IP: *.* 18.12.02, 17:27
Mam iść z dzieckiem do ortopedy, na pierwszą wizytę (badanie stawów biodrowych ). niestety dawno już nie byłam inie wiem, co się dzieje. Lekarka poleciła mi Niekłańską,co o tym sądzicie? Czy znacie jakieś przyjazne i dobre miejsce ? Dziękuję za informacje.Marzena
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: ortopeda IP: *.* 18.12.02, 22:25
      Cześć,ja mam dwie córeczki i teraz już chodzę z nimi do ortopedy tylko prywatnie. Mój sprawdzony ortopeda to dr Szymanek i przyjmuje w przychodni prywatnej Antis na Ursynowie (Kabatach), tel.649 33 43, ul.Lokajskiego 14, wizyta kosztuje ok 70 zł i do tego 60 za USG, które on też wykonuje. Jest to miły człowiek, fachowiec i z podejściem do dzieci. Jeśli chcesz państwowo, to może być też szpital na Lindleya 4(centrum), centrala:621 02 41, termin umówienia się jest miesięczny, ale w gabinecie jest USG i lekarze wykonują badanie od ręki. Często bowiem zdarza się, że państwowy ortopeda dziecięcy nie ma USG w przychodni i dzieciak ma potrójny stres: 1=badanie ort. + 1=USG gdzie indziej+ 1= znowu ort., bo musi obejrzeć zdjęcie.Pozdrawiam,W.
      • Gość: mader1 Re: ortopeda IP: *.* 23.12.02, 18:40
        Bardzo dziękuję ! Przepraszam, że nie odpisywałam, ale miałam trochę problemów ze zdrowiem maluszka - utrzymująca się żółtaczka. Dzięki serdeczne. Pozdrawiam.Marzena
    • Gość: jl101 Re: ortopeda IP: *.* 16.01.03, 00:27
      dziewczyny polecam chirurga-ortopede dzieciecego. pan byl ordynatorem na nieklanskiej chyba. podobno najlepszy, napisal ksiazke o ortopedii dzieciecej. nazywa sie okłot i przyjmuje na czerniakowskiej 26b, gdzies posialam numer telefonu. polecil mi go chirurg dzieciecy wiec informacja pewna. bylam z synkiem u niego na wizycie i jestem bardzo zadowolona i zdziwiona przy okazji, bo to pierwszy lekarz od krotego uslyszalam: "tylko nie dac dziecka badac" chodzilo o rtg i usg itd. wade u mojego synka stwierdzil przy zwyklym badaniu a lekarz w medicoverze dwie wizyty sie zastanawial, nic nie wymysli, badal w zlym miejscu (!) i dal tone skierowan :) a tytul doktorski i dwie specjalizacje.pozdrawiam justyna
      • Gość: jaha Re: ortopeda IP: *.* 18.01.03, 18:22
        dolaczam sie i plecam, tel. 8400434aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka