tuptush Re: Tuptush 07.12.03, 18:58 Witka Aand:)) Przepraszam ze dopiero teraz, ale nie wiedzialem ze jest taki watek:)) A tak w ogole to skad wiesz ze studiuje na medycynie?:D Pozdrowka P.S. Na tym forum pisze tez jako Conveyor. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Silvanca 16.11.03, 23:10 Przywitanie już co prawda nastąpiło. ale żeby tradycji stało się zadość - witam i na tym wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvanca Re: Silvanca 17.11.03, 00:10 zięx zięx :D ralston napisał: > Przywitanie już co prawda nastąpiło. ale żeby tradycji stało się zadość - > witam i na tym wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Ada296 19.11.03, 11:41 Witamy na Tea Time. Kawa wystygła a Pani zniknęła... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Paulina46, Kitfe 21.11.03, 12:19 Witamy na Tea Time. Zapraszamy częściej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Motyw-jazzowy 22.11.03, 22:44 Witamy Koleżankę. Zapraszamy na dłużej, niż jeden odcisk swego bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Kalisia 26.11.03, 23:01 Kalisia z nami jest od dzisiaj. Witamy, herbatki nalewamy. Odpowiedz Link Zgłoś
spetz Re: Spetz, swach 27.11.03, 14:29 ralston napisał: > Witam na Tea Time. Dzien Doberek Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Winkle 27.11.03, 19:22 Witamy kolejną Foremkę. Zapraszamy na herbatkę. Jak nie ma nikogo - można częstować się samemu. Stoi w szafce przy okapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
winkle Re: Winkle 28.11.03, 13:04 Dziękuję za zaproszenie. Hebatka nieco gorąca...,ale nic to. Witam wszystkie Formy, Foremki i Forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Dorota_Anna 27.11.03, 22:48 Mamy setnego uczestnika! Przynajmniej według ralstonowych wyliczeń. Tu chciałbym uspokoić Awee - tak, tym razem przy liczeniu wziąłem pod uwagę Marata :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Seguee witaj :) 28.11.03, 09:05 101 to dobry numer, a po herbatę powitalną to do Ralstona.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
seguee Re: Seguee witaj :) 28.11.03, 09:25 Dziękuję (ukłon) i witam wszystkich jeszcze raz :-). Herbatę zaś ostatnio zdradzam na rzecz mieszanek owocowych. Jak ktoś ma ochotę na owoce leśne czy malinową, to proszę przygotować kubeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Seguee witaj :) 28.11.03, 09:35 seguee napisała: > Dziękuję (ukłon) i witam wszystkich jeszcze raz :-). Herbatę zaś ostatnio > zdradzam na rzecz mieszanek owocowych. Jak ktoś ma ochotę na owoce leśne czy > malinową, to proszę przygotować kubeczki. Nadstawiam kubeczek po malinową, bo coś mi katar zaczyna dokuczać a naleweczka z pigwy dopiero na święta będzie gotowa... Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Conveyor 07.12.03, 19:04 Witka Ralston:))) Dzieki za powitanie, sorki ze dopiero ale nie zauwazylem watku:)) Pozdrowka P.S. na forum wystepuje tez jako Tuptush Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Conveyor 08.12.03, 11:08 conveyor napisał: > P.S. na forum wystepuje tez jako Tuptush To takie dwa w jednym czy jeden w dwóch ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Conveyor 08.12.03, 17:04 To rozdwojenie jazni, jak dr Jekyll i mr Hyde... ja juz tak mam i bedziecie musieli mnie polubic :))) Czujcie sie ostrzezeni... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Conveyor 08.12.03, 22:34 conveyor napisał: > To rozdwojenie jazni, jak dr Jekyll i mr Hyde... ja juz tak mam i bedziecie > musieli mnie polubic :))) Czujcie sie ostrzezeni... :)) A to nie tylko Ty tak masz....:) Swoją drogą to słowo "Tuptush" kojarzy mi się z jeżem. Tylko nie mogę dojść dlaczego.... Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Conveyor 09.12.03, 17:32 awee napisała: > A to nie tylko Ty tak masz....:) Swoją drogą to słowo "Tuptush" kojarzy mi się > z jeżem. Tylko nie mogę dojść dlaczego.... > > No popatrz, wszyscy mi to mowia:))) moze dlatego ze kolezanka dala mi to pseudo w liceum na czesc swojego... jeza :D swoja droga jak to dawno temu bylo... cale 8 lat temu. Pozdrowka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Conveyor 10.12.03, 08:52 Hmm, na cześć jeża....a to dlatego, że kłujący....? ;) / czyżby Tuptush to Mr. Hyde.... :) / Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Conveyor 11.12.03, 00:46 Heheh, klujacy bo mam brode :D ostatnio pokłułem podobno moja Ksiezniczke, ta sama ktora wyjechala dzis do Gdyni, wroci w poniedzialek i kto mnie bedzie przytulal??? :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: 1000_oceans 06.12.03, 20:57 Do tej pory słyszałem o trzech oceanach, a tu taka niespodzianka...:) Fajnie że jesteś - witaj na Tea Time :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: 1000_oceans 06.12.03, 22:19 No ale jak tu przez 1000 oceanów do domu trafić??? Odpowiedz Link Zgłoś
paramol Paramol się kłania, o herbatkę pyta 07.12.03, 14:08 Jestem paramol. Nie całkiem stary, więc nie ramol, a para. Lecz zwykle trochę mol, lecz dziś durowy /z powodu pogody?/, choć nie brzuszny. Na brzuszek jest pramol,a ja jestem jw. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Paramol się kłania, o herbatkę pyta 07.12.03, 14:35 paramol napisał: > Jestem paramol. Nie całkiem stary, więc nie ramol, a para. Lecz zwykle > trochę mol, lecz dziś durowy /z powodu pogody?/, choć nie brzuszny. Na > brzuszek jest pramol,a ja jestem jw. To się wie, że nie ramol, ponieważ paramol to inaczej pożegnanie z ramolem ( pa ramol ) A herbatka przy takiej pogodzie to jedynie rozgrzewająca czyli z lipy. Bynajmniej nielipna. I z miodem. Witaj na TT :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Andrzej Grzeszczyk 10.12.03, 23:44 Nikt jeszcze nie przywitał Andrzeja Grzeszczyka. Ładnie to tak? To ja witam w imieniu swoim, kolegów i koleżanek z forum Tea Time. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.grzeszczyk Re: Andrzej Grzeszczyk 11.12.03, 22:40 ralston napisał: > Nikt jeszcze nie przywitał Andrzeja Grzeszczyka. Ładnie to tak? To ja witam w > imieniu swoim, kolegów i koleżanek z forum Tea Time. Dziękuję.. bardzo dziękuję i czuję się wyróżniony.. aczkolwiek muszę się do czegoś przyznać.. zostałem już tutaj przywitany... Nawet chyba dwa razy ;).. gdyż czasami mam rozdwojenie (hmm.. roztrojenie) jaźni.. i bywam tutaj jako CzarnyAniołek oraz... nie.. tego nie zdradzę.. ale jako znana chyba dla wszystkich osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Andrzej Grzeszczyk 11.12.03, 22:48 andrzej.grzeszczyk napisał: > Dziękuję.. bardzo dziękuję i czuję się wyróżniony.. aczkolwiek muszę się do > czegoś przyznać.. zostałem już tutaj przywitany... Nawet chyba dwa razy ;).. > gdyż czasami mam rozdwojenie (hmm.. roztrojenie) jaźni.. i bywam tutaj jako > CzarnyAniołek oraz... nie.. tego nie zdradzę.. ale jako znana chyba dla > wszystkich osoba :) Nie może być. Oszołom??? :)))))))) (Ze względu na krążące ostatnio klimaty wyraźnie zaznaczam: to jest żart :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.grzeszczyk Re: Andrzej Grzeszczyk 11.12.03, 22:53 all2 napisała: > Nie może być. Oszołom??? :)))))))) > nie :))).. ale możesz zgadywać dalej.. podpowiem, ze mam dłuższy staż... :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.grzeszczyk Re: Andrzej Grzeszczyk 12.12.03, 00:12 aand napisał: > DJ Admin zwany Wojtkiem... :) > za łatwa zagadka :).. i już nie Admin.. :) miłej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston kibic26 11.12.03, 18:58 Dzieńdoberek. Witamy kolegę na TeaTime. Komu kolega kibicuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 12.12.03, 22:11 Cześć wzystkim Teatajmowiczom. fajny pomysł z takim forum, i taki normalny ten czat. Trochę się tu czuję zagubiona i nie wiem jak mam z wami jeszcze rozmawiać, ale pozdrówka i jak najwięcej takich czatów Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Mikaas 12.12.03, 23:57 mikaas napisała: > Cześć wzystkim Teatajmowiczom. fajny pomysł z takim forum, i taki normalny ten czat. Trochę się tu czuję zagubiona i nie wiem jak mam z wami jeszcze > rozmawiać, ale pozdrówka i jak najwięcej takich czatów Ojej, te "aa" chyba przesuneły się do środka? ;) Witaj na TT :) Nie czuj się zagubiona, rozmawiaj tak jak Ci wygodnie i o czym chcesz. A najlepiej przy herbacie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Aiwa7 22.12.03, 11:27 Zgodnie z naszą nową świecką tradycją, witamy na Tea Time koleżankę z Rzeszowa, w specjalnie przeznaczonym do tego wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Urtica 25.12.03, 00:06 Forumka - jak sama mówi - "tylko czytająca"... Czyżby jak kwiat paproci, który zakwita na TT tylko raz a potem milknie? ;) Urtico witaj na Tea Time i pisz więcej :) PS. Bacieczki są wporzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Grafiti 02.01.04, 23:16 Ostatni nasz gość w 2003 roku. Witamy koleżankę na Tea Time :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Eva2003 02.01.04, 23:18 Pierwsza nowa Foremka w 2004. Witamy na pokładzie. Odpowiedz Link Zgłoś