ajon1 09.07.03, 21:03 No Zbychu noooo !! Panna ekstra ! Niecierpliwie czekam co bedzie na końcu ! O, i przekonałeś się do forumowej galerii ! I obrazki większe Ci wchodzą ! Jest dobrze pzdrawiam Ciebie i pannę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajon1 Re: Panna na obrazku ! 09.07.03, 21:06 ajon1 napisał: > pzdrawiam Ciebie i pannę Byłbym zapomniał tradycyjnie Darz panna ! Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Panna na obrazku ! 09.07.03, 22:55 Oj Panna na obrazku tez mi się podoba - podobno nie skończona jeszcze - więcej poprosze takich panien!!!! darz panna Odpowiedz Link Zgłoś
zby001 Re: Panna na obrazku ! 10.07.03, 09:07 O zdjeciu, prosze (nie o pannie czy technice) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Panna na obrazku ! 10.07.03, 09:13 A ja już myśłałem i wolę o pannie!!!!!!!!!! Zdjęcia owszem niczego sobie, jednak wolę podyskutowac o obiekcie uwiecznionym na zdjęciu!!! hih i hi - oczywiscie jeśli nic nie masz przeciwko temu. Wychodzę z założenia, że skoro dałeś skan do publicznej wiadomości to i można pomówić o Pannie. ps. mam jeszcze takie pytanie - czy ty Zbychu piszesz z Polski? pytam dlatego, gdyż nie używasz polskich liter. Jesli nie z Polski to napisz chociaż skąd jesteś!!! darz panna Odpowiedz Link Zgłoś
zby001 Re: Panna na obrazku ! 10.07.03, 09:24 z ex-wolnego miasta Gdanska. nie uzywam polskich liter z premedytacja. po pierwsze, windows ma (nie wiedziec czemu) klopoty z kodowaniem znakow w ISO 8859-2. po drugie, jedne fora pozwalaja na polskie znaki, inne cos mieszaja i wychodzi kaszanka. tak jest bezpieczniej. nie chce mi sie pamietac, gdzie mozna, a gdzie nie. jesli belkocze, to trudno, mozna mnie zignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Panna na obrazku ! 10.07.03, 09:36 nie nie bełkoczesz!!!! nie o to mi chodziło - tylko myślałem, ze po prostu nie możesz uzywac polskich znaków, gdyż piszesz z zagranicy, ale sprawa się wyjaśniła. Ja tylko w tym sensie pytałem - jak chcesz pisac bez polskich to pisz ja nie mam nic do tego. pozdrawiam - a panna świetna ( w sensie foty).....? i nie tylko .....? hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś