zidi1 19.10.08, 05:04 jesień,jesień ,jesień jakże tak... piękna,zimna, słoneczna,pochmurna.....zmienna,jak kobieta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: jesień.... 20.10.08, 04:38 zidi1 napisał: > jesień,jesień ,jesień jakże tak... > piękna,zimna, słoneczna,pochmurna.....zmienna,jak kobieta Ale politycznie niepoprawnie. A tak konkretnie, z imienia, to ktora kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
atojaimy Re: jesień.... 24.10.08, 20:36 zidi1 napisał: > sądzę ,że każda Aż taki pesymizm? Nie doceniasz nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: jesień.... 24.10.08, 21:29 Na pewno każda kobieta jest lepsza od najlepszej jesieni czy zimy. Zaczynam po prostu marznąć w stopy i chyba będę musiał odstawić sandały. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: jesień.... 25.10.08, 05:10 zidi1 napisał: > sądzę ,że każda Kazda, czyli żadna. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 ja sie ciesze....wlasnie zmieniam... 25.10.08, 17:58 jesienno-zimowe wina, na wiosenno-letnie....;) smakuja wismienicie....jak kobieta... :) ! zidi1 napisał: > jesień,jesień ,jesień jakże tak... > piękna,zimna, słoneczna,pochmurna.....zmienna,jak kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: jesień.... 19.10.09, 23:56 zidi1 napisał: > jesień,jesień ,jesień jakże tak... > piękna,zimna, słoneczna,pochmurna.....zmienna,jak kobieta Dogonia nas nasze mysli zapisane maczkiem w sztambuchu. Sztambuchu - naszym pamietniku z czasow wspolnych zabaw. Nas nie ma i z nami odchodzi nasz Tea Time kochany. Odnajdziemy sie kiedys - chodzac miedzy grobami. To tak dla przypomnienia wszystkim juz tu nieobecnym. Dogania nas druga strona naszego Wspanialego Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: jesień.... 21.10.09, 23:55 Ano - niedługo już wszystko znajdzie się na cmentarzu archiwum... Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: jesień.... 23.10.09, 15:43 chyba nic gorszego nie mozna wypocic..!!! ogabignac napisał: (...) > Nas nie ma i z nami odchodzi nasz Tea Time kochany. > Odnajdziemy sie kiedys - chodzac miedzy grobami. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jesień.... 24.10.09, 21:37 piekne chmury rudy lisc ruda sciezka mozesz isc moze znajdziesz dzisiaj jeszcze rudy kasztan na tej sciezce popatrz nozka w lisciach grzebie pewnie czeka juz na ciebie ... przepiekny wiersz o jesieni ktory moj synus przyniosl z przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: jesień.... 25.10.09, 14:16 Żółty jesienny liść Tyle mi opowiedział, Dałaś mi go bez słów, Jednak on dobrze wiedział Jesień wszystko odmienia, Niesie smutek i łzy, Lecz zawdzięczam jesieni, Że kiedyś kwitły bzy. Żółty liść opadł z drzewa Naszych uczuć i marzeń, Tulę do ust i szepcę, Że to nie jest takie proste. Jesień wszystko zamienia, Zwiędłe liście i wiatr. Miłość moja do ciebie Wciąż trwa, wybacz, że trwa. Garstkę prochu liścia Zostawiłaś po sobie, Garstkę prochu wspomnień Porwał jesienny wiatr Porwał jesienny wiatr Muzyka i słowa: Janusz Laskowski Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: jesień.... 05.11.09, 13:07 Zgadzam się :-) Nie pozostaje nic innego jak odkręcić maksymalnie kaloryfery i liczyć, że śnieg się przez to stopi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: jesień.... 06.11.09, 14:18 no wiec ta, jesien, ta zmnienna, jak kobieta, to u mnie bedzie gdzies tak pomiedzy 30 -34 *C, niezmiennie....przynajmniej przez nastepny tydzien...potem zelzeje...) troche ci zazdroszcze, stereotypu kobiecej zmiennosci.... zidi1 napisał: > jesień,jesień ,jesień jakże tak... > piękna,zimna, słoneczna,pochmurna.....zmienna,jak kobieta Odpowiedz Link Zgłoś