Gość: stefan IP: 195.136.109.* 08.12.01, 19:00 mediamarkt jest centralnie dziadowskim sklepem i ma chujowy internet!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: mediamarkt IP: 195.205.23.* 10.12.01, 20:54 zobacz na: www.direct.sales.pl jest tam porównanie cen z MediaMarkt. Warto zobaczyć.� Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubal Re: mediamarkt IP: 195.212.29.* 08.01.02, 15:46 Oj chyba nie ja kupilem monitor z www.monitor.pl monitorek za 310 zlotych taniej niz w FF (Sony CPD-G220 ) Po na innych modelach tez sporo taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cornelis Re: mediamarkt IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.12.01, 14:53 Nie podoba mi się reklama Mediamarktu. Mówi ona, że kto nie kupuje w mediamarkcie jest idiotą. Tak nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: mediamarkt IP: *.telkab.pl 01.01.02, 16:35 Właśnie ! Gdybyśmy byli w USA pozwałbym ich i milionek w kieszeni ! Tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: mediamarkt IP: 213.77.91.* 02.01.02, 10:59 To jeszcze nic. Bylem przed Swietami w Mediamarkcie w Markach, sluchalem sobie discmana, a tu przed wejsciem podchodzi do mnie ochroniarz i mowi, ze musze oddac swoj sprzet do depozytu. Co Wy na to? Bylem w Mediamarkcie w Niemczech nieraz, tam jest to faktycznie najtanszy sklep z elektronika, ale nigdy sie z czyms takim nie spotkalem. Przeciez takie traktowanie klienta jest po prostu obrazliwe. Zycze im szybkiego bankructwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli Re: mediamarkt IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 03.01.02, 09:35 Gość portalu: Jacek napisał(a): > To jeszcze nic. Bylem przed Swietami w Mediamarkcie w Markach, sluchalem sobie > > discmana, a tu przed wejsciem podchodzi do mnie ochroniarz i mowi, ze musze > oddac swoj sprzet do depozytu. Co Wy na to? > Bylem w Mediamarkcie w Niemczech nieraz, tam jest to faktycznie najtanszy sklep > > z elektronika, ale nigdy sie z czyms takim nie spotkalem. Przeciez takie > traktowanie klienta jest po prostu obrazliwe. Zycze im szybkiego bankructwa. A oddali tego discmana??? Czy trafił do działu sprzedaży!!! pozdrawaki p. Odpowiedz Link Zgłoś