21.06.08, 20:41
Oranje? Czy wnimanje?
Obserwuj wątek
    • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 20:44
      się wie. oranje panie Brezlow.
      • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 20:45
        No to pajechali!
        • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 20:52
          nu, dawaj, dawaj Gołłandiec!

ps. ależ jaka smutna wiadomość o dziecięciu :(((( to piłkarza holenderskiego czy kogo, bo niedosłyszałam?
          • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 20:53
            Obroncy o arabskim nazwisku.
            Na razie Rosjanie mocno cisna, ooo...
            • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 20:58
              mam wrażenie, że na razie obie drużyny badają teren ;)
              • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 21:16
                Zaskakujaco to wyglada...
                • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 21:22
                  a nie, teraz już nie badają. już wybadane...
                  wot russkije mjedwiedie..., grrr.
                  • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 21:33
                    Holnedrzy nie bardzo wiedza co i jak od 30 m. Pchaja sie srodkiem podajac do
                    gosci co stoja tylem do bramki, nie probuja strzalow z dystansu ani specjalnie
                    rozrywac obrone idac skrzydlami. Stoi wied 4 -5 Rosjan na 16 metrze, dwoch lata
                    z przodu, jakie to smetne. W sumie mieli wiecej szans. No i to miniecie sie z
                    pilka metr od bramki, no no no...
                    • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 21:46
                      nie podejmę się tak szczegółowej analizy, kurczę. słyszałeś kiedyś kobietę rozprawiającą o piłce nożnej inaczej niż wygłaszając egzaltowane kwestie na temat urody piłkarzy? ;) no, ośmieszyć się nie chcę :)

strzały Rosjan na bramkę były zatrważające...
                      Holendrzy się rozkręcą. muszą do jasnej anielki.
                      • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 21:57
                        nej, nej, neeeeej! :(((((((
                        • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 21:58
                          jo jo joooo....

Ale bedzie wesolo:-)
                          • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:02
                            > Ale bedzie wesolo:-)

zacierasz łapki, kiedy ja włosy rwę, hę? ;)
                            nieładnie.
                            • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:12
                              Widzisz co Rosjanie z nimi robia?
                              Zostana zaraz ukarani:-)
                              • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:13
                                :))))
                                :*
                                • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:17
                                  PChaja jak sie owce srodkiem, caly czas.
                                  • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:19
                                    mówisz?
                                    • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:22
                                      I niecelne strzaly, Rosjanie nie musza wychódzic do blokowania. Ciasno na polu
                                      karnym.
                      • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 21:58
                        Nono no :-)
                        • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 21:59
                          ja Ci dam 'nono no'... ;)
                          • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 21:59
                            Mecz trwa 90 minut :-)
                            • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:12
                              dobra, wypowiem się jako znawca: dizajn koszulek Holendrzy mają najlepszy spośród wszystkich. te cyferki - mniam.
                              ;)
                              • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:14
                                Holendrzy zaczynaja grac jak Polacy:-)
                                • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:18
                                  a idi ty kot adin... praszu, nie nerwuj mienia ;)
                                  • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:23
                                    OOO, znowu obok slupka. Krzynowek by to zrobil gorzej, fakt.
                                    • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:24
                                      Ile razy Holender byl na 5m z pilka? Rosjanie co chwila.
                                      • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:24
                                        to prawda. też to widzę :(
                                        • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:28
                                          No wreszcie!
                                          Staly fragment a nie pchanie sie srodkiem.
                                        • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:28
                                          Brezu, Brezu, mogę Cię wyściskać???
                                          :)))))
                                          nikogo tu ze mną nie ma cholera, poduchy same :)
                                          • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:29
                                            Kot siedzi na telewizorze i usiluje lapa lapac pilke.
                                            Mozesz, bo NO poddala tyly, a P. ma w nosie._=ß
                                            • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:31
                                              dzięki. pozdrów NO serdecznie, P też :)
                                              kota zostawiam w spokoju, bo mam alergię.
                                              • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:32
                                                Zaraz bedzie ciekawie...
                                              • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:32
                                                uuuuuuuu lala....
                                                • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:34
                                                  a więc? nie ma czerwonej...?
                                                  • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:34
                                                    GAzprom zadzial?
                                                  • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:36
                                                    a-ha.
                                                  • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:44
                                                    Jak teraz Rosjanie nie beda nadazac, bedzie luzniej na 16 m i van Nistelrooy
                                                    bedzie sie mogl obrocic przyjmujac pilke stojac tylem do bramki...

Ale Rosjanom zabraklo cwaniactwa. Dwie minuty do konca mozna latwo spowolnic.
                                                    Mloda druzyna.
                                                  • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:47
                                                    pewno masz rację.
                                                    jeśli Rosjanie wcisną jeszcze jednego gola, to Holandia wraca do swojej depresji. mam wrażenie, że będzie po nich.

ajć, rany bossskie, co te Ruskije tam wyrabiają...?
                                                  • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:49
                                                    No, a zaczyna im pary brakowac. Patrz jak idzie atak nl na odleglosc 4 w ataku
                                                    od drugiej linii. Ale jest van der Saar...
                                                  • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:50
                                                    ten Kołodin cały, to jakaś szatańska maszina normalnie...
                                                  • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:52
                                                    Chamstwo sie zaczyna...
                                                  • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 22:56
                                                    Brezu, a czy podczas olimpiady będzie nożna? :)
                                                  • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:57
                                                    Chulera wie. Mam w dolnych czesciach przewodu pokarmowego te ponura farsa
                                                    komunistycznej dyktatury do spolki z amerykanskim kapitalem.
                                                  • brezly Re: No, Odri? 21.06.08, 22:58
                                                    Aha, a NO nosi t-shirt z flaga Tybetu. Nie prowadze wojen domowych, zatem... :-))
                                                  • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 23:10
                                                    > Aha, a NO nosi t-shirt z flaga Tybetu. Nie prowadze wojen domowych, zatem... :-
                                                    > ))

to ładnie ze strony NO.
                                                    czyli bojkotujecie. w sumie... czemu nie.
                                                  • audrey.h Re: No, Odri? 21.06.08, 23:00
                                                    > Mam w dolnych czesciach przewodu pokarmowego te ponura farsa
                                                    > komunistycznej dyktatury do spolki z amerykanskim kapitalem.

;)))... cóż. life... :(
                                                  • brezly Mam wrazenie 21.06.08, 22:56
                                                    ze dojdzie do karnych i Rosjanie dadza rady.
                                                  • audrey.h Re: Mam wrazenie 21.06.08, 22:58
                                                    ech, wypluj, wypluj... :(

ale między nami - też mam owo przeszywające trzewia przeczucie...
                                                  • brezly Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:02
                                                    Ooooooch Kalinka, Kalinka, Kalinka...
                                                  • audrey.h Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:04
                                                    Kałasznikow, Kałasznikow...

ekhem ;)))

ps. nienokurkawodna, to się musiało tak skończyć :(
                                                  • brezly Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:05
                                                    Ten Arszenikow czy jak mu tam, ogrywal tego Ogra czy jak mu tam, jak chcial.
                                                  • audrey.h Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:02
                                                    pffffffff......
                                                  • brezly Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:03
                                                    No no no no °
                                                  • brezly Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:06
                                                    Ale powiedzmy sobie szczerze, przy calej mojej nieskonczonej milosci do
                                                    koncepcji Rosji jako potegi swiatowej w dowolnej dziedzinie: oni dzis zasluzyli.
                                                    Aha, 3:1
                                                  • audrey.h Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:09
                                                    wiem, że zasłużyli.
                                                    damn, damn... patrz jaka ja niepatriotka rodzinna no :/

lubię Holandię. byłam tam wiele ray w dzieciństwie. pierwsze wyjazdy
                                                    zagraniczne, najpierwsze, mam ogromny sentyment.
                                                  • brezly Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:11
                                                    Ja mam nawet wiecej powodow, ale ciency jak druciki dzis byli :-(
                                                  • brezly Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:13
                                                    No, mam teraz jak najgorsze przeczucia przed meczem jutro... :-(((
                                                  • audrey.h Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:15
                                                    a co jest jutro? rzuć szybko, bo będę musiała grzebać w tabelach...
                                                  • brezly Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:15
                                                    Hiszpania kontra Zaraza
                                                  • audrey.h Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:17
                                                    ach...
                                                  • brezly Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:17
                                                    I wiesz co to moze oznaczac? :-)

Dobranoc, Odrejko :-)
                                                  • audrey.h Re: Mam wrazenie 21.06.08, 23:19
                                                    no zaraz się zastanowię ;))

dobranoc Brezku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka