Gość: paola IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 11:06 Szukam namiarów ma księdza, zakonnika, który wysyła SMS-y z treściami religijnymi, myśli,cytaty na każdy dzień. Pomocy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiaba Re: Ewangelizacja przez SMS-y IP: *.terminus.pl 05.02.02, 20:52 Chyba coś takiego widziałam, sprawdź www.jezus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Ewangelizacja przez SMS-y IP: 193.0.117.* 22.02.02, 15:31 Czy wy nie macie nic lepszego do roboty? Za duzo wolnego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl Re: Ewangelizacja przez SMS-y IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.02.02, 20:43 ...? dlaczego uważasz, że to głupie? mnie też się taki pomysł podoba i sama bym z niego skorzystała. Uważam,że to całkiem fajny pomysł dostawać do dziennie inną "złotą myśl" albo np. fragment z Pisma Świętego. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul SMSy IP: 193.0.117.* 26.02.02, 13:45 Jezeli chcesz w ten sposob sponsorowac TPSA, siec komorkowa itp. to lepiej od razu zrobic nadplate! Nikomu nie odmawiam prawa do robienia glupot, ale ja wolalbym sam sobie przeczytac ksiazke, niz placic komus, zeby mi przysylal jej fragmenty przez telefon. Swiat jest dziwny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaba Re: SMSy IP: *.terminus.pl 01.03.02, 21:03 To gdzie ci przysłać biblię? Odpowiedz Link Zgłoś