Gość: aga IP: 83.18.6.* 11.04.08, 22:56 rozwijanie własnych zainteresowań Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
massagewarsaw <a href="http://massagethai.info" target="_blank">massagethai. 19.04.08, 13:27 joga Odpowiedz Link Zgłoś
hobbema Re: sposoby na relaks 29.05.08, 17:02 a gdzie tam ;) najlepszy relaks to zdecydowanie na fotelach fatty ---> www.fatty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: sposoby na relaks 02.06.08, 12:50 dla mnie długą aromatyczna kapiel, koniecznie z pilingiem i balsamem do ciała o orzeźwiającym zapach. ostatnio taki nabyłam, dawno nie zachwycił mnie tak żaden zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
mak-ler Re: sposoby na relaks 02.06.08, 14:40 Ja zrobiłem wczoraj żonie i sobie w domu relaks... w postaci domowego SPA. Dzieci wysłaliśmy do babci, zapaliliśmy świeczki i oczywiście napełniliśmy wannę wodą :) Zachęcam, naprawdę nie opyla się wyjeżdzać i płacić, jak można w domu sobie taki nastrój zrobić. Cały opis: www.kobieta.pl/uroda/twarz-i-cialo/zobacz/artykul/twoje-domowe-spa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalunaaaaaa! Re: sposoby na relaks IP: *.chello.pl 03.06.08, 12:28 relaks- kapiel i balsam do ciałka :) ostatnio o owocowym zapachu najlepiej. Na lato jest świetny dove- zielony z nowej serii go fresh, bo jest z dodatkiem mięty i delikatnie chłodzi. Ja smaruje łydki, bo po całym dniu w taki upał należy im się chwila uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mak-ler Re: sposoby na relaks 03.06.08, 18:13 tak, masz rację balsamy są boskie :D Wygładzający len i Odmładzający jedwab są najlepsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
anneau Re: sposoby na relaks 03.06.08, 22:46 Najpierw peeling do ciała: oliwa z oliwek + cukier brązowy + olejek do mycia nivea (lub dowolne szlachetne mydło w płynie) - wsmarowane w całe ciało. Potem mleczko nawilżające na całe ciało. Potem lampka wina + dobry film na dvd + spanie (co najmniej 8 godzin - co przy dwójce dzieci i internecie jest szczególnie trudne :)))) ale jeżeli cały "pakiet" się uda - następnego dnia czuję się jak nowo narodzona :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: sposoby na relaks 04.06.08, 08:31 ja też spróbowałam nowego balsamu i żelu pod prysznic z tej serii dove go fresh. oba mam o zapachu świeżego ogórka i herbaty zielonej...boski zapach. doznania zapachowe na wysokim poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mak-ler Re: sposoby na relaks 18.06.08, 19:08 zielony ogórek nie pasuje wg mnie do spa i relaksu ;-) wolę bardziej egzotyczne doznania i zapachy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: sposoby na relaks 24.06.08, 22:28 oj nie powiedziałabym... ten zapach odórka i zielonej herbaty z dove jest naprawdę świetny. to jest właśnie dla mnie jak najbardziej egzotyczny zapach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mak-ler Re: sposoby na relaks 25.06.08, 12:25 skoro nalegasz ;) przejdę się do kosmetycznego i powącham :) może wprowadzi mnie w dobry nastrój w ten gorący dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GretaG Re: sposoby na relaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 12:38 Książki...Nic tak nie relaksuje, jak jakaś ciekawa opowieść przeczytana popołudniem w fotelu:) teraz sobie Bridę Coelho czytam i za każdym posiedzeniem mi się humor poprawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynka Re: sposoby na relaks IP: *.aster.pl 25.06.08, 13:17 Dla mnie gorąca kąpiel i dobra książka to najlepsze sposoby na relaks. A jak chcę sobie zrobić przerwę w pracy i nie mogę wstać od komputera- włączam sobie jakąś dobrą muzykę. Ostatnio odkryłam zalety radia internetowego- np. ostatnio słuchałam tej stacji www.polskalive.com.pl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sposoby na relaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:30 ja chyba jestem jakaś inna..bo mnie wycisza sprzątanie w pokoju i mycie samochodu, latem natomiast lubie wieczorem siedzieć w ogrodzie i rozmyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk-lomi Re: sposoby na relaks 30.06.08, 20:23 A mnie nic tak nie relaksuje, jak zrobienie dobrego masażu komuś innemu. Serio, serio - trochę muzyki, klimatu, uwagi poświęconej drugiej osobie i potem chwila luźnej rozmowy. Ot.. każdy ma swoje upodobania... chociaż dobrą kąpielą też nie pogardzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzynek Re: sposoby na relaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 09:57 Witam :) Polecam fajną stronkę ze specjalnymi dźwiękami o działaniu relaksacyjnym i nie tylko. Wszystko działa bezpośrednio ze strony. www.synchro.vveb.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aimm Re: sposoby na relaks 18.10.08, 17:04 Dobra książka, przebywanie wśród zieleni, spacer w lesie, szklanka mocnej gorącej herbaty, zamyślenie - o czymś pięknym - to są moje sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
januszmieciegej Re: sposoby na relaks 23.10.08, 15:04 Gość portalu: aga napisał(a): > rozwijanie własnych zainteresowań i walenie konia Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_karina Re: sposoby na relaks 14.11.08, 20:13 ostatnio siegnęłam takiego doła że nic mi nastroju nie poprawia,chwilowo sie czuje OK jak jade gdzies autem aby wyjśc tylko z domu.Musze sie wziąśc w garsc.Relaks to napewno wspolne chwile z moim facetem,niestety teraz to nie realne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda.bet Re: sposoby na relaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 18:36 Dla mnie kąpiel, w pianie, czasem z kieliszkiem wina, i dobra lektura, ale ksiązek w wannie nie czytam, bo boję się je utopić i zniszczyć, więc w wannie czytam gazety, ostatnio Bluszcz i historię rodziny Małgorzaty Niezabitowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kma-ja Re: sposoby na relaks 25.11.08, 18:00 niestety zakupy, zakupy i jeszcze raz zakupy i to w internecie... mam nadzieję, ze się kiedyś nie natnę, ale na razie nieźle mi idzie. Na allegro relaksuję się w soboty a na intymna.pl w poniedziałki i środy ;) a później z mężem w tym co mam z intymnej na sobie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: sposoby na relaks IP: *.aster.pl 27.11.08, 16:31 Wiem o czym piszesz .Sama tez tak robie.Tylko ze jeszcze nie odważyłam sie kupic bielizny na intymna.pl Rozmiarówka zgadza sie z ta rzeczywista? Odpowiedz Link Zgłoś
kma-ja Re: sposoby na relaks 29.11.08, 19:14 tak jak piszę - jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Noszę standardowe 80C i chociażby na intymna wybór mam przeogromny. Raczej nie zaglądam do tabeli ale jest dość szeroka, więc jak się dobrze pomierzysz to myślę że będzie pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirelka Re: sposoby na relaks IP: *.aster.pl 01.12.08, 16:08 A ja poszukuje takiej bielizny która troszke optycznie pomniejszy mój biust....mam straszny problem.Jest taka na wspomnianej intymnej.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
sebum87 Re: sposoby na relaks 26.11.08, 16:06 Jak dla mnie nie ma nic bardziej relaksującego jak grzane wino;) no ew do tego jakieś coś słodkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasfilm Re: sposoby na relaks 26.11.08, 16:16 jak w leże- piersi:D www.youtube.com/watch?v=r2UOcrXcOMs leżę, leżę...żygam jajkiem w majonezie...i kieeeełbasą:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
opychacz Re: sposoby na relaks 26.11.08, 16:34 BLEEEEEE!!!!! grzane wino:/ Jedyne co lubie grzane to piwo z goździkami, ale to też sporadycznie...najlepiej jak w kawałku zespołu filter: YOU GOT YOURSELF A NICE COLD BEER, AND YOU FEEL...A...OK:) Odpowiedz Link Zgłoś
yangyong Re: sposoby na relaks 26.11.08, 16:46 OOO! Ja też grzańca lubię! A w sumie idealny sposób na relaks to: ponownienarodzony.blox.pl/2008/11/Jesienna-depresja.html czyli baraszkowanie, grzaniec i głupia komedia! Zestaw idealny Odpowiedz Link Zgłoś
kumbia Re: sposoby na relaks 27.11.08, 09:42 czy dla karzdego relaks kojarzy sie z alkocholem? sa inne sposoby...morzna sie nie wiem...spotkac z dziewczyna na obiedzie albo cus Odpowiedz Link Zgłoś
teslayu Re: sposoby na relaks 27.11.08, 11:48 a potem wychlać wińsko i do wyra:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
m.dawid Re: sposoby na relaks 26.11.08, 16:12 Kąpiel, książka, ciepły mięciutki szlafrok, grzane wino z gożdzikami, czekoladki, no i jeszcze może mały masaż.... Rozmarzyłam się! Odpowiedz Link Zgłoś
marudek_08 Re: sposoby na relaks 29.11.08, 16:49 to zalezy od stopnia zmeczenia i humoru, ale ze ostatnio urzadzam dom to lubie kupic sobie jakis prezent do domu tak dosc pragmatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
brozek_2008 Re: sposoby na relaks 30.11.08, 21:06 fajna strona, spodobal mi sie dzial prezent dla niego cos swojej polowce wybiore :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evamane Re: sposoby na relaks 11.12.08, 15:45 Polecam kilka swoich sposobów na relaks: długie spacery..najlepiej leśnymi ścieżkami, bosymi stopami po piasku najlepiej z widokiem na wodę.. a tak mniej lirycznie to basen, sauna, jaccuzi:) e. Odpowiedz Link Zgłoś