brezly 10.06.08, 10:22 Baaam, baaam, baam! Kto widzial, slyszal, dostawal majle, SMSy, takie sprawy? Bo nononormalnie, Przyprawe Uratunkowa zoorganizuje, daleko nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
immanuela Re: Fiorowy Alert! 10.06.08, 18:09 Panowie! Nie czytacie! Pani Fiorcia meldowała urealnienie się na czas jakiś, bliżej nieokreślony. Po mojemu nie ma powodu do niepokoju :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Fiorowy Alert! 10.06.08, 23:08 2 dni temu dostalam cynk, ze dzielnie wypelnia wszelkie obowiazki i sie zapracowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Fiorowy Alert! 11.06.08, 08:51 Pani Vudeczko! To tak sie jetlaga leczy? dzis herbatke i pod kordelke o tej dwidziestejczeciej, no. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Fiorowy Alert! 11.06.08, 09:17 Pani Mille na ojczyzny lonie jak mniemam i licze ze sie lada moment urealni w stolycy... Pani Milko jak pani czyta to dzis o 18 ciekawy mamy wykladzik pt Co sie wkladalo do trumny. Jak mi sie zdaje po pani linii. Seksy temacik i zapraszam na 18... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Fiorowy Alert! 11.06.08, 09:19 Tak se czasem mysle. Ktos zajrzy, spojrzy, przeczyta ten DziewMasz, krzyknie rozpaczliwie i ucieknie, wrzeszczac: "chwilo skoncz sie, chwilo jestes straszna!" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Fiorowy Alert! 11.06.08, 09:48 Uomatko. Kartke na lodowce widac niewyraznie szminka napisalam. Tu spada na Was niniejszym potok wdziecznosci za troske i pamiec, a za nim leci ulewa serdecznosci, czulosci i kawy. No! Ze swietoJanka wroce. Niedzwiedziem dynamicznym rzucajac sie PT Kolektywowi na leb, na szyje, MF, w realu, z kosciamy wszystkymi. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Fiorowy Alert! 11.06.08, 09:49 Noooo... Tak to ja rozumiem, nie :-) Ddybry, pani Fiorciu. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Fiorowy Alert! 11.06.08, 09:42 ewakurz napisała: > Pani Vudeczko! To tak sie jetlaga leczy? dzis herbatke i pod kordelke o tej > dwidziestejczeciej, no. ------> na, a potem stag party pod oiknami do 3h rano... Nie pospalo sie jakos... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Fiorowy Alert! 11.06.08, 10:00 O!!! Znaczy, ja jeszcze przed wychodkiem ( Vaudku, to nie Ten, ino cf. Xiega Wchodkow i Wychodkow), z piskiem adekwatnym, w Vaudzie i Fiorciowe ramiona rzucam sie i i zapewniam o nieslychanie szczerych i goracych, a teraz 10:00!!! Odpowiedz Link Zgłoś