aanneett 06.12.07, 14:13 w titajmowy w nagłówek? tak co by nowością tchnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 06.12.07, 14:56 Mogę wkleić. Jak ktoś narysuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 06.12.07, 14:56 Propozycje można składać drogą emaliową bądź za pośrednictwem fotoforum i linka. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 17.02.08, 22:23 Kiedy auto w naprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 05.03.08, 06:29 Chcialabym zglosic moja prosbe: moze by tak slynne "Zdjecie z Ralsem"? Chatko, odezwij sie, czekam juz cos okolo 5-6 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 05.03.08, 10:15 Chatka gdzieś niestety zaginęła. Podejrzewam najgorsze... że się ustatkowała :( Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 06.03.08, 01:16 Jednym slowem moje szanse na zobaczenie Ralsa na slynnym zdjeciu zblizaja sie ku zeru...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 06.03.08, 09:30 Nieuchronnie. Chociaż, niewykluczone, że ja mam gdzieś to zdjęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 07.03.08, 07:02 Zmiluj sie, o dobry ojcze(zalozycielu). Ja naprawde juz szosty rok jecze. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 07.03.08, 08:57 Taaaa, tylko gdzie ja je mogłem wsadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 08.03.08, 07:26 Tylko nie mow, ze zaginelo podczas przeprowadzki. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 09.03.08, 22:23 Hmmm... to się mogło zdarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 04:07 oka4 napisała: > Jednym slowem moje szanse na zobaczenie Ralsa na slynnym zdjeciu > zblizaja sie ku zeru...:((( Dysponuje całkiem sporą ilością zdjęć be Ralsa. Tanio odstapię. Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 05:28 Jestem gotowa podjac negocjacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 11:30 oka4 napisała: > Jestem gotowa podjac negocjacje. Jak dla Ciebie, po starej znajomosci, z duzym upustem, a niektore nawet gratis :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 10:54 Też dysponuję niezłą kolekcją zdjęć bez Ralsa. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 11:33 ralston napisał: > Też dysponuję niezłą kolekcją zdjęć bez Ralsa. No nie, zdjecia bez Rolstona od Rolstona... nikt sie na to nie nabierze. Jestem pewien, ze na zdjeciach bez Rolstona, Rolston czai sie gdzies w tle jak Wally w ksiazkach Where is Wally Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 11:41 Może się i czai - ale jak trudno znaleźć! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 11:46 ralston napisał: > Może się i czai - ale jak trudno znaleźć! a jak sie znajdzie.. w koncu ktos placi za zdjecie BEZ Ralsa, wiec musie byc gwarancja, ze go tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 11:56 W sumie co racja to racja. Lepiej nie ryzykować. Zawsze zachodzi pewne prawdopodobieństwo zakrzywienia przestrzeni i ryzyko, że obiektyw wychwyci tego, który stoi z okiem przy celowniku aparatu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 12:02 ralston napisał: > W sumie co racja to racja. Lepiej nie ryzykować. Zawsze zachodzi > pewne prawdopodobieństwo zakrzywienia przestrzeni i ryzyko, że > obiektyw wychwyci tego, który stoi z okiem przy celowniku aparatu :) No to musialoby byc takie niesamowite rybie oko, ktore lapie 360, chyba,ze tak jak mowisz, nastapiloby chwilowe zakrzywienie przestrzeni... ale ile to trzeba by wodki wypic, aby miec taki efekt, ale nawet jesli by sie udalo, to i tak nie zostaloby to na dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 12:26 O aż takim rybim oku nie słyszałem, więc zostaje nam zakrzywienie przestrzeni, względnie C2H5OH w dużych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 12:39 ralston napisał: > O aż takim rybim oku nie słyszałem, więc zostaje nam zakrzywienie > przestrzeni, względnie C2H5OH w dużych ilościach. Pracuje nad tym, ale na oczekiwany efekt, zdrowia nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 12:49 Nigdy nie próbowałem aż tak daleko dojechać. Właściwie to nigdy w życiu się nie zresetowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 12:55 ralston napisał: > Nigdy nie próbowałem aż tak daleko dojechać. Właściwie to nigdy w > życiu się nie zresetowałem :) Ja miałem rożne doświadczenia dosyć ekstremalne, które tylko poświadczyły, ze na dnie dna jest tylko dno. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 12:56 Drugiego dna nie odkryłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 12:59 ralston napisał: > Drugiego dna nie odkryłeś? > Nie ma drugiego dna. Tak na prawdę to nie ma dna. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 13:03 Znaczy że nie można się nigdy aż tak upodlić, żeby nie dało upodlić się bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 13:13 ralston napisał: > Znaczy że nie można się nigdy aż tak upodlić, żeby nie dało upodlić > się bardziej? To moje dno było o niebo, albo cztery nieba wyżej niż dno do których zeszli inni, wiec nie mogę się wypowiadać jako ekspert, ale myślę, ze zawsze jest ścieżka do powrotu na powierzchnie o ile ma się oczy aby ja zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 13:19 Chyba wolę nie sondować. Nie należę do najodważniejszych... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 13:24 ralston napisał: > Chyba wolę nie sondować. Nie należę do najodważniejszych... Chyba nikt nie mówi "teraz sonduje dno", dno z regule cię zastaje... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals, a może wkleisz obrazek jakiś 10.03.08, 14:29 No tak. Trzeba się pilnować... Odpowiedz Link Zgłoś
marcotills Fotke herbatki :-) 10.03.08, 17:11 Moze byc sypana ;-) -- Pozdrawiam OZ Ralsa i wszystkich amatorow herbatki:-) Ahoy! Odpowiedz Link Zgłoś