Dodaj do ulubionych

rechot nasz codzienny

17.01.08, 19:17
no nie Brezu? ;-)
Obserwuj wątek
    • khadroma Re: rechot nasz codzienny 17.01.08, 19:20
      A gdzie raport z rechotu?;-)
    • brezly Re: rechot nasz codzienny 17.01.08, 19:21
      Odczuwasz to tak samo? :-)
      • immanuela rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:23
        rechotnik?
        Khad, bawi Cię to, co tu piszemy?
        • khadroma Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:24
          Eee, placze piszac...;-)
          • brezly Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:25
            Szukam wlasnie "anarchicznej arachnofobii", tylko nie wiem gdzie ejst.
            A moze to byla anarchoarachnofobia?
            Khad, ja ci czegos jeszcze poszukam, z czego dosc dumny bylem ongi.
            • khadroma Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:29
              Zamieniam sie we wzrok.:-)
              • brezly Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:30
                Jest.
                Co ciekawe Gugiel odmowil znalezienia slowa w sieci :-9
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=43708351&a=43708351
                • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:33
                  ja se też tam mogie luknąc, czy to tylko dla Khad? ;-DDD
                  • brezly Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:33
                    Przeciez sie tam udzielas, no co?

A dla Khadromy mam linke do forum Viki:
                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42178
                    • khadroma Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:40
                      brezly napisał:
                      > A dla Khadromy mam linke do forum Viki:
                      > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42178

A merci beaucoup.:-)
                  • khadroma Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:34
                    Czuj sie Immanuelo jak we swoim watku.;-)
                    • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:35
                      khadroma napisała:

> Czuj sie Immanuelo jak we swoim watku.;-)

A dziękuję uniżenie ;-)))
                      • khadroma Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:39
                        No i dostalam splatania od tego (...)stodonta.
                        • brezly Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:41
                          Jakby mial szyje, to by mial obrozke na niej, co do tego watpliwosci brak, w
                          kazdym razie.
                        • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 19:42
                          bo tu je hala. Tu się splata wątek z osnową.
                          • kanuk Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 17.01.08, 21:49
                            Grzechajcie sie, ale nie grzeszcie. Z Listy do Mateuszjan;-))
                            • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 18.01.08, 18:22
                              a zaśby, Kanuku! My tu niewinni jak dzieci przed konfirmacją ;-)
                              • khadroma Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 18.01.08, 18:25
                                Jam winna. O ciemnoczerwonej klarownej barwie i smaku dojrzewajacych
                                na poludniowym stoku gron.:-)
                                • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 18.01.08, 18:34
                                  a który rocznik? ;-)
                                  • khadroma Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 18.01.08, 18:43
                                    Kolejny dobry.;-)
                                    • kanuk Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 18.01.08, 22:53
                                      Jak kolejny,to...pociag ;-)
                                      • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 01:35
                                        pociąg do wina? A mam! ;-)
                                        • tutti.caputti Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 01:38
                                          Myślałem, że tylko ja sam tu grasuję.
                                          A proszę. Nawet Imaniuel ja tu widuję.
                                          • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 01:46
                                            zdecydowanie nie jestem Imaniuelem.
                                            • tutti.caputti Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 01:54
                                              Będę do Ciebie mówił Madlen.
                                              To jest zdecydowanie żeński, no, ten...
                                              • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 01:57
                                                to jest niegrzeczne zmieniać komuś imię.
                                                • tutti.caputti Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 02:02
                                                  Pieszczotliwie do kogoś mówić,
                                                  to nie znaczy, że imię jego łatwo zgubić.
                                                  • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 02:05
                                                    sorki, ale ja w ogóle nie rozumiem tego zdania.
                                                  • tutti.caputti Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 02:11
                                                    Będę do Ciebie madame zwracał się zatem urzędowo.
                                                    Immanuelo, czy będzie to wtedy przepisowo?
                                                  • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 02:13
                                                    Szczerze? Możesz się do mnie w ogóle nie zwracać.
                                                    Dobranoc.
                                                  • tutti.caputti Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 02:27
                                                    Będę Cię uwodził.
                                                    czy chcesz tego, czy nie.
                                                    Po nenufary będę brodził,
                                                    by skruszyć serce Twe.
                                                  • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 02:40
                                                    dziecko kochane, ile Ty masz lat? Piętnaście? I dorwałeś się do komputera, bo
                                                    rodzice już śpią?
                                                  • tutti.caputti Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 02:44
                                                    O, tak do mnie nie mów Pani.
                                                    Piętnastolatek zabawiałby się chyba grami.
                                                  • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 02:48
                                                    właśnie. To bardzo stosowne zajęcie dla piętnastolatków.
                                                  • tutti.caputti Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 02:46
                                                    Powiedziałem to delikatnie,
                                                    by uszu Twoich nie ranić.
                                                    Mat przemawiał do mnie brutalnie,
                                                    a więc Twoim zdaniem, lat ma bez granic?
                                                  • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 02:49
                                                    co się tak czepiasz Mateusza?
                                                  • tutti.caputti Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 02:58
                                                    O Pani.
                                                    To były niewinne, acz męskie Polaków nocne rozmowy.
                                                    Ale,
                                                    nic mnie tu nie trzyma.
                                                    Ni róża,
                                                    ni butelka wina.
                                                  • immanuela Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 03:00
                                                    idź już, dziecko, spać.
                                                  • tutti.caputti Re: rechoczący grzechotnik, czyli grzechoczący 19.01.08, 03:05
                                                    "Precz z moich oczu.
                                                    Posłucham od razu.
                                                    Precz z mego serca.
                                                    I serce posłucha.
                                                    Precz z mej pamięci.
                                                    Nie.
                                                    Tego rozkazu, moja i Twoja pamięć nie posłucha."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka