millefiori 26.07.07, 19:13 sie z Dziewiarzami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
immanuela Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 19:15 Dziewiarze na posterunku! Czuwamy! Dziejemy! Pani Fiorku, proszę o potwierdzenie, czy Brez jest z Wami? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 19:18 Pozdrawiam z Oslo. Leje i zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 19:24 Ja pozdrawiam z Muszyny. Gorąco i słodko :) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 22:56 Pani Immanuelo, pan Brezly byl z nami tak jak Pani, esemesownie:) Stan kolektywu zasiadajacego fizycznie w zaimprowizowanym pomsocu w Honoratce zgadzal sie w zasobach dziewiarskich z lista obecnosci, ustalona w watku zebraniowym. Nikt nie odwolal przybycia, a pan Mateusz obsypal Dziewiarki kwieciem. Aha, zdjecia zostaly wykonane! jest dokumentacja, znaczy, jak sie patrzy, i nech sa patrzi! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 23:01 Widzem, ze i pani, pani Milko juz dotarala do łacz. POzdrawiam Dziewiarzy w kraju i za granicom zawiadamiam,zesmy plany udziewu poczynili i siem z in no no zin tego ten tegowali. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kolektyw obraduje w pomsocu w Honoratce lacza 26.07.07, 23:12 No dotarlam, dotarlam, pani Zielona, Anne po drodze jeszcze jedna obszedlszy imieninowo. To poki co, ide pasc, bo jutro sie dzien ciezki zapowiedzial, wiec czymtasem. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Spozniony wojazer 27.07.07, 04:30 wpadnie do Honoratki na przelomie sierpnia i pazdziernika.Byloby milo ,gdyby sie ktos jeszcze mogl tam pojawic. Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 07:27 Również meld, ja na łączach jak zwykle z rana;) Cieszę się , że mogłam poznać mocną grupę dziewiarskiej społeczności;DDD Warto było!! Panie kanuku przełom sierpnia i października, czyli we wrześniu? bendem!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 08:44 Ja tyż. Ale zrobimy impre w mojej wzorcowni...Nie da sie ukryc ze sie na nią okropnie ciesze... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 08:48 Znaczy na impre ale i na wzorcownie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 09:33 Kanuka przybycie i Pani Myszy otwarcie filii Hali będzie akuratnym pretekstem :) P.S. Dawajta na maila zdjęcia, tylko nie na gazetowego, a na wp.pl po małpie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Spozniony wojazer 27.07.07, 20:02 Ja też fcem, ja też. Bo tak się czuję poza ((( Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela ja też kce! 27.07.07, 20:06 Ale Liro, Ty jakby z Krakowa. To zrobimy zlot dziewiarski gdyby Pani Fiorka i o nas zahaczyła. Słoneczko obiecało się stawić. A może i Pani Mysza się przysiądzie? Olo też ponoć. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: ja też kce! 27.07.07, 20:16 Jakby z Krakowa? Ależ, ja się na Wawelu urodziłam - chyba już bardziej z Krakowa to nie można :-) A co do zlotu smoczego - jak najchętniej!!! Ale ktoś deklarował był chęć zahaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ja też kce! 27.07.07, 20:22 to Ty Liro w prostej linii jesteś może od szewczyka Dratewki? Stawiam, że tak, no bo skąd niby to dzianie? Pani Fiorka była w Krakowie, w czerwcu bodajże, to może i znowu powróci? Ech, zobaczyć na własne oczy te sobolowe ogonki... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: ja też kce! 27.07.07, 20:38 Gwoli ścisłości ten szewczyk to był Skuba. Ae Skubana to chyba w ogóle nie jestem. A czy Pani F. ma te ogonki na stałe? W upale tysz? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: ja też kce! 27.07.07, 20:44 Ma ogon ki jakto kometa. Tak. Krakow jako miejsce spotkania ok. Ja sie wybieram i moge sie wybrac kiedy kto sie wybierze. Co do zdjeciow to jak ode tchne bo dzis dzien mialam z piekla rodem.Moze jako stronke zrobie i sobie wszyscy zajrza.. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki zdjęcia wyhaftujcie na makatkach kuchennych 27.07.07, 22:47 w istnienie których wtajemniczaliśmy młodzież dziewiarską :) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: zdjęcia wyhaftujcie na makatkach kuchennych 27.07.07, 23:07 Kto wtajemniczał młodzież dziewiarską (w tajemnicy, rzecz jasna)? Nieświadomeś Pan tego, że makatki kuchenne, jako z gruntu luterskie, zostały pod karą (straszliwą) zakazane? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: zdjęcia wyhaftujcie na makatkach kuchennych 27.07.07, 23:21 ja z Panią Fiorką wspólnie biorąc ten grzech na siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: zdjęcia wyhaftujcie na makatkach kuchennych 28.07.07, 08:58 Ja qrcze nie umiem sie z ta wasza makatka obcodzic Szu byla u mnie i probowala ja odsunac i nie dalo rady. Czemu nie wiem Mam picasse i tam jaks opcja strony jest Ale tez nie dzis bo dzis mam gosci co ich dziewiarze mieli okazja poznac czyli zara musze trawnik grill i takdalejki snuc i przonść. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Spozniony wojazer 28.07.07, 11:19 Bardzo milo było poznać, zaluje, ze późno przyszlam. Pan nadciąga Panie Kanuku do honor atkowego ogrodka. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Spozniony wojazer 28.07.07, 12:00 no my z Szubad mignęliśmy sobie rok temu tuż przed purimowym balem, na którym Pani Mysza grasowała bezlitośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 30.07.07, 08:23 prosić o honoratkowe fotki?? na @tlen.pl z góry dziękuję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 30.07.07, 20:42 Wysłalam. Na gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 30.07.07, 20:49 A czy ja mogę ponowić? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=66537374&a=66596133 Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki gazetowa przeprasza, że nie łączy z serwerem! 30.07.07, 21:06 dać na wp.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 30.07.07, 22:54 Nic nie dostalam! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 30.07.07, 23:52 Wyslalam - przepraszam,ze tylko zdjecia bez tekstow i objasnien. W niebieskiem pani Anchanska. Pani Milka esmsuje a Cordi gada z Szu. Mnie nie ma szczesliwie - ja te zdjecia robiwszy. Jesli ktos nie dostal to prosze pisac.. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 00:07 To znaczy, pani Zielona, wlasnie dostalam tytul @, a zdjecia nadal znam z Pani opisu przeczytanego na forum wyzej, bo sie zalaczniki zgubily...:( Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 00:11 Znow wyslalam/ Nie wiem czemu tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa som, som, som 31.07.07, 00:32 w stawie rybecki... :-))) Bardzo pięknie dziękuję. PS. Pani F. - ogonki zaparły mię dech! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 07:16 Przyszlo, doszlo i sie otworzylo, dzieki, pani Zielona! Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 07:44 zielonamysz napisała: > Wyslalam - przepraszam,ze tylko zdjecia bez tekstow i objasnien. > W niebieskiem pani Anchanska. Pani Milka esmsuje a Cordi gada z Szu. Mnie nie m > a > szczesliwie - ja te zdjecia robiwszy. > Jesli ktos nie dostal to prosze pisac.. > > Uprzejmie dziękuję, foty dotarły:) i dementuję, Pani Myszko, że Pani nie ma na zdjęciach - osobiście pstrykałam Pani aparatem w Pani stronę;))) A co ze zdjęciami Pani Fiorki? Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia ups 31.07.07, 07:46 przepraszam Pani Fiorko Pani fotki tez dostałam;)) dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: ups 31.07.07, 09:26 Ale musiala pani niedopstryknąć bo nie ma. Czasem tak bywa. Szkoda,moze bym jakos wygladala jak to na swoim :) Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: ups 31.07.07, 14:31 oooo to szkoda;( widocznie za delikatnie obeszłam się z Pani aparaturą;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: ups 31.07.07, 16:54 Znalazlam wlasnie swoje zdjatko w tym kostiumie com byla, na weselu 2 tyg temu, i powinnam byla dolaczyc ale trudno i juz porozsylalam. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 18:31 zielonamysz napisała: > a Cordi gada z Szu. Mamy zaledwie 50 proc. szasy na właciwe trafienie. Uprasza się naduprzejmiej o doprecyzowanie. Moze byćpoprzez uzupełnienie zdania: "Brunetka w okularach to..." :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: czy ja też mogę Panie - Myszkę i Fiorkę 31.07.07, 19:26 Szu to jest, Szu Szu bardzo powazna akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Ha! 31.07.07, 22:29 Ha! Pani Milko golabek poleciawszy. Toze samo do pana K pana BR i pani Im. Jak ktos jeszcze chca zdjatka to proszem zapotrzebowywac moze jeszcze co w magazynie wygrzebiem. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 08:21 dziekuje, pani Zielona, jeszcze sie nie odkopalam po netowej zapasci, niebawem od@. Poki co wnosze kawe pod czapka i wstrzasnieta wczorajsza lerktura wieczorna (tzw. organów) oddalam sie na czas jakis. PS Wstrzas przezylam, bo z lekury mi wyniklo, ze w ogole nie dbam o siebie! No takie zaniedbanie, cud, ze jeszcze zyje, a ludzie z krzykiem na widok nie uciekaja! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 09:36 Dzieki za kawe, ja tez dzis tu malo podziewam bo mam gosci,zreszta z pani miasta. Ja tez wczoraj wpadlam (w netowa dyskusje) i po niej dzis w depresją. Boli mnie glow od bicia w mur. A tak ladnie sie tu przewekslowalam i dziewiarzylam a w zwiazku ze strajkiem polazlam gdzie nie potrza i mi cisnienie skacze. Najgorsze,ze ja z racji zawodu winnam byc zawodowa optymistką a popadam w pesymizma. Poczytam cos optymistycznego moze. Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 09:43 ojeju, Pnaie chyba bardzo dziś zaburzone bo pomyliły Honoratkę z księgą wychodków..;)) Witam serdecznie, i gdzie to słońce się pytam? Przeciez na urlop idę! Kawą z chęcia też się poczęstuję:) dolewając mleczko tradycyjnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 10:22 Cordi, udanego urlopu już teraz Ci życzę! Słońca, wody, trawki i kilku przystojniaków donoszących drinki z wisienką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 10:43 Tak tak Cordi 0j sie tam zle prowadz!To zawsze warto! A do pani pani Imko- napisze tylko mkne na targ z gosciamy z miasta P Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 11:32 och dziekuję Wam dziewczęta:))) postaram się zrobić co w mojej mocy, żby mi dobrez było;))) jak się uda pocztówkę wyślę;) Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 11:33 ło żesz, ale literówy strzelam.. moje paluchi już się chyba na urlop wybrały.... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 12:14 Podążaj więc za paluchima ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Piątek - sprzątanie grzadek 03.08.07, 13:45 A, to teraz wchodzimy i wychodzimy przez Honoratke, ze z wlasciwym sobie duchem schodow zauwazylam...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Na razie... 04.08.07, 00:01 ... wyobrazam sobie Was li tylko w mojej wyobrazni:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Na razie... 04.08.07, 00:41 Witam Pania Pani Kran. To co? podeslac? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Na razie... 04.08.07, 00:49 Widze ze kolezanki przadki przeda jak szalone nocna pora. Ja nic juz uprzasc nie moge -bezmozgowie . Ale sliczne watki sie kreca az zal za serce chwyta. Ide moze jutro cos wymodze ... Do bra Noc () ziewam.. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Na razie... 04.08.07, 00:42 Pewnie żądasz zdjęć. A widzisz mnie, machającą Ci dobranocnie? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela a w których to wątkach 04.08.07, 10:45 żeście Panie przędły? Bo bym chętnie poczytała... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: a w których to wątkach 04.08.07, 10:51 Koleżanka Zielona miała z pewnością na myśli pajęczyny niedostrzegalne gołem okiem... Albo też optymistycznie przyjęła, że śródnocny odmiauk na Hali świadczy o wzmożonym przędzeniu chałupniczym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: a w których to wątkach 04.08.07, 22:55 Kolezanka Zielona o bzurzeniach i narewkach myslała bug sujac niekiedy. Qurcze! laptop mi bledy krytyczne zwiastuje. Szlag by to i by go.Akurat skonczylam splacac no buks kompletny. Odpowiedz Link Zgłoś