adziunia 18.09.05, 10:44 Co myslicie o tym imieniu? Mi sie podoba chociaz sama nie wiem dlaczego Ostatnio jakos ciagnie mnie na wschod ;P Wg skarbczyka imion zdrobnienia to Micha (no comment) i Micia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja_mniam Re: Demetria 18.09.05, 11:32 Demetria to moje pierwsze sieciowe imię Zaskoczyłas mnie zdrobnieniami. Mnie zdrabniaja zazwyczaj - Demi. A wiesz, ze wedlug Rymuta w Polsce nie ma ani jednej oficjalnej Demetrii? Gdybym miała córke, to moze by była Chociaz z drugiej strony za bardzo by nam sie w rodzinie mylilo (bo nawet mąż tak do mnie czasem mowi). Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Demetria 18.09.05, 12:06 No tak zapomnialam dopisac Demi Zdziwilo mnie ze nie ma zadnej Demetrii w Polsce! Jest tyle dziwacznych imion, a na to nikt nie wpadl Mam zamiar tak nazwac moje wirtualne babe Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja_mniam Re: Demetria 18.09.05, 16:29 Wirtualne dziecko? A coz to za wynalazek? Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Demetria 18.09.05, 18:08 Hehehe www.grzenda.art.pl ale chwilowo nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Demetria 20.09.05, 19:17 Demetria i Demi jako zdrobnienie ładne,ale Micha i Micia?Zupełnie nie pasują i są wstrętne! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Demetria 17.02.06, 14:09 Micia jako zdrobnienie od Demetrii bardzo mi sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Demetria 17.02.06, 15:41 Znalam jedna Demetrie,ale byla to siostra zakonna,wiec pewnie i imie zakonne.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś