jeremi007 01.04.09, 15:45 Zachęcam do wrzucania tu informacji o konkursach... dla mnie to forma spedzania wolnego czasu zapraszam na bloga feelobsessive.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: Konkursy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 13:51 Wygraj NetBooka lub inne cenne nagrody pobierz darmowy audiobook i zdobądź wspaniałe nagrody nagrody! Nowy konkurs sieci NEXTO prasapl.nextpress.pl/odbierz_prezent.xml?uid=280505 Zarejestruj się podając e-mail i odbierz darmowy prezent jakim jest audiobook "Praca a sukces" to nic nie kosztuje. Po rejestracji możesz wziąć udział w konkursie ze wspaniałymi nagrodami!!!- NETbook, MP3 CREATIVE, kursy angielskiego w wiele innych nagród.Czekają właśnie na Ciebie!! Więcej info na www.wielka-akcja.pl/?pid=144954 (aby uzyskać id klienta pobierz darmowego audiobooka z: prasapl.nextpress.pl/odbierz_prezent.xml?uid=280505 Odpowiedz Link Zgłoś
1-kris Re: Konkursy 04.04.09, 19:52 żeby brać udział w konkursach trzeba mieć dużo czasu ale zdarzają się konkursy, które nakręcają się niemal same. Proponuję konkurs którego główną nagrodą jest notebook. A pozatym każdy kto się zarejestruje otrzyma prezent, ebooka Sukces a praca za darmo. Link do zarejestrowania kokama.nextshop.pl/odbierz_prezent.xml o darmowym ebooku więcej dowiesz sie Tutaj Warto sprubować sprawdź koniecznie. kokama.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblablo Re: Konkursy IP: 92.50.226.* 06.04.09, 12:10 do 29 kwietnia kuszaceprzyjemnosci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Konkursy IP: *.aster.pl 06.04.09, 12:34 Ja musze powiedziec ze warto brac udzial w konkursie Princessy bo ja juz po wysłaniu tylko 5 kodów mam swietny aparacik cyfrowy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chabuzek Re: Konkursy 06.04.09, 13:56 Zarejestruj się na tej stronie: prasapl.nextpress.pl/odbierz_prezent.xml?uid=280505 Za samą rejestrację, Ty też dostaniesz darmowy prezent - książkę "Sukces, a Praca", o wartości 21,7 PLN. PS. Po rejestracji możesz też wejść na www.wielka-akcja.pl. Tutaj można wysyłać do znajomych prezenty i brać udział w konkursie.. Poza Netbookiem mają jeszcze 330 innych nagród!! Odpowiedz Link Zgłoś