10.04.08, 12:52
Roman
_____
Love me
Obserwuj wątek
    • zielonamysz Re: π 10.04.08, 18:12
      Ro- man. Ciekawe. I co?
      • brezly Re: π 10.04.08, 18:17
        Piroman, Myszko:-)
        • zielonamysz Re: π 10.04.08, 18:28
          No tak Ja zobaczylam n.
          Ladny debiut...
          • immanuela Re: π 10.04.08, 18:31
            no, ja też widzę n.
            • brezly Re: π 10.04.08, 18:35
              To jest Pi.
              • immanuela Re: π 10.04.08, 18:37
                pi tutaj widać, natomiast na Hali widać n.
                • brezly Re: π 10.04.08, 18:39
                  No, dyskusyjne to.
                  Ale autor/ka chyba to miala na mysli.
                  • immanuela Re: π 10.04.08, 18:41
                    dyskusyjność tematu?
                    • brezly Re: π 10.04.08, 18:45
                      Nie, tego co ten znak pokazue. N czy Pi. Jak tytul Agathy Christie.
                      • immanuela Re: π 10.04.08, 18:49
                        rn czy m?
                      • zielonamysz Re: π 10.04.08, 18:51
                        Widac pi jak diabli ale jak u Agaty gdy sie nie spodziewasz pi to nie widzisz...
                        • brezly Re: π 10.04.08, 18:54
                          Ale musze wam powiedziec ze sie Agatha przytkalem. Przeczytalem w 4-5 lat z
                          30-40 jej kawalkow i juz nie moge dalej. No, wcale. A Hercules mnie denerwuje
                          bufonowatoscia, o!
                          • immanuela Re: π 10.04.08, 18:57
                            zadałam pytanie:
                            rn czy m?
                            • brezly Re: π 10.04.08, 18:58
                              RN. Rzondowa Norma.
                              • immanuela Re: π 10.04.08, 18:59
                                m czy m?
                                • brezly Re: π 10.04.08, 19:02
                                  Teraz nie widze roznicy, Imm.
                                  • immanuela Re: π 10.04.08, 19:05
                                    bo som dwa m. Widać masz dobry wzrok.
                                    • brezly Re: π 10.04.08, 19:06
                                      Taki niezly, Tylko na krotkie i na dlugie slaby.
                                      • immanuela Re: π 10.04.08, 19:09
                                        zastanawiam się, kiedy będę musiała sobie sprawić okulary. Na razie (odpukać)
                                        jeszcze nie.
                                        pozdrawiam
                                        Irnrna
                                        • brezly Re: π 10.04.08, 19:13
                                          IRNRNA.

Iranska Agencja Prasowa?
                                          • immanuela Re: π 10.04.08, 19:18
                                            no teraz było widać wyraźnie. Irańska Numerologia Naskalna.
                                            • immanuela swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:21
                                              czy Garbon tu jeszcze przyjdzie.
                                              • brezly Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:23
                                                Nie wiem. Niczego bym nie obstawial. Nick jest Calkiem Nowy.
                                                • immanuela Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:25
                                                  widzę, że nowy, ale że całkiem?
                                                  • brezly Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:27
                                                    No, bezwpisowy wg wyszukiwarki.
                                                  • immanuela Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:29
                                                    Brezu jesteś tajnym agętem? :-)))
                                                  • brezly Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:31
                                                    Jawnym. Bialy wywiad.
                                                  • immanuela Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:42
                                                    Ale szuja mnie rozwaliła, no nie?
                                                  • brezly Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:44
                                                    Ze jak?
                                                  • immanuela Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:45
                                                    no szuja, poderżniętam jak ta tuja ;-)
                                                  • brezly Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:47
                                                    Aha, ta co Matya nadala?
                                                  • immanuela Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:49
                                                    no, Takiego Kabaretu to już nie będzie :-(
                                                  • brezly Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:50
                                                    Oh, tak. Znalezc ci cos na Jutubie ichniego?
                                                  • immanuela Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:52
                                                    no :-)
                                                  • brezly Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:55
                                                    Zacznijmy ab ovo:
                                                    www.youtube.com/watch?v=HcM1Xo0fk3c
                                                  • brezly Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 19:56
                                                    www.youtube.com/watch?v=VxVOZEcf9PY&feature=related
                                                  • immanuela Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 20:02
                                                    o w mordę kapturka! Tego nie znałam :-D
                                                  • brezly Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 20:03
                                                    A to?
                                                    www.youtube.com/watch?v=dFttaXuC0BM&feature=related
                                                  • immanuela Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 20:06
                                                    no to to znam, to klasyka :-)
                                                  • brezly Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 20:07
                                                    Aha?
                                                    www.youtube.com/watch?v=NBKlYMgBrjM
                                                  • immanuela Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 20:13
                                                    no tego nie :-DDD
                                                  • brezly Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 20:15
                                                    No tu jest super-hit:
                                                    www.youtube.com/watch?v=FMO4Oqg0Cb0&feature=related
                                                    A ja ide zerowac, bo w Afryce juz noc. Pa!
                                                  • immanuela Re: swojom drogom się zastanawiam 10.04.08, 20:16
                                                    toczymsie!
                                            • kanuk Re: π 17.04.08, 17:45
                                              Czy Greta πła
                                              do jakiegoś konkretnego Romana?
                                              Ba ja ,na przykład, niepalący jestem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka