Dodaj do ulubionych

wio sennie

24.05.08, 17:28

Obserwuj wątek
    • immanuela gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 18:16
      teraz ludzie jak te sobki siedzą, każdy przed swoim laptopem.
      • immanuela Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 18:17
        aha, zapomniałam linki:
        pl.youtube.com/watch?v=1SuyxX4lQBo&feature=related
        • czajnik40 Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 19:44
          onieeeeee! cudne ! :)
          P.S. nie posiadam laptopa :))))))))))))spychamy sie z kreconego krzeselka w
          trojke co chwile :)
          • brezly Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 19:50
            Entuzjazm tamtych lat ulotnil sie jak sen jaki zloty przy probie poplywania dzis
            w morzu. Trwala okolo 24 sekund. P. siedziala minute,
          • audrey.h Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 20:26
            również nie posiadam, a męczę się siedząc na podłodze, bo brak odpowiedniego biurka kompiuterowego i monitor na taborecie tymczasowo przycupnął ;)
            • brezly Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:15
              Witaj tu, Odri.

Juz raz to wlepialem, ale na optymizm nigdy za pozno.
              joork.wrzuta.pl/audio/3PgQn8MZKi/zlote_przeboje_socjalizmu_-_21._ojra_ech
              • audrey.h Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:21

> <a href="joork.wrzuta.pl (...)

ależ to urokliwe Brez :)))
                nie mam co prawda prawa większości tych pieśni pamiętać, ale czasem
                obije się która o uszy. A ta to nigdy :)
                • brezly Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:24
                  No... ja mam plyte "Przeboje socjalizmu".
                  Zerknij tu jeszcze:

www.historycy.org/index.php?showtopic=7774
                  PS. To jest kompozycja Szpilmana.

• audrey.h Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:34
                    aż mi coś w gardle nieokreślonego (zalążek ni to rechotu ni to płaczu) staje na frazę 'dobry, serdeczny uśmiech Stalina'... Niepodobna, niepodobna, że taki tekst powstał i jemu pokrewne.

jak tam noga dziecięcia?
                    • brezly Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:35
                      Bylim w szpitalu za rogiem, zaszyli, teraz jest rodzaj pewnej dumy :-)
                      I nacisk na uczestnictwo w drinku.
                      • audrey.h Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:50
                        potem będzie jeszcze oczywiście duma z blizny :)
                        • brezly Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:52
                          Ano :-)
                      • czajnik40 Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 22:03
                        oje, brezlu, usciskaj :(
                        • ewakurz Re: wio sennie 26.05.08, 00:58
                          Senny furman po sennym zadku parzystokopytnego trzasnal, i cala kurzowe
                          koromyslo, podspiewujac patriotyczne piosenki zamiast kolacji, przydlugim
                          dresikiem powiewajac niczem flaga, przemierza apartamenty w kierunku skrzydla,
                          co sie tam prycza znajduje.

W ramach koncepcji ablucji wie czornych:

www.hana-ess.eu.dodea.edu/activities/video/dog_screen_clean.swf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka