all2 04.09.03, 12:40 ...pieczarkowa już się gotuje. Kto tam jeszcze był bez obiadu? Ania B? Aand? Bułki pewnie już zjedzone... Zgłaszajcie się, bo nie wiem, ile wody dolać ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awee ....a co na drugie ? :) 04.09.03, 12:46 all2 napisała: > ...pieczarkowa już się gotuje. > Kto tam jeszcze był bez obiadu? Ania B? Aand? Bułki pewnie już zjedzone... > Zgłaszajcie się, bo nie wiem, ile wody dolać ;) :)))))))))))) Wczoraj pieczarkowa , dzisiaj pieczarkowa, a jak bedziesz dolewać wody to pewnie i jutro też bedzie pieczarkowa..... All, może dodaj lepiej więcej pieczarek ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ....a co na drugie ? :) 04.09.03, 12:57 Na drugie mogą być pieczarki z pieczarkowej. Wczoraj wcale nie było pieczarkowej, tylko spaghetti - na pierwsze sos, na drugie makaron ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee ...hmm 04.09.03, 13:25 all2 napisała: > Na drugie mogą być pieczarki z pieczarkowej. Hmmm resztki ? :) Dobra, nie będę grymasić, bo okaże się, że na drugie nie mam szans.... > Wczoraj wcale nie było pieczarkowej, tylko spaghetti - na pierwsze sos, na > drugie makaron ;) Tak, tylko że wczoraj to ja jadłam pieczarkową i nawet nie była rozdzielona tylko na dwa dania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ...hmm 04.09.03, 13:36 awee napisała: > Tak, tylko że wczoraj to ja jadłam pieczarkową i nawet nie była rozdzielona > tylko na dwa dania ;) no cóż, brak synchronizacji. Ale jak przyniesiesz ciasto, a Aand puszkę dla kota, to zrobimy pierogi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Ciekawe.... ;) 04.09.03, 14:45 all2 napisała: > no cóż, brak synchronizacji. Ale jak przyniesiesz ciasto, a Aand puszkę dla > kota, to zrobimy pierogi :))) ....czy kot Aanda lubi pierogi ;))) Jak Aand powie, że kot lubi - mozemy zrobić. Inaczej to po co marnować ciasto ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Ciekawe.... ;) 04.09.03, 15:22 awee napisała: > ....czy kot Aanda lubi pierogi ;))) Jak Aand powie, że kot lubi - mozemy > zrobić. Inaczej to po co marnować ciasto ? :)))) Jeśli nie lubi, to z ciasta można zrobić makaron do spaghetti :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: wyjasniamy :) 04.09.03, 15:25 za szybko - chyba z glodu :))) Ani ja ani moj kot grymasni nie jestesmy. Jak nas czestuja to biezemy, dziekujemy i jemy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: wyjasniamy :) 04.09.03, 15:38 ....a po dobrym jedzeniu pewnie koty porządnie mruczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 koty...??? 04.09.03, 15:55 Zaraz, koty się rozmnożyły? Ile ich jest? Miał być jeden! Dolać jeszcze wody do pieczarkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Ojej... 04.09.03, 16:08 all2 napisała: > Zaraz, koty się rozmnożyły? Ile ich jest? Miał być jeden! ...czy to jest własnie owa polska gościnność... ? ;)) > Dolać jeszcze wody do pieczarkowej? Miała być podobno pieczarkowa zupa a nie wodnista... :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Ojej... 04.09.03, 21:47 awee napisała: > ...czy to jest własnie owa polska gościnność... ? ;)) Gościnność gościnnością... tu trzeba tak kombinować, żeby kot był syty i puszka cała ;) > Odpowiedz Link Zgłoś