asia7777777 09.10.07, 17:11 Jakie macie propozycje na muzykę do tańca ? Tańczymy nowoczesny . Macie propozycje proszę o piosenki rytmiczne . Z góry dziekuje :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdunia83 Re: Muzyka do tańca 09.10.07, 21:46 wejdx sobie na empik.com i poszukaj jakichśfajnych smoooth jazzowych składanek, dzisiaj byłam i widziałam coś (4 cd) ale zapomniałam tytułu. na pewno w wyszukiwarce znajdziesz:) jak co to zamawiaj przez net to bedziesz miała kilka złotych upustu;) Odpowiedz Link Zgłoś
asia7777777 Re: Muzyka do tańca 13.10.07, 16:52 hmm.potrzebuje tytułu i wykonawcy , bardziej piosenek takich typu darin - step up takie boysowate :P pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
comoxunaxola Re: Muzyka do tańca 13.10.07, 21:16 szukasz czegos hm ... z amerykanskich murzynskich klubow ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Muzyka do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 18:26 Ashley Tisdale-he said she said Ciara- get up Missy elliott prawie wszystkie kawałki J.Lo-do it well beyonce-Green light Samantha Jade-step up ogolnie to wszystkie piosenki ze step upu sa fajne tak do tanczenia wymieniłam ci wszystkie piosenki do ktorych ja kiedys tańczyłam i w sumie fajnie wychodzilo:P Odpowiedz Link Zgłoś