brezly 10.06.08, 08:21 Wczoraj widzialem przez okno. Jak ci sie widzi? de.frey-wille.com/images/stories/pdf/hundertwasser.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
audrey.h Re: Odrej (cf. Hundertwasser) 10.06.08, 11:14 szalenie mi się podoba. naprawdę. wprawdzie noszę mało biżuterii, czasem wcale, to taką bransoletkę bym przyjęła. podobnież wisiorek no1. skorośmy przy sztuce. gdzieś w jakimś wątku zalinkowałeś dzieło kogoś kto jest teraz moim ulubieńcem. Olafur Eliasson, te schody w górę, schody w dół. on to słońce w Tate w Londynie wymyślił. w ogóle niebywałe historie wychodzą z jego studia, które jest praktycznie laboratorium naukowym (w waszym Berlinie się mieści, on Skandynaw jest, Islandczyk). może znasz, a ja tu się wymądrzam. tu link jak by co: www.olafureliasson.net/ ale warto poguglować inne, trochę większe zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Odrej (cf. Hundertwasser) 10.06.08, 11:32 Podoba mi sie. Musze sie przypatrzec blizej. Wiesz ze jak przez Uelzen jadae to zawsze o tobie mysle? Zes mnie zarazila Hundertwasserem? Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Odrej (cf. Hundertwasser) 10.06.08, 11:43 tu jest słońce. umieram z zachwytu: www.eikongraphia.com/wordpress/wp-content/OlafurEliasson_TheWeatherProject%20small.jpg hmmm :) to miło. a często jeźdźisz przez U? ;))) nie miałam pojęcia, że Cię zaraziłam H. coś takiego. ale wiesz, mam to samo: patrzę Larson - widzę Brezly. a patrzę na Larsona codziennie (lodówka), więc sam rozumiesz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h jeszcze Olafur 10.06.08, 11:47 zafarbował kiedyś rzekę na zielono (bezpiecznym barwnikiem). on ma fioła na punkcie przyrody i ekologii: www.olafureliasson.net/exhib_proj/ep_14.html lecz postanowiono nie powtarzać więcej tego wyczynu z obawy, że ludność wpadnie w panikę :))). Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: jeszcze Olafur 10.06.08, 13:09 tako rzeczesz. bomba. Twoja aprobata znaczy wiele, bo ty gust rafine masz :) idę, wychodzę, pa. w ten upał... wy też tak macie? na litość boską, ten klimat naprawdę trzeba naprawić. to hej. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: jeszcze Olafur 10.06.08, 13:11 Ja tam nie narzekam. Zima dluga, zla i gupia byla. A dziekuje. Z rafinacji to ja kiedys prace semestralna tego no :-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h aha, kurczę 10.06.08, 11:21 Brez, co to 'cf'? no jakoś nie mogę tego ugryźć? jeszcze poranne porażenie przysenne czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Te landszafty tez fajnawe, co? 17.06.08, 09:51 www.bryla.pl/bryla/1,85301,5313248,Polak_zwyciezca_konkursu_NVIDIA.html Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Te landszafty tez fajnawe, co? 17.06.08, 10:31 hm, hm. takie baśniawe, prawda? Giger, Beksiński, scenografia do LOTR się nasuwają zaraz. ale wizja Polaka - fakt, zaskakująca najbardziej. współczesne ogrody Semiramidy?: pl.wikipedia.org/wiki/Wiszące_ogrody_Semiramidy :) piękne, piękne, ileż to roboczogodzin przy czymś takim trezba spędzić - wolę nie myśleć. podoba mi się komentarz: "eee tam niewykonalny... W Dubaju zbudują bez problemu" :))) i te nazwy, tytuły w sensie... coś w nich zabawnego, ale ja zabawnie tego nie ubiorę, więc przemilczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Te landszafty tez fajnawe, co? 17.06.08, 10:35 Juz zapomnialem co sie uzyskiwalo w Cywilizacji II jak sie zbudowalo Wiszace Ogrody, ale cos bylo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Te landszafty tez fajnawe, co? 17.06.08, 10:39 oooooo, na pewno coś ważnego i cennego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Oj, nie jest to Hundertwasser 17.06.08, 13:02 Juz kiedys bylo, ale dobrego nigdy za wiele: tinyurl.com/2htbz9 Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Oj, nie jest to Hundertwasser 17.06.08, 13:07 Isn't she lovely? tinyurl.com/4975g3 Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Oj, nie jest to Hundertwasser 18.06.08, 20:30 tak, tego nigdy dosyć. na zdjęciach. a pamietasz Brez monster building z Tbilisi com go kiedyś rzuciła na Listę na pożarcie? palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Oj, nie jest to Hundertwasser 19.06.08, 07:50 Mozesz to przypomniec, bo dzwoni ale detale sie zacieraja? Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h monster 19.06.08, 08:58 prosisz, a ja wykonuję z prędkością nadświetlną: bigpicture.typepad.com/writing/images/2007/05/16/16_tbilisi.jpg inne ujęcie: www.craphound.com/images/tiblilisttransport.jpg budynek ministerstwa ponoć, hy hy hy :) tylko jakiego...? ja nie wiem, Ty wymyśl ;) hm, tak patrzę... mi wygląda, że oni tam mają korytarze pionowe. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h ps. 19.06.08, 08:59 o, transport w nazwie widzę. no dobra, to mamy to z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: monster is back 19.07.08, 20:59 swiatinaczej.blox.pl/2008/07/Korea-Polnocna-reanimuje-potwora.html Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: monster is back 20.07.08, 09:30 ajajajaj. nie sposób przejść obok tego obojętnie ;) to zdjęcie pięknie oddaje potworność potwora: www.esquire.com/the-side/DESIGN/worst-hotel-ever-012808 Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: monster is back 20.07.08, 09:44 Pozwolisz, czesc, ze przekleje zza sciany: agulaszek 20.07.08, 09:32 Odpowiedz twór jak z horrorów Mastertona ;) Odpowiedz Link Zgłoś