amityr 05.05.13, 13:43 http://<a href="youtu.be/KRqGQYwq2-Y[/video]" target="_blank" rel="nofollow">youtu.be/KRqGQYwq2-Y Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: Bym zapomniał 05.05.13, 16:35 Jego śmieszy, bo on ma ten rodzaj humoru: Stanisław Grzesiuk - Nie Masz Cwaniaka Nad Warszawiaka A w tradycji rodzinnej taki sposób reakcji: STEPOWSKI JAREMA -_Taksowkarz Warszawski -_ Odpowiedz Link
stedo Re: Bym zapomniał 05.05.13, 18:46 P.SW. Chyba pomyliłam tożsamości. Takim Warszawiakiem z krwi i kości to jest ten drugi kontestujący. A Amityr chyba nie. On chyba Łodzianin. A mimo to jakże podobni mentalnie. Odpowiedz Link
anoagata Re: Bym zapomniał 05.05.13, 19:00 stedo napisała: > P.SW. Chyba pomyliłam tożsamości. Takim Warszawiakiem z krwi i kości to jest te > n drugi kontestujący. A Amityr chyba nie. On chyba Łodzianin. A mimo to jakże p > odobni mentalnie. Może UN i Łodzianin,brałam pod uwagę że Kaszub,bo tak nie cierpi Tuska. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Bym zapomniał 05.05.13, 19:14 Jedni nie cierpią Tuska inni nie cierpią Jarosława. Czy to źle ? czy raczej norma w krajach budujących system demokratyczny że nie ma politycznej i medialnej jednomyślności i poprawności którą na różnych forach wielu próbuje wymuszać grożąc nawet i używając bana. Komuna i zapędy totalitarne wciąż w głowie i w sercu u nich ? na to wygląda Odpowiedz Link