Dodaj do ulubionych

Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie?

09.08.07, 12:19
Coś mi się widzi że taką zabawkę już od dawna posiadać musi większość naszych
rodzimych polityków i stąd właśnie jedynie wytłumaczenie ich zakręcenia;)
Obserwuj wątek
    • krasnov Widziałem głupszą. 09.08.07, 12:46
      Jak dla mnie dawanie dzieciom przybitego jezuska na krzyżu z okazji komunii jest jeszcze głupsze. Toto tutaj chociaż mięśnie szyi wyrabia i nie generuje znieczulicy...
      • Gość: mutant i palnął głupotę, myślę, że to głupota dnia na for IP: *.telprojekt.pl 09.08.07, 15:12
        um
        • tetlian Re: i palnął głupotę, myślę, że to głupota dnia n 09.08.07, 19:35
          Ależ pewnie głowa musi boleć od kręcenia tą zabawką.
        • Gość: matematyk Re: i palnął głupotę, myślę, że to głupota dnia n IP: *.acn.waw.pl 09.08.07, 19:36
          W pełni się z kolesiem zgadzam. O wiele lepsze to od jezuska na krzyżu.
      • Gość: hehe Re: Widziałem głupszą. IP: *.acn.waw.pl 10.08.07, 01:04
        prędzej zwyrodnienia kręgów szyjnych
      • dolortes Re: Widziałem głupszą. 10.08.07, 09:06
        Pan Jezus, równieź ten na medalikach- przybity do krzyża nie jest
        zabawką. Porównywanie Go do choćby nie wiem jakiej super zabawki
        jest co najmniej wyrazem ignorancji spraw wiary.

A co do reklamowanej zabawki- na pewno da się tym sprawdzić czy z
        błędnikiem nie
        ma się żadnych problemów ;)
      • Gość: Kulmegil Re: Widziałem głupszą ^_^ IP: 194.187.183.* 10.08.07, 23:09
        Może i wyrabia mięśnie, ale mózg chyba się uszkadza coś.
        PS Ale widzę, że Pan intensywnie ćwiczysz już :>
        • Gość: Kulmegil To miało być w odp dla "krasnov" alem źle klikł... IP: 194.187.183.* 10.08.07, 23:10
    • srull Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? 09.08.07, 13:04
      Doskonala reklama. Zwlaszcza scena na lodce;)
    • Gość: radus83 Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.net 09.08.07, 13:50
      Andrzej ją miał, Jarosław miał, Lech ją również miał !!!
      Ja też chce !!!
    • Gość: yamabushi nie ma sie z czego smiac IP: *.marketing-house.pl 09.08.07, 13:53
      ta glupia zabawka ma kilkaset (a moze i tysiecy) lat ... kiedys to
      byla bron (bat / ostrze na koncu warkocza) na helmie wojownika ...
      do dzis praktykuje sie (takze jako taniec) np. w Korei
    • Gość: iga Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:15
      to to jest nic, czy ktoś widział gilaki, plastkowy nos ze sztucznym gilem,
      którym można naprzykład rzucić w koleżankę-to chyba do nauki "dobrych manier". A
      pzrecież wymyślamy i produkujemy to my dorośli-gratulacje.
      • Gość: renata beger Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:46
        rzeczywiście sztuczny nos z gilem to przegięcie zdecydowanie...chociaż mnie się
        podoba ale nie chciałabym żeby moje dziecko rzucało sztucznym gile w ludzi.
    • ami_lii Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? 09.08.07, 14:43
      To nie nowość. Kiedyś było coś takiego. Czy oni nie wiedzą że można
      tym czymś komuś ząb wybić??
    • Gość: es Zakaz kręcenia śmigłem IP: 195.116.62.* 09.08.07, 14:53
      powinni tego zabronić :)
      • joxanna Re: Zakaz kręcenia śmigłem 09.08.07, 15:15
        Minutowa reklama! Myślałam, że się zanudzę na śmierć, człowiek przyzwyczaił się
        do połowę krótszych!
    • Gość: sanglant Emm co macie do hula-hop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 15:52
      Zawsze to jakiś wysiłek fizyczny. Kręci się bioderkami to i mięśnie sie ćwiczą. :)
    • Gość: że to lata 50/60 Fajnie zrobiona reklama, fajne ujęcia. IP: 83.238.180.* 09.08.07, 17:00
      Fajnie zrobiona reklama, fajne ujęcia - zwlaszcza, że to lata 50/60
    • xtrin Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? 09.08.07, 18:10
      Bardzo sprawnie zrobiona reklama.

A co do samej zabawki - może nie wygląda to najmądrzej :), ale zabawka sama w
      sobie wcale nie jest taka totalnie durna. Bardzo dobry sposób na ćwiczenie
      koordynacji ruchowej.
    • Gość: pawel Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.leon.com.pl 09.08.07, 21:33
      Super zabawka
    • Gość: pawel Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.leon.com.pl 09.08.07, 21:34
      It's swing - wing
      • Gość: rany... Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: 141.197.14.* 10.08.07, 17:56
        Gość portalu: pawel napisał(a):

> It's swing - wing

It's a.. what ?? :)
    • Gość: Jajco Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.07, 22:10
      O BOŻE !!!
    • norma_dd Dawno temu w KOREI 10.08.07, 08:16
      jeszcze przed narodzeniem swing wing, taki "swing wing" z dłuuuższym ogonkiem
      był bardzo popularny
    • Gość: onomatopej Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.autocom.pl 10.08.07, 08:42
      >Coś mi się widzi że taką zabawkę już od dawna posiadać musi większość naszych
      > rodzimych polityków i stąd właśnie jedynie wytłumaczenie ich zakręcenia;)

myślę że Pan Kwaśniewski miał taką zabawkę. Potem był tak zakręcony iż nie
      wiedział czy ma magistra, chciał tańczyć przed komisją a w Charkowie nawet nie
      mógł ustać na nogach.
      • Gość: Griz Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 09:09
        Właśnie że na odwrót - pan Kwaśniewski nie miał tej zabawki, nie ćwiczył swojej
        równowagi i koordynacji no i potem miał problemy ze staniem w pionie w Charkowie.
    • Gość: On Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.spray.net.pl 10.08.07, 09:15
      Już wiem czym bawili sie w dzieciństwie metalowi gitarzyści ;)
    • rudotka W sam raz dla Gosia Edgara 10.08.07, 09:27
      i Dornia
    • Gość: e1n Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:03
      Szkoda ze na genitalia jeszcze tego nie zalozyli, to by bylo swing wing dopiero ;-)
    • Gość: HC till death machanie bania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:42
      "Swoją drogą, wiemy już skąd się wziął trend na mechaniczne machanie głową na
      koncertach metalowych kapel..."
      ohohohohoh
      "mechaniczne machanie głową" hahahahhahahahhahahaha kompletny imbecyl to pisal
      :D chyba zbyt długo bawił się ta zabawka :D
    • mieszadlo Ahahahah co to ma być? 10.08.07, 11:27
      Banda korków machających głowami. Ten kto wymyślił tę zabawkę powinien trafić na
      przymusowe leczenie w Czarnobylu. Marketingowiec na dekapitację w Kabulu a
      wykonawcy tej piosenki do ToiToi na 20 lat.

Moja głowa...
    • Gość: Gościna Hula Hoop, Wyposażanie domów, gra w Chińczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 11:04
      nie rozwojowe?!?!
      1. rozwój ciała
      2. rozwój wyobraźni
      3. rozwój umysłu!
      KTO TO NAPISAŁ?!
    • Gość: agata Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 23:53

www.3dwhite.pl/?click=95b870c5bc64ed711b836ed7488f5616
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka