immanuela 16.06.08, 19:53 www.wrzuta.pl/audio/jjWQAtabCq/olga_bonczyk_-_naprawde_jaki_jestes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: special for Brez 16.06.08, 19:59 O rany! Ktos wpadl na pomysl zrobienia z tego zenskiego tekstu?! Ale powiem ci, to jest kawalek ktory dowodzi ze nie ma sprawiedliowsci na swiecie. Gdyby to wtedy pwostalo w USA; UK, Fracnji czy Wloszcech, to by z tego byl hit na miare tego: pl.youtube.com/watch?v=ahR-G_yLB5M Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: special for Brez 16.06.08, 20:05 o, moja piosenka. czy wiecie, że moja komórka dzwoni do mnie tą melodią? teraz już wiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: special for Brez 16.06.08, 20:07 a George Peppard'a to ja niezmiennie uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: special for Brez 16.06.08, 20:12 znam go tylko ze Śniadania, breakfastu, kurczę ;/ breakfast, w skróce: bre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: special for Brez 16.06.08, 20:16 ja go jeszcze znam z Drużyny A. Kicz straszny, ale ja miałam okropnego doła jak to puszczali więc pałam do niego ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: special for Brez 16.06.08, 20:14 To sa tez dwa hiciory-giganty: pl.youtube.com/watch?v=K7-haKkFnT8 Drugi zaraz znajde Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: special for Brez 16.06.08, 20:15 O ten: www.youtube.com/watch?v=5RuMG-fePTo Wtedy to byl obciach sluchac, ale wielkie to jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: special for Brez 16.06.08, 20:19 przebóg, Brezzzz, so to jezzzzd...? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: special for Brez 16.06.08, 20:23 Nie znasz tej staroci: www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=3419 Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: special for Brez 16.06.08, 20:28 wogle. ani tytuł, ani pieśń, ani nic prócz Julie Christie. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: special for Brez 16.06.08, 20:17 Yves Montand jest nie do pobicia w tych liściach! www.youtube.com/watch?v=JWfsp8kwJto Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: special for Brez 16.06.08, 20:09 no Brez. no nie no, nabierasz mnie co? :)))) drugo, drugo! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: special for Brez 16.06.08, 20:14 ODRI! A co Ty kcesz od pierszej?! Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: special for Brez 16.06.08, 20:20 a teraz Ty Immka mnie nabić chcesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:21 Ustawcie kursor myszy na linku, zamknijcie oczy i nie otwierajcie dopoki nie uslyszycie. Zgoda. To mnie podnosi z dola dowolnych rozmiarow. www.youtube.com/watch?v=vnRqYMTpXHc Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:22 Brezu! za szybko! Mie sie jeszcze Eva Cassidy ładuje! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:24 Chrzan ja, ona jest nieladowalna. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:25 Breeeez :) tyle razy chciałam to do Śpiewnika wrzucić, ale ciągle zapominałam. nothing compares to Armstrong, no nic, nic. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:27 to prawda. Jest łanderfół, ale czemu tylko, ..., czasami? ;-) PS. Toma Waitsa lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:29 Ja go nie znam wlasciwie. Mnie juz w Polsce nie bylo jak on sie zrobil popularny, a przedtem jakos przelecial kolo mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:32 nie ma tak że Waits 'przelatuje', nie ma takiej możliwości. boć Jarmuscha oglądać musiałeś, no musiałeś przecież Brezu, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:33 Ja mam w dziedzinie kino dziure siegajaca kilkunastu lat :-(( Dopiero ostatnio cos tam zaczalem na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:35 ja właśnie w tej chwili w taką dziurę wpadłam. znaczy od kilku lat praktycznie nowości nie oglądam. z rzadka. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:37 Bardzo trudno wytlumaczyc skad to sie wzielo. Przyczyna 1 byla banalna. Nie bylo kogo z dzieckiem zostawic. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:43 u mnie jeszcze banalniej: nie chce mi się. nie chce mi się łazić do kina, bo mi zbrzydło. ta instytucja, odarta z magii, a fe. pożyczam na dvd konkret, który mnie interesuje i w spokoju w domu oglądam. herbatka, nóżka na nóżkę, nikt mi popkornem nie strzela i nie chrupie, pełna kulturka. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:29 Brez, nie mów, że nie, bo z nami koniec! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:32 audrey.h napisała: > Brez, nie mów, że nie, bo z nami koniec! ;)) Nie ze nie, po prostu mnie minal. I nie tak jak Tarantino, ze nie lapie, tylko nie sluchalem. Szczerze mowiac to ja juz jak inz. Mamon, slucham tylko tego co juz znam. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: A to jest galaktyczne 16.06.08, 20:38 > I nie tak jak Tarantino, ze nie lapie, tylko nie sluchalem. tak, Tarantino nie łapię ni w ząb, a znajomi z kolei łapią się za głowy, gdy to słyszą. to tak jak z Lynchem, o czym już gdzieś kiedyś. czasem czuję sie zupełnie niprzypiąłniwypiął w swoim pokoleniu :( Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: special for Brez 16.06.08, 20:32 siem tu fpisuje, bo to moje no wyrwane z kontekstu jakoś gupio brzmi :-D Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Aaaaaaach! 16.06.08, 20:36 gierzak.wrzuta.pl/audio/w0bTVimEM7/tom_waits_-_hoist_that_rag Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Aaaaaaach! 16.06.08, 20:49 Immi, to jest niebotycznie doskonałe. jakim cudem ja mam tylko jedną płytę tego geniusza to nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Aaaaaaach! 16.06.08, 20:51 tak, to jest doskonałe! Zapić chce się przy tym w jakieś obskurnej spelunie, i o wszystkim zapomnieć, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Aaaaaaach! 16.06.08, 21:00 ech, przy tym nie tylko zapić się chce... cała paleta chceń przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela ODRI! 16.06.08, 21:07 a teraz ić na LISTĘ, bo za chwile Mat Ci powie, że się nie identyfikujesz z LISTĄ, albo robisz to za słabo. I wiesz, co będzie dalej? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: ODRI! 16.06.08, 21:17 :DDD no kukam tam, kukam. ale szczerze powiedziawszy to ja teraz obserwować bacznie muszę tych 22 facetów co po murawie biega, i na końcu zobaczyć jak Niemcy wygrywają... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: ODRI! 16.06.08, 21:22 :DDDDDD ja już nie mogie, Imm, nie mogie... przepona mnie już boli ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ODRI! 16.06.08, 21:26 Cicho Odri! Leć w te pendy na LISTE, bo Ci Mat nożyce odbierze, szrże odbierze i wyrzuci za burte, jako i mie wyrzucił :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ODRI! :-DDDD 17.06.08, 10:50 immanuela napisała: > Cicho Odri! Leć w te pendy na LISTE, bo Ci Mat nożyce odbierze, szrże odbierze > i > wyrzuci za burte, jako i mie wyrzucił :-DDD Musze tu dorzucic moje z glebi serca plynace, ale i doglebna analiza poprzedzone, szczere, stanowcze i absolutnie nieodwolalne "yhyhyhyhyhyhyhy"! Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: ODRI! :-DDDD 17.06.08, 11:04 śmichyhihy, tak? a groźba realna. no to rzucam tam okiem, rzucam, czasem też jakiś wątkiem. ale mnie TU dobrze ostatnio. no. znaczy najlepiej. mniejszy tłok alboco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: ODRI! :-DDDD 17.06.08, 11:13 :) dobra, już cicho będe, już, już. ale wiesz, mam takie zarozumialskie poczucie, że mnie Mat, wróć, Duch, nic nie zrobi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ODRI! :-DDDD 17.06.08, 11:46 mie sie też zdawało, że Mat nic mi nie zrobi. Znaczi Duch. A tu masz! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ODRI! :-DDDD 17.06.08, 12:33 Cukier skacze Duchu i mu znajduja zmyslenia w heroicznych pamietnikach to sie wscieka. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: special for Brez 16.06.08, 20:40 nieprawda Imm, złapałam to w mig. w przeciwieństwie do kina Tarantino ;) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: special for Brez 16.06.08, 20:42 złapałaś moje wyrafinowane i enigmatyczne no? No nie!? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: special for Brez 16.06.08, 20:48 no co Ty! Ja to tylko z Brezem :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś