brezly 02.03.08, 09:36 To jakby calkiem wessana przez szeroko pojinty Ryal? Bezszubadzie jest smetkiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonamysz Re: A taka np.pani Szubadowa 02.03.08, 10:39 O! wlasnie do szubadzia dzwonilam i sie pytalam co tez szu wessalo. Moze to przed wiosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A taka np.pani Szubadowa 02.03.08, 10:42 I co? Wessalo? Znaczy wiosna na Sz. naszla? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: A taka np.pani Szubadowa 02.03.08, 11:55 My tu Szyici na Szuwiarstwie . Jak Sun_nici do szyci. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A taka np.pani Szubadowa 02.03.08, 11:59 Se tak mysle ze Anglosaksofonom to szczegolnie trudno pojac jak shia moga miec kobiety za takie nic. Nawet jak przyjma ze sunnici rzadko czytajo "The Sun". Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: A taka np.pani Szubadowa 05.03.08, 17:02 ach siem wzruszyłam :-) odliczając kiedy real w końcu puści. Real to nie Royal niestety. i czemu real taki wciągający? nudniejszy mógłby być: śniadanie na trawie, domek w bzach, kopytka w sosie grzybowym i główne zmartwienie w postaci stłuczonego kieliszka od wybrakowanego kompletu. ach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A taka np.pani Szubadowa 05.03.08, 17:07 Dyndobry, dyndobry. Pamieta pani jeszcze o mnie i moich niesmialych pytaniach? :-) Do pani dotarlo ze siem wojenka miedzy Ekwadorem a Kolumbio szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: A taka np.pani Szubadowa 05.03.08, 17:29 pamiętam Panie Brezly i już mnie się wrzody z wyrzutów zrobiły :-( wyłączonam z tego świata jeszcze, dopiero pod koniec marca będę na chodzie gdyż mieu wir wyłączający całkiem wessał :-( Odpowiedz Link Zgłoś