immanuela 25.07.08, 12:23 nami. Niestety, jest to rząd." Woody Allen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Natura to ... 25.07.08, 13:09 ..dla mnie pajaki,robaki,duze ryby zjadajace male ryby,rosliny zjadajace rosliny i zwierzeta zjadajace...natura, to jak jakas ogromna restauracja,tak to widze. -Woody Allen (ktorego mialem okazje niedawno zobaczyc na zywo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Natura to ... 25.07.08, 22:03 > ..dla mnie pajaki,robaki,duze ryby zjadajace male ryby,rosliny > zjadajace rosliny i zwierzeta zjadajace...natura, to jak jakas > ogromna restauracja,tak to widze. :DDDDDDDDDD holender, słyszałam to kiedyś, ale jak to bywa z pamięcią - jest zawodna i zapomniałam. a to jest takie smakowite! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Po glądy 26.07.08, 08:14 Mam żelazne poglądy. ALe jak trzeba mam i inne. Bcia Marx Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Po glądy 26.07.08, 08:16 Co do tego na gorze to laptop dzis mi sie nie chcial uruchomic Piec razy wlaczalami ekran jak bita smietana Bialy. W koncu podnioslam oczka do gory i poprosilam No nie ob mi tego Niech wytrzyma do poniedzialku kiedy mi nowy dostarczą (prawdopodobnie).Wlaczylam po raz szosty i dzialalalalala. Ale jak znikne tzn ze tylko raz mnie posluchal.. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Po glądy 27.07.08, 12:09 jak nie zadziała, Pani się rozejrzy na boki a nie do góry, bo może on tuż za Panio i myśląc, że Pani kogo innego wzywa, siedzi cicho żeby się nie narzucać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Po glądy 27.07.08, 12:13 Jest rzeczą wiadomą, że proszący zawsze zostanie wysłuchany. I że jak się kogo wezwie, to z pewnością ktoś przyjdzie. Niekoniecznie TEN ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Po glądy 28.07.08, 09:53 Ja to mysle ze on przede mną. Ale pewnosci nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Po glądy 28.07.08, 23:22 Ubrany w korone wrzecionowa przyjdzie, starannie przyciete poroze oby to nie bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś