pinkle.rose 20.11.03, 16:01 Wielokrotnie widzialem jak organizujecie zjazdy gumistow. Zapraszam do Bydgoszczy np. do Myslencinka. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumista Re: Propozycja zjazdu 20.11.03, 17:19 pinkle.rose napisał: > Wielokrotnie widzialem jak organizujecie zjazdy gumistow. > Zapraszam do Bydgoszczy np. do Myslencinka. > Co wy na to? Wielokrotnie to szumnie powiedziane - było raz a porządnie. Co do Myślęcinka trzeba się zastanowić. Napisz jeszcze jak sprawa przedstawia sie od strony kasowej - bo moze okazać się, że to zaproszenie jest zbyt "kasowym" przedsięwzięciem? (a może noclegi za darmo gdzieś skołowałeś?) co? Odpowiedz Link Zgłoś
auto-da-fe Re: Propozycja zjazdu 19.01.04, 08:58 Jestem jak najbardziej za. Mam względnie niedaleko, jestem z Ostródy. Kursują nawet często pociągi. Baza lokalowa to chyba największy problem - może latem? Pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Propozycja zjazdu 19.01.04, 18:09 ałtodaeju!!! Wydaje mi się, że ten temat został już wyczerpany. Zapewne najbliższe spotkanie będzie podczas wystawy 12 lutego w Grudziądzu. Jesli cos sami nie zorganizujemy (jak to było w przypadku Tykocina) to nikt nam spotkania nie zorgranizuje. Odpowiedz Link Zgłoś