Dodaj do ulubionych

Top 10: prezenty!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 20:15
o, jaka tendencyjna reklamówka ... w formie reportażu - było w stanach moda na
takie w latach 50'. żal.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaa Re: Top 10: prezenty! IP: *.spray.net.pl 19.12.07, 20:48
      ...i w dodatku takie realistyczne w zestawieniu z informacją, że
      przeciętny Polak wydaje na święta (nie na same prezenty) ok. 300
      zł...
    • Gość: 100 000 fajny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 21:27
      fajne:
      www.allegro.pl/item284782003_100000_pln_podpalka_rozpalka_brykiet_na_kominek_.html
    • Gość: jenn Top 10: prezenty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 22:29
      o tak bardzo realistyczny. nawet zdjęcia nieudane.
    • Gość: gonzo Top 10: prezenty! IP: *.eranet.pl 19.12.07, 23:03
      Chciałbym wydawać na prezenty tylko 300 zyla ;) Wystarczyło, że kupiłem
      dziewczynie telefon i starter tt, coś dla rodziców i już 3 stówki pękły, a to
      nie koniec prezentów...
      • Gość: peter_1000 Re: Top 10: prezenty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 00:39
        Co za wstrętny sponsoring. blee...
        • Gość: Artykuł sponsorowa Artykuł sponsorowany. IP: *.e-wro.net.pl 20.12.07, 01:08
          Artykuł sponsorowany.
          Dziesięcina, każdy dał tylko za 1 prezent i starczyło na artykuł.
          Artykuł sponsorowany.
          Artykuł sponsorowany.
    • Gość: lukas Top 10: prezenty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 09:27
      Co to wogole ma byc?! droga gfazeto widze ze musisz ubiegac sie do podłych,
      tanich chwytów zeby dorobic na reklamach. Przecez te "prezenty" wogole nie maja
      zadnego zwiazku ze swiętami. Prezęt powinien być osobisty, obaroczny jakims
      bagarzem uczuc związanym z obdarowywaną osobą a nie liczbą zer na metce!! Po
      prostu wstyd!!

Poza tym są to chyba najgorsze prezęty jakie byłbym w stanie wymyslic.
    • Gość: wyloguj się A gdzie kamery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 10:55
      Skoro wszyscy wiemy, że gazeta zafundowała nam reklamę, to po co psioczymy?! Mi
      takie artykuły nie przeszkadzają, bo i tak nie ma tego co sam kupuje/dostanę.
      Liczyłem, że może wreszcie pokarzą gdzieś zapowiedziany dla mnie prezent kamerę
      Samsung VP-HMX10C
      Ale widzę, że nasze społeczeństwo jeszcze nie dowiedziało się, o istnieniu kamer.
      • aloale Re: A gdzie kamery? 16.10.13, 16:46
        Fajna strona z kamerami z całego świata :)
        cityzoom360.com
    • Gość: loose Top 10: prezenty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 11:48
      Naprawdę trzeba tyle wydawać na prezenty? Kogo na to stać? Lepiej postawić na
      pomysłowość. Moja siostra dostanie ode mnie w tym roku ręcznie robione kolczyki
      (koszt wyprodukowania - znikomy) i jej ulubioną szminkę lasting finish rimmela
      (11 zł). Do tego pierniczki. Trochę wyobraźni, kasa to nie wszystko.
      • Gość: hella Re: Top 10: prezenty! IP: *.softdesk.com.pl 20.12.07, 12:13
        a jak kogoś na to stać albo nie chce iśc po najmniejszej linii oporu? kolczyki może i są ok (wszystko zależy co kto lubi), ale kupowanie w preznecie pomadki, która w sumie kosztuje grosze i którą obdarowywana sobie pewnie regularnie kupuje niezbyt mi się podoba.

dla mnie prezent to coś, czego obdarowywany pragnie (może nawet nie wie, ze pragnie), ale z różnych powodów sobie nie kupi. (np. w zeszłym roku kupiłam ojcu gorlakę elektryczną - miał taką starą, zabytkową ( z 30lat ma), używal od czasu do czasu i na bank by sobei sam nie kupił, bo zawsze są ważniejsze wydatki niż coś, co jest już w domu, stare bo stare, ale jest i działa. cieszył się jak dziecko jak zobaczył co mu gwiazdor przyniósł :D) nie musi być to coś strasznie drogiego ale nie może byc to coś, co jest dla danej osoby codziennością.

ps. właśnie sobie uświadomiłam, ze w zeszłym roku w sumie wydałam z 800zł na prezenty (włącznie z "prezentem" do domu) i jakoś nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia -cieszę się, ze rzeczy, które sprezentowałam najbiższy służą do dziś :) i żeby nie było, kokosów nie zarabiam - wydakti rozłożyły się w czasie :)
    • Gość: Teresa_Barlik Re: Top 10: prezenty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 14:06
      A ja już mam pomysł na prezent! Kupię mężowi bilet na koncert na który bardzo
      chciał pojechać. Chciałam na festiwal Doc Review, ale jeszcze nie ma w
      sprzedaży, będzie musiał sobie obejrzeć na Planete na jesieni :)
      • Gość: kiciamicia Re: Top 10: prezenty! IP: *.eranet.pl 20.12.07, 15:03
        Gość portalu: Teresa_Barlik napisał(a):

> A ja już mam pomysł na prezent! Kupię mężowi bilet na koncert na który bardzo
        > chciał pojechać.

i to są właśnie fajne prezenty. takie, o których obdarowani marzą, takie, które
        chcieliby dostać.
        ja mojemu mężowi kupiłam na mareno.pl bez piór i skutki uboczne woodiego allena
        i zrobiłam mu koszulkę w allenem. wiem że będzie zachwycony.
        a drogie telefony, zegarki i inne gadżety dobre są dla bogaczy kitórzy już sami
        nie wiedzą co by chcieli.
      • Gość: Janek_D Re: Top 10: prezenty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 13:03
        To byłby świetny prezent, oglądałem filmy z planete dov review i sam chciałbym
        dostać karnet na taki festiwal, szkoda, że nie ma jeszcze ich w sprzedaży, ale
        myślę, że z koncertu też się ucieszy. W każdym bądź razie podsunęłaś mi świetny
        pomysł na prezent dla żony, akurat ma urodziny w kwietniu więc się ucieszy, bo
        też ogląda planete w wolnej chwili..
        • Gość: Janek_D Znalazlem te filmy na dvd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 13:35
          Mam pomysł, może zamiast karnetu możesz mu dać zestaw płyt z dokumentami z
          festiwalu. Co prawda leciały na planete, ale może trafisz w te których nie
          widział jeszcze.
    • Gość: azamen Top 10: prezenty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 13:40
      Moim zdaniem najlepszy prezent to propozycja milego spedzania czasu przy
      ciekawej grze, np: world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35007442
      W dodatku DARMOWEJ:)
      • Gość: agata Re: Top 10: prezenty! IP: *.eranet.pl 28.12.07, 21:35
        ja kupiłam książki w internecie na mareno i wszydstkim bardzo się podobały.
        myślę, że dlatego że trafiłam w gusta mojej rodzinki i każdy dostał coś z
        interesującehj go dziedziny. to pokazuje że prezent nie musi wcale być drogi
        byle podobał się osobied która go dostaje.
    • Gość: pyzia Top 10: prezenty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 12:55
      Dla mnie Mikołaj był bardzo łaskawy - oprócz super dwóch książek,
      dostałam jeszcze fajny tusz loreala i super szminkę rimmel lasting
      finish.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka