie dostalam!
                                • zielonamysz Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 30.07.07, 23:52
                                  Wyslalam - przepraszam,ze tylko zdjecia bez tekstow i objasnien.
                                  W niebieskiem pani Anchanska. Pani Milka esmsuje a Cordi gada z Szu. Mnie nie ma
                                  szczesliwie - ja te zdjecia robiwszy.
                                  Jesli ktos nie dostal to prosze pisac..
                                  • millefiori Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 00:07
                                    To znaczy, pani Zielona, wlasnie dostalam tytul @, a zdjecia nadal znam z Pani
                                    opisu przeczytanego na forum wyzej, bo sie zalaczniki zgubily...:(
                                    • zielonamysz Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 00:11
                                      Znow wyslalam/
                                      Nie wiem czemu tak.
                                      • lira_korbowa som, som, som 31.07.07, 00:32
                                        w stawie rybecki... :-)))
                                        Bardzo pięknie dziękuję.
                                        PS. Pani F. - ogonki zaparły mię dech!
                                        • around_the_sun Re: som, som, som 31.07.07, 00:44
                                          dygam i dziekuje :)
                                          • kanuk Re: som, som, som 31.07.07, 03:34
                                            a ja nie ,bo nie dostalem ;-(
                                      • millefiori Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 07:16
                                        Przyszlo, doszlo i sie otworzylo, dzieki, pani Zielona!
                                  • cordatatilia Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 07:44
                                    zielonamysz napisała:

> Wyslalam - przepraszam,ze tylko zdjecia bez tekstow i objasnien.
                                    > W niebieskiem pani Anchanska. Pani Milka esmsuje a Cordi gada z Szu. Mnie nie m
                                    > a
                                    > szczesliwie - ja te zdjecia robiwszy.
                                    > Jesli ktos nie dostal to prosze pisac..
                                    >
                                    >

Uprzejmie dziękuję, foty dotarły:)
                                    i dementuję, Pani Myszko, że Pani nie ma na zdjęciach - osobiście pstrykałam
                                    Pani aparatem w Pani stronę;)))

A co ze zdjęciami Pani Fiorki?
                                    • cordatatilia ups 31.07.07, 07:46
                                      przepraszam Pani Fiorko Pani fotki tez dostałam;))
                                      dziękuję:)
                                      • zielonamysz Re: ups 31.07.07, 09:26
                                        Ale musiala pani niedopstryknąć bo nie ma.
                                        Czasem tak bywa. Szkoda,moze bym jakos wygladala jak to na swoim :)
                                        • cordatatilia Re: ups 31.07.07, 14:31
                                          oooo to szkoda;(
                                          widocznie za delikatnie obeszłam się z Pani aparaturą;)
                                          • zielonamysz Re: ups 31.07.07, 16:54
                                            Znalazlam wlasnie swoje zdjatko w tym kostiumie com byla, na weselu 2 tyg temu,
                                            i powinnam byla dolaczyc ale trudno i juz porozsylalam.
                                  • lira_korbowa Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 18:31
                                    zielonamysz napisała:
                                    > a Cordi gada z Szu.

Mamy zaledwie 50 proc. szasy na właciwe trafienie.
                                    Uprasza się naduprzejmiej o doprecyzowanie.
                                    Moze byćpoprzez uzupełnienie zdania: "Brunetka w okularach to..." :-)))
                                    • zielonamysz Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 19:26
                                      Szu to jest, Szu Szu bardzo powazna akurat.
                                      • lira_korbowa Ha! 31.07.07, 20:54
                                        Wiedziałam!
                                        • zielonamysz Re: Ha! 31.07.07, 22:29
                                          Ha!

Pani Milko golabek poleciawszy. Toze samo do pana K pana BR i pani Im. Jak ktos
                                          jeszcze chca zdjatka to proszem zapotrzebowywac moze jeszcze co w magazynie
                                          wygrzebiem.
                                          • millefiori Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 08:21
                                            dziekuje, pani Zielona, jeszcze sie nie odkopalam po netowej zapasci, niebawem od@.
                                            Poki co wnosze kawe pod czapka i wstrzasnieta wczorajsza lerktura wieczorna
                                            (tzw. organów) oddalam sie na czas jakis.

PS Wstrzas przezylam, bo z lekury mi wyniklo, ze w ogole nie dbam o siebie! No
                                            takie zaniedbanie, cud, ze jeszcze zyje, a ludzie z krzykiem na widok nie uciekaja!
                                            • zielonamysz Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 09:36
                                              Dzieki za kawe, ja tez dzis tu malo podziewam bo mam gosci,zreszta z pani miasta.
                                              Ja tez wczoraj wpadlam (w netowa dyskusje) i po niej dzis w depresją. Boli mnie
                                              glow od bicia w mur. A tak ladnie sie tu przewekslowalam i dziewiarzylam a w
                                              zwiazku ze strajkiem polazlam gdzie nie potrza i mi cisnienie skacze.
                                              Najgorsze,ze ja z racji zawodu winnam byc zawodowa optymistką a popadam w
                                              pesymizma. Poczytam cos optymistycznego moze.

• cordatatilia Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 09:43
                                                ojeju, Pnaie chyba bardzo dziś zaburzone bo pomyliły Honoratkę z księgą
                                                wychodków..;))
                                                Witam serdecznie, i gdzie to słońce się pytam?
                                                Przeciez na urlop idę!
                                                Kawą z chęcia też się poczęstuję:)

dolewając mleczko tradycyjnie..
                                                • immanuela Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 10:22
                                                  Cordi, udanego urlopu już teraz Ci życzę! Słońca, wody, trawki i kilku
                                                  przystojniaków donoszących drinki z wisienką :-)
                                                  • zielonamysz Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 10:43
                                                    Tak tak Cordi 0j sie tam zle prowadz!To zawsze warto!
                                                    A do pani pani Imko- napisze tylko mkne na targ z gosciamy z miasta P
                                                  • cordatatilia Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 11:32
                                                    och dziekuję Wam dziewczęta:)))
                                                    postaram się zrobić co w mojej mocy, żby mi dobrez było;)))
                                                    jak się uda pocztówkę wyślę;)
                                                  • cordatatilia Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 11:33
                                                    ło żesz, ale literówy strzelam.. moje paluchi już się chyba na urlop wybrały....
                                                  • lira_korbowa Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 12:14
                                                    Podążaj więc za paluchima ;-)
                                                  • millefiori Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 12:31
                                                    Dryptu, dryptu;))..
                                                  • millefiori Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 13:45
                                                    A, to teraz wchodzimy i wychodzimy przez Honoratke, ze z wlasciwym sobie duchem
                                                    schodow zauwazylam...;))
    • jan.kran Re: Na razie... 04.08.07, 00:01
      ... wyobrazam sobie Was li tylko w mojej wyobrazni:)
      • zielonamysz Re: Na razie... 04.08.07, 00:41
        Witam Pania Pani Kran. To co? podeslac?
        • jan.kran Re: Na razie... 04.08.07, 00:42
          Yhmmmm...
          • zielonamysz Re: Na razie... 04.08.07, 00:49
            Widze ze kolezanki przadki przeda jak szalone nocna pora.
            Ja nic juz uprzasc nie moge -bezmozgowie .
            Ale sliczne watki sie kreca az zal za serce chwyta. Ide moze jutro cos wymodze ...
            Do bra Noc () ziewam..
      • lira_korbowa Re: Na razie... 04.08.07, 00:42
        Pewnie żądasz zdjęć.
        A widzisz mnie, machającą Ci dobranocnie?
        • immanuela a w których to wątkach 04.08.07, 10:45
          żeście Panie przędły? Bo bym chętnie poczytała...
          • lira_korbowa Re: a w których to wątkach 04.08.07, 10:51
            Koleżanka Zielona miała z pewnością na myśli pajęczyny niedostrzegalne gołem
            okiem...
            Albo też optymistycznie przyjęła, że śródnocny odmiauk na Hali świadczy o
            wzmożonym przędzeniu chałupniczym ;-)
            • zielonamysz Re: a w których to wątkach 04.08.07, 22:55
              Kolezanka Zielona o bzurzeniach i narewkach
              myslała bug sujac niekiedy.
              Qurcze! laptop mi bledy krytyczne zwiastuje. Szlag by to i by go.Akurat
              skonczylam splacac no buks kompletny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka