konread 09.08.07, 12:19 Coś mi się widzi że taką zabawkę już od dawna posiadać musi większość naszych rodzimych polityków i stąd właśnie jedynie wytłumaczenie ich zakręcenia;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasnov Widziałem głupszą. 09.08.07, 12:46 Jak dla mnie dawanie dzieciom przybitego jezuska na krzyżu z okazji komunii jest jeszcze głupsze. Toto tutaj chociaż mięśnie szyi wyrabia i nie generuje znieczulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant i palnął głupotę, myślę, że to głupota dnia na for IP: *.telprojekt.pl 09.08.07, 15:12 um Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: i palnął głupotę, myślę, że to głupota dnia n 09.08.07, 19:35 Ależ pewnie głowa musi boleć od kręcenia tą zabawką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Re: i palnął głupotę, myślę, że to głupota dnia n IP: *.acn.waw.pl 09.08.07, 19:36 W pełni się z kolesiem zgadzam. O wiele lepsze to od jezuska na krzyżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Widziałem głupszą. IP: *.acn.waw.pl 10.08.07, 01:04 prędzej zwyrodnienia kręgów szyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
dolortes Re: Widziałem głupszą. 10.08.07, 09:06 Pan Jezus, równieź ten na medalikach- przybity do krzyża nie jest zabawką. Porównywanie Go do choćby nie wiem jakiej super zabawki jest co najmniej wyrazem ignorancji spraw wiary. A co do reklamowanej zabawki- na pewno da się tym sprawdzić czy z błędnikiem nie ma się żadnych problemów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulmegil Re: Widziałem głupszą ^_^ IP: 194.187.183.* 10.08.07, 23:09 Może i wyrabia mięśnie, ale mózg chyba się uszkadza coś. PS Ale widzę, że Pan intensywnie ćwiczysz już :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulmegil To miało być w odp dla "krasnov" alem źle klikł... IP: 194.187.183.* 10.08.07, 23:10 Odpowiedz Link Zgłoś
srull Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? 09.08.07, 13:04 Doskonala reklama. Zwlaszcza scena na lodce;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radus83 Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.net 09.08.07, 13:50 Andrzej ją miał, Jarosław miał, Lech ją również miał !!! Ja też chce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yamabushi nie ma sie z czego smiac IP: *.marketing-house.pl 09.08.07, 13:53 ta glupia zabawka ma kilkaset (a moze i tysiecy) lat ... kiedys to byla bron (bat / ostrze na koncu warkocza) na helmie wojownika ... do dzis praktykuje sie (takze jako taniec) np. w Korei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:15 to to jest nic, czy ktoś widział gilaki, plastkowy nos ze sztucznym gilem, którym można naprzykład rzucić w koleżankę-to chyba do nauki "dobrych manier". A pzrecież wymyślamy i produkujemy to my dorośli-gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata beger Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:46 rzeczywiście sztuczny nos z gilem to przegięcie zdecydowanie...chociaż mnie się podoba ale nie chciałabym żeby moje dziecko rzucało sztucznym gile w ludzi. _______________________________ www.efektaxe.pl/galeria/ Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? 09.08.07, 14:43 To nie nowość. Kiedyś było coś takiego. Czy oni nie wiedzą że można tym czymś komuś ząb wybić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Zakaz kręcenia śmigłem IP: 195.116.62.* 09.08.07, 14:53 powinni tego zabronić :) Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: Zakaz kręcenia śmigłem 09.08.07, 15:15 Minutowa reklama! Myślałam, że się zanudzę na śmierć, człowiek przyzwyczaił się do połowę krótszych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanglant Emm co macie do hula-hop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 15:52 Zawsze to jakiś wysiłek fizyczny. Kręci się bioderkami to i mięśnie sie ćwiczą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: że to lata 50/60 Fajnie zrobiona reklama, fajne ujęcia. IP: 83.238.180.* 09.08.07, 17:00 Fajnie zrobiona reklama, fajne ujęcia - zwlaszcza, że to lata 50/60 Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? 09.08.07, 18:10 Bardzo sprawnie zrobiona reklama. A co do samej zabawki - może nie wygląda to najmądrzej :), ale zabawka sama w sobie wcale nie jest taka totalnie durna. Bardzo dobry sposób na ćwiczenie koordynacji ruchowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.leon.com.pl 09.08.07, 21:33 Super zabawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.leon.com.pl 09.08.07, 21:34 It's swing - wing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rany... Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: 141.197.14.* 10.08.07, 17:56 Gość portalu: pawel napisał(a): > It's swing - wing It's a.. what ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajco Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.07, 22:10 O BOŻE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Dawno temu w KOREI 10.08.07, 08:16 jeszcze przed narodzeniem swing wing, taki "swing wing" z dłuuuższym ogonkiem był bardzo popularny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onomatopej Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.autocom.pl 10.08.07, 08:42 >Coś mi się widzi że taką zabawkę już od dawna posiadać musi większość naszych > rodzimych polityków i stąd właśnie jedynie wytłumaczenie ich zakręcenia;) myślę że Pan Kwaśniewski miał taką zabawkę. Potem był tak zakręcony iż nie wiedział czy ma magistra, chciał tańczyć przed komisją a w Charkowie nawet nie mógł ustać na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Griz Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 09:09 Właśnie że na odwrót - pan Kwaśniewski nie miał tej zabawki, nie ćwiczył swojej równowagi i koordynacji no i potem miał problemy ze staniem w pionie w Charkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.spray.net.pl 10.08.07, 09:15 Już wiem czym bawili sie w dzieciństwie metalowi gitarzyści ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e1n Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:03 Szkoda ze na genitalia jeszcze tego nie zalozyli, to by bylo swing wing dopiero ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HC till death machanie bania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:42 "Swoją drogą, wiemy już skąd się wziął trend na mechaniczne machanie głową na koncertach metalowych kapel..." ohohohohoh "mechaniczne machanie głową" hahahahhahahahhahahaha kompletny imbecyl to pisal :D chyba zbyt długo bawił się ta zabawka :D Odpowiedz Link Zgłoś
mieszadlo Ahahahah co to ma być? 10.08.07, 11:27 Banda korków machających głowami. Ten kto wymyślił tę zabawkę powinien trafić na przymusowe leczenie w Czarnobylu. Marketingowiec na dekapitację w Kabulu a wykonawcy tej piosenki do ToiToi na 20 lat. Moja głowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościna Hula Hoop, Wyposażanie domów, gra w Chińczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 11:04 nie rozwojowe?!?! 1. rozwój ciała 2. rozwój wyobraźni 3. rozwój umysłu! KTO TO NAPISAŁ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Widziałeś już najgłupszą zabawkę na świecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 23:53 www.3dwhite.pl/?click=95b870c5bc64ed711b836ed7488f5616 Odpowiedz Link Zgłoś