immanuela gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 18:16 teraz ludzie jak te sobki siedzą, każdy przed swoim laptopem. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 18:17 aha, zapomniałam linki: pl.youtube.com/watch?v=1SuyxX4lQBo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik40 Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 19:44 onieeeeee! cudne ! :) P.S. nie posiadam laptopa :))))))))))))spychamy sie z kreconego krzeselka w trojke co chwile :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 19:50 Entuzjazm tamtych lat ulotnil sie jak sen jaki zloty przy probie poplywania dzis w morzu. Trwala okolo 24 sekund. P. siedziala minute, Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 20:26 również nie posiadam, a męczę się siedząc na podłodze, bo brak odpowiedniego biurka kompiuterowego i monitor na taborecie tymczasowo przycupnął ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:15 Witaj tu, Odri. Juz raz to wlepialem, ale na optymizm nigdy za pozno. joork.wrzuta.pl/audio/3PgQn8MZKi/zlote_przeboje_socjalizmu_-_21._ojra_ech Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:21 > <a href="joork.wrzuta.pl (...) ależ to urokliwe Brez :))) nie mam co prawda prawa większości tych pieśni pamiętać, ale czasem obije się która o uszy. A ta to nigdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:24 No... ja mam plyte "Przeboje socjalizmu". Zerknij tu jeszcze: www.historycy.org/index.php?showtopic=7774 PS. To jest kompozycja Szpilmana. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:34 aż mi coś w gardle nieokreślonego (zalążek ni to rechotu ni to płaczu) staje na frazę 'dobry, serdeczny uśmiech Stalina'... Niepodobna, niepodobna, że taki tekst powstał i jemu pokrewne. jak tam noga dziecięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:35 Bylim w szpitalu za rogiem, zaszyli, teraz jest rodzaj pewnej dumy :-) I nacisk na uczestnictwo w drinku. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 21:50 potem będzie jeszcze oczywiście duma z blizny :) Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik40 Re: gdzie się podział entuzjazm tamtych lat ;-) 24.05.08, 22:03 oje, brezlu, usciskaj :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: wio sennie 26.05.08, 00:58 Senny furman po sennym zadku parzystokopytnego trzasnal, i cala kurzowe koromyslo, podspiewujac patriotyczne piosenki zamiast kolacji, przydlugim dresikiem powiewajac niczem flaga, przemierza apartamenty w kierunku skrzydla, co sie tam prycza znajduje. W ramach koncepcji ablucji wie czornych: www.hana-ess.eu.dodea.edu/activities/video/dog_screen_clean.swf Odpowiedz Link Zgłoś