brezly 29.11.07, 08:07 Rozwalilo mnie na dziendobry: pl.youtube.com/watch?v=QZ1DDCBZK3M&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lira_korbowa Re: Tance pracownicze 29.11.07, 08:45 Ojej, jakie to fajne! Bry - m ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tance pracownicze 29.11.07, 08:47 Czesc Liro:-) To ide kawe do termosa zrobic, w takiem razie. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tance pracownicze 29.11.07, 10:15 Bry państwu. Wzdychając głęboko że jak pięknie by mogło być gdyby mogło, czekam na te kawe, bo co, drugom będę parzyć skoro pan Brez robi do termosa? Stawiam karton z mlekiem gdyby kto chętny. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tance pracownicze 29.11.07, 10:16 Tak, mleko chetnie, bo mnie wyniosly karton te krasnoludki co pani wie. I lepiej niech juz nie odnoszom, nie? Pani tu da kubek. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tance pracownicze 29.11.07, 10:21 Prosz kubek, a krasnoludki w żadnym razie niech nie wracajom, w żadnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tance pracownicze 29.11.07, 10:24 W kazdym razie bez mleka. Se je moga zostawic. Pani Aroundowa a pani to by mogla z czym potnaczyc. Ze sterylizatorem jakos gupio, co? To juz z wirowko lepiej, walca np. Ja tak popatrzylem to ewentualnie z wytrzasarka cos modern.. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tance pracownicze 29.11.07, 10:42 Ja panie Brezly to mam tańce zanim do fabryki dojde, z każdym słupkiem przy chodniku, bo slizgawica u nas jakniewiemco. O pługu snieznym jeszcze możnaby pomysleć, o tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tance pracownicze 29.11.07, 10:48 W sklepie sportowem to sie rakiety sniezni pojawili. Po 50 tojro za pare. Ale czy to na lod pomorze, to nie wim. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Tance pracownicze 29.11.07, 13:52 Koparke kochac, kurde jakby maszyne dziewiarska, ktora nieprzewidziala jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Tance pracownicze 04.12.07, 11:18 widze, żem dobrze trafił i na czas. Wiśnióweczkę szwagrowej roboty wyciągam zza pazuchy i dyskretenie do termosa wlewam, co by nie było, że w godzinach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tance pracownicze 04.12.07, 11:26 Czesc Losiu, daj pyska i termosa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Tance pracownicze 04.12.07, 11:40 tak od razu? Może kolega poczeka aż wiśniówka zacznie działać. Bom ja wsydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Tance pracownicze 04.12.07, 21:43 Skoro juz jest OŚ to moze i Pink Panther sie pojawi. Dawno jej tu nie bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś