Dodaj do ulubionych

Bajki, bajki, bajki!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 13:52
Może to śmieszne, ale jak naprawdę potrzebuję relaksu - oglądam bajki, siedząc
w dresie i objadając się słodyczami :) Ostatnio polubiłam też słuchanie bajek
na audiobookach :) Czy Wy też lubicie takie rozrywki (tradycyjnie
zarezerwowane dla dzieci)? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Janinka Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 12:07
      Ja też lubię bajki! Najfajniesze są te z mojego dzieciństwa na płytach
      winylowych, tyle, że adaptera nie posiadam :( Muszę je sobie przegrać na CD -
      podobno są firmy gdzie można to zrobić. Często kupuję też bajki , które są
      dostępne z gazetami albo szukam sobie w necie. Znalazłam ostatnio na stronie
      fundacji tp bajki nagrane przez polskich aktorów - śliczne :)
      • Gość: Marzycielka Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:29
        na stronie fundacji? - podaj link, bo nie mogę znaleźć :[ A można gdzieć kupić
        płytę z tymi bajkami?

• Gość: muzyka Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 19:57
          moze je licytowac na allegro nawet!
          dzisiaj na forum widzialam dziewczyne, ktora podawala link
          telefondomamy.allegro.pl/
          ja juz licytuje :)
          przeslijcie dalej kochani do kogo sie da
          • Gość: Wow Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 21:59
            Wspaniale - chyba kupię taką płytkę (to znaczy kilka wenflonów). Polecam!
            Polecam! Polecam!
          • Gość: Marzycielka Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 22:47
            Wspaniale! Świetne mają pomysły w tej fundacji i do tego takie, które przynoszą
            konkretne korzyści... poczytałam sobie na ich stronie - teraz wenflony, a poza
            tym ten "telefon do mamy" - to chyba naprawdę ułatwia pobyt w szpitalu maluchom
    • anienia Re: Bajki, bajki, bajki! 21.02.08, 15:39
      Ja też ostatnio odkryłam to, że oglądanie bajek z moim dzieckiem
      dobrze na mnie wpływa :) Ostatnio też dostałam od kolegi płytę DVD z
      najpiękniejszymi miejscami świata, takie widoczki i super podłożona
      muzyka do tego. Rewelacyjny relaks.
      • Gość: Korsyka Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:04
        Ja też lubię oglądać bajki :) Najfajniesze są na Boomerangu :) ALe słuchać też
        lubię - to relaksuje i wycisza. Muszę zerknąć na tę aukcję - może kupię i przy
        okazji pomogę :)
    • zelos Re: Bajki, bajki, bajki! 23.02.08, 22:34
      Uważaj z tym objadaniem się, bo możesz nie znaleźć partnera do innego, wspaniałego relaksu ;)
      • Gość: Manola Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 22:26
        Bez przesady, objadać też się można, byle z głową :) A najlepiej po takiej
        uczcie poćwiczyć :) A co do tych bajek tpsy - dostałam nawet maila z allegro z
        informacją, nieźle nagłaśniają tę akcję :)
        • Gość: Ada Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:42
          Ja też dostałam takiego maila :) I słyszałam nawet reklamę w radio. podobno
          żaden z aktorów nie wziął honorarium :)
          • Gość: hoho Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 23:37
            No jak społecznie, to społecznie - allegfro też się prowizji zrzekło z tego co
            czytalem
    • Gość: jackoooo Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 22:28
      Bajki są w porządku:) Siadamy sobie zawsze w weekend z dziewczyną - sączymy drineczki - ona mojito a ja bacardi z colą i zaśmiewamy się do rozpuku:):):) Normalnie jeden z moich najbardziej relaksujących scenariuszy wieczoru:):):)
      • Gość: E.milia Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.acn.waw.pl 11.03.08, 11:33
        Ja w ogóle lubię wracać do dzieciństwa i rozrywek zarezerwowanych dla dzieci,
        żeby się zrelaksować. Oglądam bajki, czasem przeglądam nawet książeczki dla
        dzieci, albo czytam powieści dla młodzieży ;) No i słucham muzyki z dzieciństwa
        czasami, np fasolek. Lubię też pić bobofruty i jeśc takie kaszki mleczne
        owocowe, np malinowa.
        Oczywiście oprócz tego robię poważne rzeczy i mam dorosłe zainteresowania, a to
        w ramach relaksju i oderwania się.
        Poza tym ja pracuję z dziećmi i bardzo lubię dzieci, ich sposoby widzenia
        świata, ich zabawy, lubię wchodzić z nimi w kontakt.
        • Gość: Alenda Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 20:18
          właściwie nic dodać nic ująć, mogłabym się pod tym podpisac :)
          Dlatego też ta akcja fundacji tp mi się podoba - nie ma to jak połączyć
          przyjemne z pożytecznym :)
    • modliszka24 Re: Bajki, bajki, bajki! 12.03.08, 12:07
      ja też lubię oglądać ładne bajeczki
      • box2007 Owsiak -ten to potrafi się relaksować! 19.04.08, 20:09
        wygadał się w TV że był ostatni w afryce na polowaniu
    • laura.more Re: Bajki, bajki, bajki! 06.05.08, 17:35
      Nie tylko bajki mnie relaksują. Lubię to co magiczne:)
      www.makeit.pl/magazine_article.php?lngArticle=97
    • witamina.log Miłość 10.05.08, 11:37
      Nasz świat jest sztuczny, nierealny, iluzoryczny. Rzeczywistość, to prawda, piękno, dobro - MIŁOŚĆ.
    • prologica Re: Bajki, bajki, bajki! 11.05.08, 17:22
      uwielbiam ogladac bajki z corka.

a do sluchania polecam bajki-grajki... moja corka slucha w tej chiwli na cd tego
      samego, czego ja sluchalam bedac w jej wieku, na plytach winylowych :)))) i
      podoba jej sie tak samo jak mnie, a moze nawet bardziej!! :)
    • Gość: janeczka Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:17
      ja też lubię oglądać bajki. ostatnio kupiłam i oglądałam z moim dzieciem:
      merlin.pl/Alvin-i-wiewiorki_Tim-Hill/browse/product/2,596052.html
      słodkie :D
    • Gość: A.E Re: Bajki, bajki, bajki! IP: *.bredband.comhem.se 03.07.08, 22:03
      Jestem babka po 50-ce i przyznam szczerze,ze bajki sa fantastyczne.Bardzo
      chetnie bym dzis przeczytala bajki Anderssena.Ale nie mam do nich dostepu.
      Mieszkam od wielu lat poza krajem.Pamietam jak bylam dziewczynka i dostawalam
      piekne bajki na gwiazdke od rodzcow i rodziny.To byly dlugie piekne bajki.Nie to
      co dzis.Jakies poczwarowate rysunki i tresc bez sensu.Mam wrazenie,ze dzieci sie
      straszy obecnymi bajkami a nie wyrabja jakas wyobrznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka