Dodaj do ulubionych

Dla nastolatki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 15:29
nie rozumiem, czemu panuje stereotyp, że każda nastolatka uwielbia
różowy! myślę, że spora liczba osób poznała też inne kolory i to
wcale nie rózowy uważa za najlepszy.
Obserwuj wątek
    • Gość: zabrz Re: Dla nastolatki IP: *.stk.vectranet.pl 02.12.08, 16:42
      dokładnie to samo co poprzednia osoba chciałem powiedzieć - pieprzone stereotypy
      nam tu gazeta przywala, na wymioty mi się już od tego rózo dla dziewcząt zbiera
      • Gość: rofl Re: Dla nastolatki IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 16:46
        Akurat z tym modelem Fuji miałem do czynienia. Jest to jeden z najgorszych
        aparatów dostępnych obecnie na rynku, kompakt za dwiesta złotych z biedronki
        robi lepsze zdjęcia...
    • Gość: gosc marta Dla nastolatki IP: 213.77.120.* 02.12.08, 18:24
      jestem nastolatka i nie uważam, że najważniejsze jest to, żeby prezent był
      różowy. powiedziałabym, że jest odwrotnie, ale, w sumie, jest to kwestia gustu.
      z resztą, nie wiem kto wymyślił te propozycje - nic mi się nie podoba, no, może
      z wyjątkiem tej gry, bo myślę, że można się przy tym fajnie pobawić. poza tym
      'drobiazgi' za np. 700 zł? lol, ciekawe, ilu ludzi w Polsce kupuje prezenty o
      takiej wartości;]
    • Gość: wero Dla nastolatki IP: *.chello.pl 02.12.08, 19:25
      gdzie mozna kupic te naklejki na laptop, wie ktos?

ps. nie jestem nastolatką ale nie mam nic przeciwko rozowemu, wg mnie aranzacja zostala przedstawiona jedynie w tym kolorze, zeby byla spojna kolorystycznie. ipod czy ten laptop sa przeciez w roznych wersjach. poza tym roz jest teraz modny, amarant to kolor sezonu. nie ma co sie doszukiwac stereotypow.

bede wdzieczna za odpowiedz!
      • Gość: moron Re: Dla nastolatki IP: *.chello.pl 02.12.08, 20:07
        np. tu allegro.pl/item491742227_skiny_naklejki_na_laptopa_prezent_gwia
        zdke_od_ss.html
    • Gość: mEwa Dla nastolatki IP: *.zone5.bethere.co.uk 03.12.08, 00:27
      ale czemu wszystko jest rozowe
      • Gość: kameleon Kolor mozesz sobie wybrac sama IP: *.stacje.agora.pl 03.12.08, 08:34
        Kolor mozesz sobie wybrac sama
    • mamuska-z-jajami Encyklopedia Nastolatki 04.12.08, 09:13
      Ja kupilam siedmiorog.pl/k2844_encyklopedia_nastolatki_ Encyklopedia
      Nastolatki - corka zadowolona, malo tego - prezent przeczytany zanim do
      oficjalnego przekazania doszlo...

Gadżety cyfrowe - drogie. Za rok lub dwa beda zapewne duzo, duzo tansze... nie
      ma co rzucac sie na nowosci z elektroniki
    • xoxolenka90xox Re: Dla nastolatki 24.12.08, 21:17
      Pomóżcie mi zbierać punkty na stronie blend-a-med 3D white.... to chodzi o to ze
      tam jest konkurs w którym jak najwięcej osób ma sie zarejestrować na czyimś
      linku.. jeśli zarejestrujecie sie na
      www.3dwhite.pl/?click=fc7592ec58cdbb8bf9700a121aa5cdd6
      to do mojego konta dopiszą 1 punkt.. proszę rejestrujcie się na stronce a sami
      przez to możecie brać udział w konkursie:) do wygrania jest 10 iPodów NANO 4GB i
      100 zestawów szczoteczka elektryczna+pasta do zębów a szanse na wygrana są duże...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka